- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyonjjo
tag
Boldog új évet kívánok!
Csináltam paypal fiókot.
Elküldtem barátként pénzt,az elment gond nélkül.
Azóta kétszer vettem ebayen,mindkettőt függőbe rakta paypal(szöveg szerint,hogy eladó elfogadja)legalábbis másodikat.Mert elsőt pár óra után visszaküldte eladó szerint én szakítottam meg fizetést.
Ebayen folyamatosan pending van fizetésre mindkét vételnél.
Valaki találkozott ilyennel? -
nagyonjjo
tag
Köszönöm a segítséget.
De akkor álljunk meg egy pillanatra.
Évente 12x tudok ilyet kérni.Itt van valami TELUS is.
Én most nem tudom ez mi,biztosító vagy micsoda.
Én azt hittem,hogy havi 1x van lehetőségem kérni ilyet,mert a biztósító vagy maga a paypal állja.
Most ha csakis eladótól hajtják be,akkor ez minek van korlátozva?
Rendelhetek többször is,és akár 12-nél többször is összejöhet,hogy vissza kéne küldenem.
Nem látom az összefüggést.
Telus: képet kért a sikeres kézbesítésről és a visszatérítésről.Could you please be so kind as to upload a screenshot of the confirmation email from the merchant that the item has been received or of the confirmation email from PayPal that you have been refunded with the date visible so that we can successfully process your claim as we can not accept the documentation you have uploaded as sufficient proof of delivery.
Lehet higgadtabban kéne hozzáállnom.De 2-3 hetet vártam,hogy eladó visszaírjon.Ujjabb 2-3 hetet vártam mire elfogadta visszaküldést.+ olyanokat kértek,amiket nem tudtam,és tudok megadni jelenleg.
Nem mellesleg aliexpress megrendeléssel is gond van és napok óta focizok vele is.
+ Még a revolut is szopat,3x töltöttem fel a személyim,de csak nem akarják elfogadni.
Talán érezhető,hogy türelmem határán járok...[ Szerkesztve ]
-
nagyonjjo
tag
Ahogy láthatod,én úgy töltöttem ki már az elejétől fogva,ahogy mondtad.
Kaptam a mai nap egy emailt:PayPal & TELUS International -tól.Ez nem feltétlen 2 külön céget jelent.De a fizetési igazolást paypal kéri a rendszer,ha ők kérik,miért nem adják meg nekik ők maguk!?
Hogy közben nem fogadták el,a címzett igazolást se.
Fürgefutár oldalon rendeltem meg a szállítást.Csatoltam számlát tőlük.
Feladásnál meg ott van a kép,amit látok fürgefutáron:
Címem,címzett,track number,szállító futár.Minden.Le is írtam a képre,hogy ott lehet nyomonkövetni,dpd oldalán még a címzett címét is lehet látni.
Nem tudom ezen mi nem egyértelmű.
De ez meg felháborító amit művelnek. -
nagyonjjo
tag
"Töltsön fel egy dokumentumot, amelyen látható a különbség a tételért kifizetett vételár, valamint a visszatérített összeg között."
Most meg ez a bajuk!
A legjobb az egészben,hogy max 2 dokumentumot lehet feltölteni.Valamit le kell cserélnem,ami eddig kellett nekik.
És ezt se tudom teljesíteni,mert még vissza se kaptam a pénzt.
És elvileg ezt nekik nagyon jól kéne tudni,mivel paypalon fizettem ki,és elvileg paypalon is kellene visszakapnom.
És amúgy is minek kell ez nekik?
Nem jelöltem be ezt:"A szállítási költséget levonták a visszatérítés értékéből."
És vagy a teljes összeget.Vagy a termék árát kell visszakapnom.Eggyiknek sincs köze a visszaküldéshez![ Szerkesztve ]
-
nagyonjjo
tag
Hogy szopatja a népet ez a köcsög paypal is.
Elküldtem a csomagot,elküldtem a számlát,a screenshotot a fürgefutár megrendelésről is.(címem,címzett,track number minden rajta)
Erre köztik velem,hogy küldjek olyan képet amin rajta van a csomag és a cím is.
Hogy a francba várhatják el,hogy rakjon fel az ember egy képet csomagról,miután elvitték a csomagot?
Az a köcsög futár is 2 percel azelőtt telefonál,hogy ideért,és 10 percel azelőtt jött az email,hogy ekkor vennék fel,persze csak akkor ért rá futár is.
És semmi időm nem volt még körbefotózgatni se.Főleg nem miután átadtam és rárakta a kis címkéjét cimmel eggyütt.
Nem mellesleg ez a buzi oldal is,most először,ahhoz hogy ezen a fúromon írjak újra be kellett lépnem.
De persze máshol(hardverapro,gamepod) hiába voltam bejelentkezve.Neki ott prohardveren újra kellett loggolnom."Még 2 alkalommal küldhet be visszaszállításidíj-visszaigénylési kérelmet a tranzakcióval kapcsolatban."
Most akkor még 2x tudom módosítani,ha megint szívóznak velem 2x,már többet nem is ugrálhatok?[ Szerkesztve ]
-
nagyonjjo
tag
Üdv!
Ebayen/Paypalon van valami időkorlát,meddig lehet visszaküldeni a sérült terméket?
Másfél hete jött meg,aznap,rögtön írtam neki,azt mondta beszél gls-el,és jönnek majd visszavinni.
Csütörtökön azt írta,a napokban majd jön kap információt.De eleddig még semmi. -
nagyonjjo
tag
Szép estét!
Ha rendelek tv-t ebayen,és véletlenül megsérülne,van valakinek tapasztalata,hogy ilyen esetekben normális-e az eladó,avagy paypal.Vagy ez a kockázat az enyém,és esetleg nekem kell fociznom futárszolgálattal,hogy mi ez? -
nagyonjjo
tag
Szép estét.
Akarnék pénzt küldeni euróban,kártyán is euró van,de paypal eurót,vagy forintot akarva akar küldeni csak eurót.
Nem találom hol tudnám beállítani azt,hogy euróból váltson át,és eurót tudjak küldeni.
Valaki esetleg tudja? -
nagyonjjo
tag
Szép napot!
Egy megbízhatónak tűnő fórumtárs előre kérné el a terméket,és utána fizetne.
Mondtam neki,hogy akár küldjön majd 400Ft-al többet,és van védelme,de azt mondta 1242ft-ot számol fel úgyis a rendszer.
Kicsit furcsállom,ahogy utána néztem a dolognak.Mert úgy tudom vásárolni nem kerül semmibe a vevőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!