- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
magi20
senior tag
ajajj,,,,,,sry már nem tudom szerkeszteni,miért csak linkről lehet képet betenni????
amúgy jah csodaszép egér,magamnak is lesz 1 db:-)
meghát egy barracudára is fáj a fogam. -
magi20
senior tag
Razer pro solutions 1.6 ------10000ft
Razer Tarantula profi gamer bill -------18000ft
Razer Barracuda Hp-1 profi gamer füles ------20000ft
Medusa 8793 profi gamer füles------------13000ft
Medusa 8796 profi gamer füles------------15000ft
-
Moddingfan
senior tag
Hello újra!
Először is elnézést kérek midnnekitől, akinek nem írtam re-privit, ill. csak igen későd, de meghalni sem volt időm a héten, meg hát kicsit keresztbe tettek, ami igen érzékenyen érintett, de nem nyavajogni jöttem, hanem jó árakat adni
Az eddigi pendrive árakat felejtsétek el...most olcsóbbak, mint valaha és még mindig 3ÉV!!! garival vannak
Csapjunk lovak közé
-PQI U350 1GB [link]: 2000Ft
-PQI i810 iron-grey és metálzöld[link] és i815 fehér (jobb oldali) [link] 1GB-os: 2200 Ft
Érdeklődni priviben tessék, akár már ma is mindenki a kezében tudhatja saját kis pendrive-ját, amennyiben 11 körül ráér és nem Ugandában lakik
Szép napot PH!-sok!
Üdv
Modi
-
dunc
nagyúr
8600 GT MSI OC+Primecooler hütő csak ma 21K [link]
-
Hobli1988
aktív tag
Még mindig keresek garis vinyót+ddr1-es ramot!!!
-
Kaics
aktív tag
Keresem a Crash című filmet DVD-n, magyar hanggal! Nekem csak bővített van angolul és spanyolul.
Van ilyenje valakinek?
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Moddingfan nem jár erre? Még a hét elején 2 privit is írtam neki, de semmi válasz...
-
Paqito
senior tag
Üdv!
1. kapitanyzo-ról tud valaki valamit?
2. Nincs meg esetleg valakinek a Megöllek lábbal című film? (Nem röhögni, nem nekem kell!!
)
-
Bandus99
őstag
most szedtem le http://www.viaarena.com rol a friss drivert amit pennel atvittem. Zokszo nelkul feltelepit nem is mutat semmi hibat, csak sajna nem mukodik.
Kozben kiderul volt vmi virus riasztas nod32 feldobott ablakot es a felkinalt torles gombra nyomtak azota nincs net.
De sajna nem tudjak mifele virus volt es a nod is le lett szedve azota -
Bandus99
őstag
Mondjatok otletet mi lehet a gond
Albacomp laptop travel v6 via rhine II fast ethernet lan kartya
frissen ujratelepitve hibat nem jelez ki semmit eszkozkezeloben.
De nem kap IPt es ha dix ipt adok neki akkor sem hajlando forgalmazni van par elkuldott csomag de fogadott semmi.
Kabel rendben masik laptoppal mukodik.
Otlet mi hianyozhat neki ? -
skorBooT
tag
Hogy kinek mi a best a felhasználástól függ. Nekem nem a giga 690g a best am2-be. Igaz nem is az M2N-E ezért akarom eladni. És még szép, hogy annyiért kínálom amiért akarom, és ha emlékszel nem is az kérdeztem ,hogy szerinted mennyit ér, hanem beírtam van ez és ennyiért eladó. Pont.
-
skorBooT
tag
Namost ha best-buyról beszélünk akkor, ez attól függ hogy ki mire használja. Én pl nem tudnék mit kezdeni egy integrált szutyok vga-val. Ha meg tuning bajnok akarnék lenni akkor eleve nem amd-t vennék. Szval hogy kinek mi a best -buy. Nem veszem a lelkemre, de ha nem értek egyet, az ugye nem baj ,ha leírom a véleményem.
-
Diego!
senior tag
PS 2 -öt keresek!
-
skorBooT
tag
Tény hogy nvidia. Én nem szopattam magam agyba főbe mikor drivert telepítettem tuningolni nem nagyon tuningoltam. Lehet hogy egy alsókategoriás ASUS szánalmas biossal. Hát akinek nem az az életcélja, hogy mindig brutális konfig legyen az aláírásába, annak szerintem jó választás.
Ja most néztem meg a konfigod... Már értem ez ilyen: "Mindenkinek a saját alkatrészei a legjobb" című ovis duma.
"Az én apukám meg a Schumacher"Na szval a 10-12 azért nem reális, mert teljesen hibátlan az alaplap és nem látszik meg rajta hogy használt. Megnézném milyen Asus-t kapsz ennyiért. Attól hogy a te lapod újonnan 15 +te a saját lapodat tartod jobbnak ennél, Ettől még nem fog 10 kt érni ez a lap. Egyébként elgondolkodtató hogy az én lapomat 20 körül tudják árulni a tiédet meg 15 ér. Ez már nem szocializmus, ez piacgazdaság. Annnyiér árulnak amennyiér eltudják adni. De ha tévednék alkatrész ügyben, akkor minden boltos balf...
-
dunc
nagyúr
Na ma holnap olcsón adom
mennyit adtok érte?
-
Hobli1988
aktív tag
Keresek 40-80gigás vinyót és dvdírót vagy olvasót!
-
Kaics
aktív tag
Zalman és Thermaltake - 1250 HUF a kettő.
Ugyanitt gyári AM2-es hűtő eladó! 1000 HUF - csak leírva sok.
Ahogy dunc mondaná: "Sziasztok tudok engedni az árából!"
-
4sal3
aktív tag
ha nem kell senkinek a cucc, amit árulok, akkor kénytelen leszek beadni boltba
-
nbl2
senior tag
Tud valaki valamit moddingfan-ról?
Úgy volt, hogy bizniszelünk egy pendrive-ot, de eltünk mint a kámfor.
Biztos előkerül, csak mikor, ezt is a kérdés? -
zsolt19900
őstag
hello all
cs:s meg hl2 meg cs 1.6 meg cs condition zero, pendrivra csserélném ma megyek pécsre 06304217290 en keressetek ha van valami 4gb os cuccotok.
-
Kaics
aktív tag
válasz
skorBooT #3445 üzenetére
M2N-E-nel nagyon sok szívás volt kezdetben és gyanítom ez nem sokat változott. Nehéz eset...RAM-okkal egy csomót szívtunk, mire találtunk jót. Bár érdekes módon jól tartja az árát - egy éve sem volt sokkal olcsóbb, de inkább vennék bármi mást, mert azon kívül, hogy jól néz ki, nem tudok többet a számlájára írni.
nesa: Megelőztél!
-
nesa
veterán
válasz
skorBooT #3445 üzenetére
Tomoren abban jobb hogy nem Nvidia termek
abbol adodoan minden drivert fel lehet rakni anelkul hogy magunkat agyba fobe szopatnank+tuningba tuti jobb eredmenyeket hoz a giga 690g
Es ami a legfontosabb hogy a lapod csak egy alsokategorias ASUS szanalmas biosal
Ha nemkel a tuning biztos jo lap az asus is, de inkabb kerulendo.
12k kb amit er, vagy inkabb csak 10-11k. -
freddyke
tag
Mindenkinek üzenem aki ismer és már rendelt tőlem. Jelenleg készül a weboldal, elkészültéig nem lesz árlista frissítés. Árajánlatot e-mail-ben tudok adni és még mindig jók az áraim! Elérhetőségeim az adataimnál.
-
freddyke
tag
Eladó használt cuccok:
1db használt Intel Celeron D 2.66GHz/533MHz/256KB CPU S478 TÁLCÁS - beárazást kérnékÚj cuccok (számlával, garanciával):
FSP ATX-300PNF 300W PASSIVE PFC minőségi tápegység - 6.000 Ft / db
LG GSA-H55N DVD-RAM - 6.000 Ft / dbAkciós cuccok:
- 2db Zalman ZM-2HC2 heatpipe-os (5.25"-ös helyre beépíthető) HDD hűtő - 5.000 Ft / db holnap délig !
- 1db Zalman ZM-RHS1 8db VGA RAM hűtőborda - árajánlatot várok - 1.500 Ft holnap délig !Keressetek a mobilomon vagy e-mail-ben plz!
-
OP-ToTo
aktív tag
Van egy ASUS DRW-1814BLT SATA-s fekete dvd íróm. 18x-os dvd+/-r, lightscribe, egyébb más. Vagy kp kellene érte, vagy elcserélném egy szintén fekete, ide-s dvd íróra. Hasonló paraméterekkel rendelkezzen.
-
Kaics
aktív tag
Vegyétek meg a hangkarimat! PLS
-
Hobli1988
aktív tag
Keresek olcsó dvd-írót/512ddr1/40-80vinyót!!!!
-
4sal3
aktív tag
senkinek nemkell az akciós ajánlatom?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok tudok engedni az árából!
-
skorBooT
tag
Szevasztok
Eladó egy ASUS M2N-E alaplap, az utolsó neylon zacsiig minden megvan hozzá 1 éves, hibátlan. 16500 és viheted, szerintem verhetetlen ár.
-
4sal3
aktív tag
najó a socket A-s félconfig
(amd athlon xp 2400+; mercury kvt600x-L lap, via kt600 chipsettel; radeon 9250; 300W táp)
és a router smc barricade 7004VBR és a wow acc (alap) amin van 49es night elf hunter a Moongladenez mind 21ér és még ajándékba adok mellé egy sagem myv56os telot vodásat, igaz kicsit karcos de sztem megéri ez így.
-
magi20
senior tag
uh tényleg el is felejtettem, 5500ft az ára a padnak,de nézzetek körül itthon mennyibe kerül
jaj,elfelejtettem,hát volt egy kis hibája jobb oldalt,lejött egy kis gumiréteg,vagy mi a túró az,és akartam képet csinálni.
mondom elötte letisztítom,megint erősebben tisztogattam,tovább ment a hiba,és faszom tele lett,és lekapartam az egész jobb gombon,azt a szart.de így jobb :-))még akarsz képet róla?
-
4sal3
aktív tag
a socket A-s félconfigom, meg a router is még mindíg eladóóóó
-
Csepy
őstag
Eladósorba került egy SONY MDR-RF820R(K) típusú VEZETÉK NÉLKÜLI HIFI FEJHALLGATÓ. Dobozában, minden cuccával, ajándékba kaptam, de szereztem ugyanakkor egy másik hasonlót, így nem kell. Csak porosodik itt a dobozában.
Ára 12k (MediaMarkt 24.900.-)
Regards: Csepy
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Gumi és felni topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légtisztítót vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával