Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
petyko22
csendes tag
A kártya nem járt le, 3 év múlva jár csak le, és 1,5 hónapja működött is, kártya limitet a vásárlás előtt 1 nappal netbankon állítottam át, a duplájára mint amit kellene fizetnem, elvileg véleményem szerint az nem befolyásolhatja, hiszen ennyi idő alatt át kell álljon. A PayPal-on a bankkártyás fizetés az elsődleges. Próbáltam már a pénznemet is átállítani. Azon is gondolkoztam, hogy törlöm a kártyát és újra társítom, vagy esetleg új regisztrációt csinálok.
Akkor ha jól értem, hiába töltenék fel egyenleget a PayPal-ra akkor sem fogadná el? -
petyko22
csendes tag
Sziasztok!
Én nagyon ritkán használok PayPal-t, egy bankkártya van hozzárendelve, steam-es vásárlásnál használtam eddig gond nélkül, utoljára körülbelül 1,5 hónapja, akkor gond nélkül ment. Most szeretnék vásárolni úgyszintén steamen, mikor beléptem jelezte a paypal, hogy frissítenem kell a bankkártyámat, 400 ft-ot levonta és vissza is utalta, beírtam a kódot, viszont amikor a steam-en rámegyek a fizetésre olyan hibát kapok, hogy:
A vásárlás nem fejeződött be.
A fizetés feldolgozója engedélyezési hibát jelzett. Válassz más fizetési módotPróbáltam már állítani pár dolgot, olyanra gondoltam, hogy mivel ez több mint 20 000 ft ezért nem engedi, esetleg lehet-e ez a hiba, és lehet-e állítani ezen?
Vagy ha utalok a paypal egyenlegre az mennyire megbízható, és akkor vajon enged-e fizetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Energiaital topic
- Jövedelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Mazda topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest