- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
Német fiókom van német nyelvvel ,nem üzleti.
Sztem itt valami a paypal-al nem okés mert eddig ilyet nem csinált , sőt most már bankot se enged hozzádni mert azt írja hogy : "sajnáljuk , de jelenleg nem működik , próbálja később ujra "A vicc hogy tegnapelőtt ment még normálisan.
Mondjuk nálunk ma munkaszüneti nap van , de emiatt a paypal ne működne? Azt nem tudom összematekozni hogy a kettőnek hogy lenne köze egymáshoz... mivel ha a bank zárva is van és a refund-os visszaigazolást ráérek majd akkor megadni mikor újra nyitva lesz, ettől függetlenül a paypal oldalra bankot még engednie KÉNE felvenni... sztem
Megy a levél a supportnak aztán oldják meg már így is több időm ment el rá mint kellett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple TV eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest