Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Golyobis
üzenetére
Leírtam, de akkor megerősítem. Amikor a PayPal-on a hozzárendelt kártyánál azt állítod be hogy a kártyakibocsájtó árfolyama legyen használva azt úgy értelmezzük hogy az a bank, akitől kaptad a kártyát, mert náluk van szabályozva hogy a Visa vagy Mastercard tényleges kártyakibocsájtó kártyájával hogyan könyvelje le a vásárlást.
Lényeg az hogy ne a PayPal váltsa a devizát.
Ez esetben amikor fizetsz az a devizás vételár jut el a PayPal-on keresztül a bankodba és ők azt dolgozzák fel valamilyen módszerrel.Amit most kérdezel ahhoz meg kell írnod hogy melyik bank és melyik fajta bankkártya.
Ez le van írva a bankod bankkártyákra vonatkozó szerződési feltételeinél, néhány bankét összegyűjtöttem, így meg tudom adni. De ez már nem a PayPalra tartozó dolog..Mert például az Erste banknál máshogy számolják el a Visa vagy a Mastercard kártyával történő devizás vásárlásokat.
Úgy tudod elkerülni hogy ha €-ban ($-ban) kell fizetni akkor €-os ($-os) bankszámlához kapcsolt €-os ($-os) kártyával fizetsz. Ez esetben nincs konverzió.
Ha forint a kiinduló devizád, akkor ha nem forintban kell fizetni mindig van valamilyen konverzió, ha nem € a fizetendő, akkor mivel a bankjaink többsége €-os elszámolásúak nemzetközi viszonylatban, ezért kettős konverzió van. Ez pedig úgy védhető ki hogy nem vásárolsz. Más lehetőség nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/