- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #449 üzenetére
Az okostöltő olyan 14-15 körül szokott lenni. A 8Ah-s smart akku pedig 20e darabja.
Külföldön ezek némileg olcsóbbak, szóval a 45e ár ezért a pakkért jó, főleg ha itthoni garancia él ráPár szóban az okostöltőről és okosakkuról: azért éri meg ezeket párban használni, mert ha nem fontos neked a gyorstöltés, akkor eco módban is tudod tölteni az akkut kímélendő.
Maga az akku szerintem Performance szériás szerszámokkal való használatnál hozza ki az előnyét, pl be tudod állítani hogy mekkora teljesítményfelvételt engedjen a szerszámnak.
A sima zöld szerszámok nem sok előnyét élvezik a smart akkunak, max annyit hogy a 8Ah-s nagyobb áram leadására képes, mint a 4Ah-s. -
válasz
Thunderzolee #448 üzenetére
Találtam egy ilyet is közben:
https://www.jofogas.hu/pest/Parkside_2db_8ah_okostolto__154589267.htm
Mennyi szokott ez lenni Lidlben, ha néha lehet kapni belőle?
(Ez nekem itt van az egyik szomszéd városban.)Vicces, h ehhez már csak maga a fűszegélynyíró kellene, amit ha jól láttam, 10ezerért árultak a Lidlben; de mindehol máshol inkább a 20ezerhez közelít az ára.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #438 üzenetére
Ennyire szerintem csak a leghardcoreabb egyének tudják minden típusról, hogy melyik milyen.
Én azt szoktam megvenni, amire szükség van és épp lehet kapni Lidl-ben.Amúgy ezek a revíziók jelenthetnek beszállító váltást is. Ha tudsz németül lépj be a Parkside-os Facebook csoportba ott szerintem tudnak neked válaszolni.
Az akkus kérdésre: általában megy mindegyik ugyanazzal az akkuval csak a 10 éves Parkside-oknak volt másik akkuja. De ezt lehet látni a termék képen, hogy másfajta akku jár hozzá.
-
válasz
Thunderzolee #438 üzenetére
Szia!
Bár nincs vele személyes tapasztalatom, de nem hinném, hogy a webshoppal különösebb gond lenne, ha csak az nem, hogy elég drága a LIDL-s árakhoz képest, és a garancia mindenre csak egy év.
Ilyen összefoglalóról nem tudok, szerintem nincs is, de mint minden más terméknél, itt is változtatnak apróságokon, időről időre. Ez lehet valami típushiba miatt, de ugyanúgy olcsósítás is lehet az oka.
Az akkuk kompatibilisek egymással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest