- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz hdekakas #13255 üzenetére
A 400 Ft terhelest vagy megerosited koddal, vagy azt is utolag visszavonjak, mintha refund lenne - szoval ismeretlen ember kartyajaval csak ennyit tudsz, hogy atmenetileg 400-zal kevesebb van rajta.
Az 1 dolcsi foglalas meg eleve szinten csak atmeneti.Amugy latom hogy tul vagy rajta, de ha visszaolvastal volna, mindig mondjuk hogy a bank mar latja akkor is, amikor te az ebankon me'g nem (olyan banknal, ahol a foglalas nem latszik ki a feluletre csak a konyveles), tehat 1x kell csak felhivni a telebankosokat, es akar azonnal tudod a kodot.
Kartyarol kozvetlen fog mindent levenni, ha az egyenleg nem eleg (ahol az egyenleg eleg-e kerdest bonyolitja, ha nem azonos devizanemrol beszelunk).
[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
válasz hdekakas #13255 üzenetére
Ha meg nem én vagyok, hanem tévesen más adatait adtam meg, akkor tőle levettek 400 ft-ot, és így járt.
Nem hinném, mert mint volt róla szó nemrég is, nem veszi le, csak zárolja. A zárolás pedig idővel így is, úgy is megszűnik.
(#13257) szijartg
Jelszó van csak, meg az email-cím, amivel be kell lépni. Én például generált jelszót használok, amit a Roboform kezel, csak annak a mesterjelszavát kell tudnom.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- PR-Telecom
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 6
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szólánc.
- További aktív témák...