Hirdetés
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
válasz
Hawk1979
üzenetére
Nem úgy értettem, hogy szűk a hely.
A procihoz és annak hűtőjéhez hozzáférek, kivettem a videókártyát is, így még könnyebb.
A szűk helyet úgy értettem, hogy a csavarnak (vagy nem tudom, mi az, amivel rögzítve van a CPU venti a hűtőhöz) a lyuka szűk és nem férek be semmivel sem, hogy megcsavarjam.De pont ez a baj, hogy nem szokványos csavarral van rögzítve, hanem úgy néz ki, mint a csillagcsavar feje, csak ez hogyismondjamcsak...nem homorú fejű (azaz a csillagcsavarhúzót nem tudod a csavar fejébe helyezni), hanem domború... Nem tudom, érted-e, hogy mit akarok mondani.

Pedig tuti biztos, hogy le lehet szedni a ventillátort a hűtőstestről.
-
Realradical
őstag
válasz
Hawk1979
üzenetére
Én úgy vettem ki, hogy itt most azokról a típusú procikról/hűtésekről beszélgetünk amik olyan szinten vannak összeragadva, hogy lefogott állapotból ha meghúznád fölfelé a procit simán kijönne lábakkal vagy láb nélkül. Ha azt nekem valaki úgy le tudja csavarni károsodás nélkül az előtt leborulok a főtéren.
A régi ezüstpasztás s478-as szériánál nagyon sok olyat láttam ahol egyszerűen nem tudtad másként szétszedni. Ha simán csak meg van szorulva lehet pöcögtetni meg macerálni, csavargatni, de ha komolyan megszorul a proci az egyenlő a gyilkossággal ha elcsavarod (pár láb tuti ott marad). -
BemAnyó
senior tag
válasz
Hawk1979
üzenetére
"mint ahogy a töltött csokis kekszet is" ez nagyon ottvan
meg is éheztem 
shteer : eddig nem találkoztam olyan deszkával ahol szépen lett volna felrakva az északi híd, most már reflexből kapom le és újrapaszta, de igysem árt ezt évente megismételni, és akkor samu se kell hozzá, meg jobban is hűt, -
shteer
titán
válasz
Hawk1979
üzenetére
+ asuséknál fordul elő még, h az alaplap északi de főleg a déli híd bordája durván oda van ragadva - én is paráztam mikor szedtem szét, h feltegyem a vízhűtő blokkot
de enyém szerencsére normális fehér pasztával volt kenve, az északi viszont vmi durván kemény rágógumihoz hasonló cuccal, ráadásul csak a fele felületén érintkezett
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A procihoz és annak hűtőjéhez hozzáférek, kivettem a videókártyát is, így még könnyebb.
meg is éheztem