Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
válasz
freddirty
üzenetére
Lattam, hogy hogy craftolta azt a helmetet, hat az nem földi halandonak valo
egyebkent en is ismet minionokkal kezdtem a ligat, anno 0.1ben jatszottam utoljara es ott minion builddel sikerült eljutni az endgameig, gondoltam itt is jo lesz.sajna nem sikerült sokat tolni igy meg csak feher waystoneoknal jarok de majd belehuzok.en is toltam elöször vaal guardokkal, aztan valtottam kokain antokra
na azok eleg faszak de ugy erzem ha az embernek nincs durva gearje akkor nem lesz eleg spirit , hogy sok ant-ed legyen.ezert atalltam a powered zealot-ra.hat ezek eleg bikak, szerintem jobb a dpsük mint a bogaraknak, clear is talan jobb, egyedül a bogarak sebesseget szerettem jobban.azok ugy rohangaltak össze-vissza, mindenkit tamadtak ezerrel, nem veletlenül kokain ant-nek hivjak öket
szerintem ezen a budgeten ami nekem van (talan 2 max 3 div) jobbak ezek a zealot-ok de majd meglatjuk.kivancsi vagyok talalnak-e majd valami brutalabb spectret ahogy telnek a napok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egyebkent en is ismet minionokkal kezdtem a ligat, anno 0.1ben jatszottam utoljara es ott minion builddel sikerült eljutni az endgameig, gondoltam itt is jo lesz.sajna nem sikerült sokat tolni igy meg csak feher waystoneoknal jarok de majd belehuzok.en is toltam elöször vaal guardokkal, aztan valtottam kokain antokra
na azok eleg faszak de ugy erzem ha az embernek nincs durva gearje akkor nem lesz eleg spirit , hogy sok ant-ed legyen.ezert atalltam a powered zealot-ra.hat ezek eleg bikak, szerintem jobb a dpsük mint a bogaraknak, clear is talan jobb, egyedül a bogarak sebesseget szerettem jobban.azok ugy rohangaltak össze-vissza, mindenkit tamadtak ezerrel, nem veletlenül kokain ant-nek hivjak öket
szerintem ezen a budgeten ami nekem van (talan 2 max 3 div) jobbak ezek a zealot-ok de majd meglatjuk.kivancsi vagyok talalnak-e majd valami brutalabb spectret ahogy telnek a napok.