Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mikeee89: Wingettel programok telepítése a Windows-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Es amennyiben a bejovo osszeg euro lesz, ugy a paypal majd atvaltja azt forintra? Ugyanis a bejovo penzek mint euro ovezetbol jonnenek euro penznemben, viszont a keret, amennyi a Poolban szerepel euro hijan forintban van megadva. Igy mondjuk teszem azt a masik fel ilyenkor elkezdhet valtogatni fejben, hogy tudja mennyi forintnak megfelelo eurot is kell “befizetnie”.
-
plus44
veterán
-
plus44
veterán
Elnezest, ha volt mar:
Egyetlen penznem van beallitva a Paypal-on, euro. Keszitetettem egy Money Poolt, az uj gyujteses funkciojat a Paypalnak, viszont ott forintot tudok megadni csak. Utana olvastam, hivatalosan a Paypal szerint csak olyan penznem szerepelhet ott, ami elsodlegesen van beallitva nekem eltero nem. Ez pedig az euro ugye, mas nincs is megadva. Mi lehet a baj?
-
plus44
veterán
Gyors kérdés: paypal-lal akarok fizetni. Ezt egyszerűen megteszem, és ugye akkor a paypal-on keresztül, de a hozzá rendelt bankkártyámról vonja le a pénzt. Na most idő közben kaptam paypalra pénzt, így a következő eset áll fenn: tegyük fel, hogy meg akarok venni valamint 20k értékben. A Paypal számlámon van 5k és a rendes OTP-s kártyámon, amit a paypal-hoz rendeltem, azon pedig 15k. Ha tehát vásárolok, akkor képes lesz az összeget így levonni (tehát a paypalról és a hozzá tartozó bankkártyáról amennyit kell), vagy nem?
-
plus44
veterán
válasz
Flashcash
üzenetére
Na, ez most nagyon jól jött, mert eddig sosem vásároltam Paypal-lal az Ebay-en és fel akartam pénzzel tölteni, de akkor csak simán vásárolok innentől kezdve. A nekem kiutalt pénz pedig akkor a héten valamikor csak megjön...
Még annyi, hogy ha az első pont értelmében, csak simán vásárlok, akkor a teszem azt forint-usa dollár átváltásnál melyiket érdemes választani? A bank féle átváltást, vagy a Paypal-osat?
-
plus44
veterán
válasz
Flashcash
üzenetére
Tehát az első pont értelmében, ha teszem azt, az Ebay-en vásárolok valamit, akkor nem is pénznek lennie a Paypal-on? Egyszerűen csak fizetek és a pénzt a paypal-on keresztül, de a bankkártyámról vonja le, csak nem kell megadnom a bankkártyaadataimat, mert a paypal-on keresztül megy a dolog?
-
plus44
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Főleg Ebay vásáslásra használom, valamint az oda érkező összeget utalom vissza a hozzá tartozó bankkártyámra. Tehát, amint fentebb írtam kérdést (claim your money-tehát kiutaltak nekem x összeget), akkor azt majd a paypal-omra kapom meg 3-5 napon belül és onnan tudom majd a kártyámra tenni?
-
plus44
veterán
Sziasztok!
Lenne pár újonc kérdésem:
- nyilván a paypal is él valamiből. Mennyi pénzemet vonja le, ha a paypallal fizetek? (vagy mikor lesznek járulékos költségeim és mennyi?)
- kaptam egy email-t (a történet szempontjából irreleváns, hogy honnan) és ez szerepel benne: claim your money now. Tehát egy adott összeget kiutaltak nekem paypal-ra. Mikor erre a linkre rámegyek, akkor behozza a paypal-omat, de utána nem tudom, mit kellene csinálnom, hogy a pénz megjelenjen ott? Van ennek átfutási ideje, vagy egyből meg kell jelennie, vagy van még más dolgom is, hogy megjöjjön az összeg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest