- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Nem tudni a pontos részleteket... így zavaros! valós TN-el hogy kaptál refundot...
(#18711) KDSH
Ha jól emlékszem én is paráztam emiatt, így csak akkor mertem kattintani rá, ha már megvoltak az infók (feladott csomagom élő TN száma, stb.), de amúgy bármikor hozzáadhatod, ha jól emlékszem, csupán van egy határidő, mely ~1hét, hogy addig adj élő TN számot nekik, hogy megy vissza a csomag! -
rasky
senior tag
Pont hasonlóban volt részem, csak az enyém 260 euro volt...felvettem a kapcsolatot az eladóval...értetlenkedett egy kicsit, észre se vette, hogy a paypal visszaadta nekem a lóvét..., Mivel már akkor nem volt rá szükségem, így végül sikerrel visszakerült hozzá a telefon. A becsület nekem fontosabb volt.
-
Ugye csak viccelsz? Alapból ingyen jutottál egy telefonhoz. Ha nem fizeted ki akkor ez olyan, mint egy üzletben "véletlenül" eltenni egy telefont, lopás magyarul
Nem a Paypal-tól kaptad vissza a pénzt, hanem az eladótól.
Maradjunk annyiban, hogy a tisztességes eljárás a vásárolt termék kifizetése. Értesítem az eladót, hogy csak megérkezett a termék, legyen szíves küldjön a Paypal-n keresztül egy pénzbekérőt a vételárnak megfelelően és kifizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest