- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az USA PayPal oldal jöhet elő és az egy kicsit más. Nem lehet változtatni a lokalizációt, csak új fiók regisztrációval, ezért is javaslom hogy egy újat kellene indítani.
De kereskedni akar és PayPal-ra várja a pénzeket?
A Child Care Services ad el valamit? Ha csak vásárolni fognak és támogatás gyűjtés akkor az nonprofit besorolás lenne.
Ha támogatást vár (donations) és a képen olvasható megadott érték, akkor itt nem jó van jelölve:
Yes lenne a jó. Még akkor is ha a támogatás ajándéktárgyak eladásával valósul meg. -
Mit használna? Az e-mail cím meg lett erősítve, belépett és azután csinálná a többit?
Nekem meg az jött be amit írtam, eleve a képernyő amit látok nem így néz ki és még egyszer leírom nem USA regisztrációnál nem kér EIN azonosítót, mert az csak az USA-ban van használva.
Amit ezeknél kérnek az ez:Az adószámot kell később megadni miután kész a profil.
De lehet hogy rossz cég besorolást adott meg. -
Ezt nekem hiába teszed ide, az hogy USA cég és USA jogszabály az előző oldalon van. Már tovább lépett rajta. Még annyit hogy a Windows Firefox-ot használom, lehet eltérés esetleg.
Az országot Hungary-ra állítva indulunk de akkor is rákérdez az USA dologra, csak ott létezik az EIN azonosító.
Végigvittem egy új magyar üzleti regisztrációt és közvetlenül az alapján írtam az előző hozzászólást, onnan másoltam be a képeket.
Keresse meg ahol ezt látja és a No legyen jelölveAzt sem véletlenül írtam hogy hol kezdje a regisztrációt, Itt kell kezdeni a regisztrációt.
Lehet hogy újból kellene indítani, illetve ráér megadni később is a weboldalt, azt hagyja ki.
-
Azért nem jó mert semmi közünk az USA kormányzati szervekhez, nem tőlük kell adószám vagy bármi azonosító ez pedig az
Itt kell kezdeni a regisztrációt.
Kértek ilyetItt No a helyes, mivel nem USA és ezért nem USA jogi szabályok az érvényesek. Valószínűleg ez kerülte el a figyelmét.
Most végig vittem egy új regisztrációt és olyat amit írt sehol nem kértek.
Ezt a kettőt kérik és ha nincs cégjegyzékszám akkor adja meg az adószámot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Intel I5-8500T / Beszámítás OK!
- Intel I5-9500T / Beszámítás OK!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest