- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
Alapból a pp.
Amikor már rányomtál,h buy it és elkezded kifizetni ott lesz azt hiszem a második oldalon egy kis betűs rész, amire ha rákattintasz,akkor tudsz majd rajta változtatni. Hogy oda pontosan mi van írva nem tudom, itt,illetve az ebay-es topikba keress rá, azt hiszem én az utóbbiban találtam meg.
Am érdemes a bankoddal váltatni,mert akkor lesz annyi,amennyi a buy it gomb mellett van. -
Bati0501
őstag
válasz
salmiakki #14156 üzenetére
Ha neked egy van,akkor nem szóltam,az előző hsz-em ide most nem jó.
Amit írtam akkor jó,ha vkinek-pl. nekem is-van "a"(fő) számlája és van hozzá egy webkártya,ami azért van,h ne azt add meg,amin több pénz van- a fő számlát.
Sorry,h nem tudtam segíteni+ezért is írtam,h ha jól értem,mert zöldfülű vagyok. -
Bati0501
őstag
válasz
[Prolixus] #14150 üzenetére
Igen, érdekes,h nem tudja feldolgozni.
Az első két jelszómban nekem is volt. -
Bati0501
őstag
válasz
[Prolixus] #14148 üzenetére
Igaz,ma nem próbáltam, de nekem tegnap teljesen jól működött.
Sztem ne használj ákombákomokat,lehet,h az a baja... -
Bati0501
őstag
válasz
Intruder2k5 #14125 üzenetére
Köszi szépen.
Jól értem? pl.: meg szeretnék venni vmit,ami 5e Forintba kerül.A paypal-amon 400 Forint van.A webkártya számlámra,ami össze van kötve a paypal-al,utalok 5e-et.Paypal-al fizetek,amiről így lemegy a 400 Forint és a webkártya számlámon marad 400.
Jól gondolom? -
Bati0501
őstag
válasz
Intruder2k5 #14123 üzenetére
És így is megmaradnak a paypal előnyei?(pl. a vevő nem látja a bankszámlaszámomat,csak a pénzt,meg,h én küldtem)
És ezt,h kell?
Tényleg nagyon sajnálom... -
Bati0501
őstag
válasz
aytukabozs #14121 üzenetére
Igen,akkor megint kezdem sejteni.
Csak: ha vmit venni szeretnék,de nincs annyi pénzem paypal-on,akkor mit kell csinálnom?Hova kell utalnom/milyen számlaszámot kell megadnom,és ezt hol?Bocsesz,ha nagyon hülye vagyok és már 100-szor volt,csak hiába keresek mindenfelé,erre nem találok választ.
-
Bati0501
őstag
válasz
aytukabozs #14115 üzenetére
Pedig már azt hittem,h kezdem érteni.
Azt tudom,h két fajta lehetőség van fizetésre: utalás vagy kártyával való összeköttetés.
Hogy egyszerűbb és biztonságos legyen,direkt igényeltem webkártyát.
Most jut eszembe: amikor paypal regnél ki kellett választani,h melyiket akarom,akkor a két lehetőség közül az elsőnél annyi volt,h learn more,a másodiknál volt az,h continue.
Én azt szerettem volna,h a paypal-hoz rendelem a webkártya számlámat,így amennyi pénz azon van,ugyan annyi van a paypal-on és utalás nélkül tudom használni.
Akkor ez már nem lehetséges,ugyan úgy kell utalni?Csak mert eddig,amiket olvastam ott ez lehetséges volt és nem régi posztok voltak. -
Bati0501
őstag
válasz
-szabi- #14112 üzenetére
Én most megerősít az email-emet és a kártyámat is,lesz,ami lesz...
Lehetne még egy hülye kérdésem?
Megerősítések után rögtön vissza is kaptam a 400 Forintot,viszont azon a számlámon,amivel össze van kötve a paypal még van egy kis pénz,de ez nem látszik a paypal-on.
Kell még vmit csinálnom(várni)?Mert ugye ennek az a lényege,h azon a számlámon,ami a paypal-al össze van kötve van pénz,az a paypal-on is ott van? -
Bati0501
őstag
válasz
Intruder2k5 #14104 üzenetére
Köszi,ez megnyugtató.
Legalább akkor már annyit tudok,h nem saját hiba miatt van ez...
Elképzelhetőnek tartod,h vmi van a paypal-al az új regeknél?Mert tényleg olyan furcsa,h egy ilyen komoly és biztonságos rendszer ezt csinálja...
axioma: A mostani,egyelőre működő jelszóban direkt nem tettem semmilyen krikszkrakszot,két nagybetű és két szám van benne.
Akkor lehet,h csak az újaknál van vmi bibi?
Túl egyszerű lenne... -
Bati0501
őstag
válasz
Intruder2k5 #14102 üzenetére
Köszi.
Akkor az szted nem lehet probléma,h a reg közben "kidobott"?-szabi-: Esetleg azóta van fejlemény?Visszaírt a support?
Én is eléggé csalódott/bizonytalan vagyok... -
Bati0501
őstag
Sziasztok!
Volt már másnak is gondja,h a Paypal egyszer csak nem fogadja el az addig működő jelszavát?Most kellett másodszor megváltoztatni(2 nap alatt).
Két dolog lehet,amire gondolok: egy,a @ jel mégsem túl működő képes a jelszóban kettő,a regisztráció alatt,amikor eljutottam a kártya adatok megadásához inaktivitás miatt kidobott(keresgéltem,mert nem tudtam,h h is kellene megadni a webkártya adatokat) és újra kellett kezdeni,a kártya adatos részét a regnek.Most a harmadik jelszó úgy néz ki működik,de nem vagyok benne biztos,h holnap is működni fog.
/az egy dodót és a 400 Forintot rögtön levette,és ma jött meg a négyjegyű kód,de ezek után egyelőre nem merem aktiválni/Járt esetleg vki még így a jelszóval?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip Cellular 1 év garancia
- Új csak kipróbált Beoplay Portal PC PS Bluetooth fejhallgató HiFi - Gammer használatra is!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- A nagy bumm 2025 processzorai xD
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Egyedi ékszerdobozka
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó