Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • H_András

    tag

    válasz Edge #14914 üzenetére

    ha tudsz tolni már T10-et, akkor bőven mehetsz lefelé a bányába ezzel a karival 110-120-130 környékére, kicsit lejjebb is, ott pedig már sokkal több és jobb cucc esik. Ahogy írták előttem is, a currency-n nagyon észrevehető, én főleg fegyveres és orbos helyekre megyek (oldalra végtelen a map, tehát csak idő- és sulfit ráfordítás kérdése). lvl 80-90-nél a currencys helyeken 1 chaos, pár közepes orb, ez-az, lvl 120 körül 3-4 chaos, divine, vaal és mindenből 2x általában, plusz az apró. A karid bőven bírja, menj sztem lejjebb. Szinte csak bányászom jelenleg, csak sulfitért megyek fel mapolni, sztem túlzottan sok minden is esik a fenti világhoz képest, egy ligában nem volt annyim eddig, hogy pl elbajszintsak egy hat linkelésre 900 fusion-t önerőből.. Amit érdemes felszedni még, az a szintén irreálisan erős arányban eső hat socketes szirszar. Vendornál 7 jew ugye, ezek négyesével meg fusiont érnek.. Nekem sincs sok időm játszani, de a bányászástól úgy érzem új távlatok nyíltak. persze én casual vagyok, tudom hogy sokan nem így játszanak hogy örülnek minden kis adag lootnak, meg sokkal lejjebb vannak már, meg ilyeneket fel se vesznek mint én, de ebben a ligában én is pronak érzem magam az előzőekhez képest, remélem végleges kontent lesz a bánya, és nem is nerfelik vissza a droprate-t sem a későbbiekben.
    Pl. egy ligában sem esett sose 6 linkes cucc semmi. Itt lvl 125-ön lent három is, igaz "csak" rare, meg kettő korrupt, de úgy örültem hogy csak na. Alig várom hogy mehessek még mélyebbre.

    [ Szerkesztve ]

    Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés