- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Amikor én csináltam ilyet, csak közölte a program, hogy majd reboot és meg lesz csinálva. Másik lehetőség CD-ről indítva elvégezni.
Mindenképpen jó külön tartani az adatokat és a rendszert, így a Windows bármikor újratelepíthető, klónozással helyreállítható, ahogy tetszik.
Bár van lehetőség WinPE alapú CD-ről indítva törölni csak a Windows könyvtárait, utána a szokott módon újratelepíteni. Sőt, vissza lehet másolni egy régebben elmentett Windowst is, Total Commanderrel, de így össze-vissza töredezett lesz.
Én a D: meghajtón tartok olyan programokat, amik újratelepítés után is rögtön hajlandók működni. De összetettebb programok annyira beépülnek a rendszerbe, hogy Windows újratelepítés után ismét telepíteni kell azt is. Egyszerűbbeknél esetleg sorozatszámot kell megadni és működik, de ez regfájlból is megoldható. Vagy vannak eleve portable (hordozható) programok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest