Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HolloW
üzenetére
Semmi gond. Két lehetőséged van, vársz és minden kedden a Trustpay visszautalja a le nem könyvelt tételeket. Vagy van nekik a probléma jelentő űrlapjuk azt kitöltöd és ráteszik az egyenlegedre vagy visszaküldik. Emlékeim szerint ezt már valakinek leírtam és linkeltem az elérhetőségét, most viszont mobilról írok és nincs meg itt a konkrét hely. A Trustpay helpnél megtalálod. Kellenek a konkrét utalási adatok majd
-
Hintalow
senior tag
Szia!
Valóban az lesz a baj, hogy nem került bele semmi a közleménybe.
Ilyenkor két lehetőség van: lassan, de jóváírják végül a pénzt a számládon, vagy pedig visszaküldik.
Ne izgulj, elveszni nem fog a pénzed, de sajnos ilyen esetben valóban hosszabb az ügyintézés (1-2 hét)
Ha bankfiókban adtad be az utalást, az bizonyára papíron történt, amiből nálad is kell, hogy legyen egy példány, amit aláírtál. Ha ezen rajta van a közlemény, csak a rendszerbe nem írták bele, akkor hibáztatható a bank, ha már a nyomtatványon sem volt/hibásan szerepelt, akkor viszont a te felelősséged.
Szerintem is a paypallal vedd fel a kapcsolatot.
(bár számolnod kell azzal, hogy mire beindulna a gépezet náluk, addigra magától megoldódik, ahogy fentebb írtam, tehát gyors megoldást én sem tudok javasolni sajnos) -
Monyos
aktív tag
Hát ebben az esetben már csak azt tudom tanácsolni, hogy írj a PayPalnek egy e-mailt, hogy ez meg ez történt erről a számláról. Ők biztos látják...

A másik része a dolognak, hogy nem tudom hogyan tudnád így utólag bizonyítani a bankban, hogy a kedves ügyintéző "rontotta el az adatokat".
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- OTP Bank topic
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Házimozi belépő szinten
- Socket AM4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- The Last Of Is 1-2 ps5 játék eladó!
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van. 11 28
- Tesoro GRAM MX One (TS-G11UNL) mechanikus billentyűzet
- BLACK WEEK! Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Philips 43PUS8909 Ambilight 4k HDR 144Hz Gaming TV/monitor (5 hónap garancia)
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/