- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
Realradical #129 üzenetére
viszont azt is vedd figyelembe, hogy a cpu foglalat a cpu-t normális esetben nem engedi elfordulni - pereme van, amibe szinte pontosan illeszkedik a cpu széle
ha a cpu is fordul a hűtővel, az már kint van akkor a fogalaltból. szerintem. nekem mindig sikerült így levennem a hűtőt, egyszerűen a foglalat nem engedi elfordulni - a zár így meg locked helyzetben van, mert a hűtőtől nem lehet felnyitni - S478-ra gondoltam én is mindezidáig is -
Hawk1979
őstag
válasz
Realradical #121 üzenetére
Hmmm.
Amióta az eszemet tudom (kb. 3éve...),ha össze van cuppanva két alkatrész a hővezető pasztától,én is mindig picit elcsavarom a két felületet egymástól,mint ahogy a töltött csokis kekszet is szét lehet szedni ilyen mozdulattal,anélkül hogy eltörne a keksz....
Nem feszegetünk csavarhúzóval,ha nem muszáj."A te módszered meg ha valaki félreérti az megfogja a hűtőt és egy laza csavarintással leszedi a prociról miközben az benne van a socketben." Ezzel nem tudom mit akartál elérni,de pont leírtad a lényeget.Proci bent csücsül a lapban,hűtő lefogatása kioldva,és pici horizontális csavarás ha ragaszkodik,és már le is jött.
Egyébiránt inkább a videókarik Gpu-ja ragaszkodóbb típusúak,mert gyakran nem pasztával,hanem más érdekes kitöltő ragacsokkal operálnak a hűtőbordák alatt. -
shteer
titán
válasz
ahogy érzed. ha nem találsz egy fórumhoz megfelelő stílust, privátban főleg nem kívánok vitázni veled. azt hiszem megfelelő modorban írtam az első neked címzett hsz-t, a sértődött válaszodban volt az első személyeskedés az ollókezű megszólítással. úgy látom a 12 éves pályafutásod még nem jelenti azt, hogy elérted a megfelelő értelmi szintet. befejezetem.
majd mindenki eldönti, melyik módszert választja. ennyi.
-
Realradical
őstag
válasz
*tanácsokat no.
-
shteer
titán
válasz
Realradical #111 üzenetére
először is: vegyél vissza! semmi személyeskedés nem volt a hsz-omban
a kezdő júzer megfogja a hűtőt és egy finom, nem túlságosan erőltetett csavaró mozdulattal veszi le a prociról. nem kell nekiesni egyből egy szerszámosládával
vagy a kezdő júzer a tanácsodat megfogadva betol egy csavarhúzót a hűtő alá és egy hibátlan mozdulattal végigszántja az alaplapot a csavarhúzó végével, eltávolítva a felesleges smd alkatrészeket.
érted a különbséget?
nem állítottam, hogy megkarcoltad, csak a módszered hm... hogy is fejezzem ki.. brutális és ad-hoc. ne adj efféle tanácsokat, mert baj is lehet belőle
-
shteer
titán
válasz
Realradical #107 üzenetére
sztem gravírozz magadnak, de ilyen tanácsokat ne adj
nem kell egyből csavarhúzóval nekiesni, ha mégis nagyon ragaszkodik akkor vmi műanyag szerszámmal noszogassuk
-
Xerxész
őstag
válasz
Realradical #74 üzenetére
De akkor megkarcolod mind a hűtőtestet, mind a procit is, nem? Az pedig nem egészséges egyiknek sem gondolom...
Amúgy a procit az oldalán meg lehet fogni, ugye? -
Vladi
nagyúr
válasz
Realradical #40 üzenetére
A lényeg a c'n'q. Nálam mindig megy. Böngésző, zene, e-mail írás, és még szövegszerkesztés:
visszaveszi 1000 mhz-re és pötyög valami 10-15%-on. Mitől melegedne?A hibás széria az egészen más tészta. Én jó szériát fogtam ki, jó hűtőm van. Minden szép, minden jó, mindennel meg vagyok elégedve.
-
kem
addikt
válasz
Realradical #40 üzenetére
multkor épp kábelt vettem egy helyi boltban és mellettem a gyerek szedett szét egy 775ös gépet. Kb felröhögött, és az eladó fele mutatta a procit és a hűtőt, hogy "EZ MEG MI?? HOGY?!?!?!" Egyiken se volt paszta, és a gép úgy üzemelt előtte
...durva
-
Vladi
nagyúr
válasz
Realradical #24 üzenetére
"Nem is beszélve a 939-es venice "kohó" csodákról."
Khm... hogy miről?
Most így netezés közben 32C a mag 24 a proc.
Kánikulában sem érte el az 50-et a mag program forgatás közben. -
shteer
titán
válasz
Realradical #22 üzenetére
de, a mostani már több mint 1 éve megvan
1,42V-nál nem küldtem tovább és 60fok fölött sem járt (panelban)szvsz viszonylagos zárt házban gyári hűtővel simán fel tud szökni 70 fölé egy c2d is - pöröghet az a gyári venti 4000-et is kánikulában, akkor is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- SQL kérdések
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Videó stream letöltése
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest