- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunderzolee #611 üzenetére
Gyárban fordítva tették volna fel a láncot?
-
hzsolee
őstag
válasz
Thunderzolee #611 üzenetére
Akkó...igyunk tezsvírem 🍻🤣🤣
-
válasz
Thunderzolee #610 üzenetére
Na, problem solved.
Faterommal itt küzdünk, hozott ki két sört közben. Beugrott, h nézzem már meg a láncot, nem forditva van feltéve? Hát de.
Aaagggrrhhhh...Tanulság: ha megkinálnak sörrel, fogadd el.
Ps: eszméletlen jó kis cucc ez is. Nem találok szavakat, olyan hasznos. A kisebb fáknál létra nélkül ~5 percenként lekopasztottam egy fát, csak ugy vitte az ágakat, amiket mutogatott apu.
Létrával, kézi hosszított nyelű fűrésszel ez valami órákon át szokott tartani, arról nem is beszélve, h máskor közben folyik rólam az izzadtság, most meg a levágott ágak összeszedése, félrehuzkodása tartott a legtovább, nem maga a vágás. Alig kellett a létrát használni, és fára másznom egyszer se kellett, mindent elértem a géppel.Egy csoda ez a sok Parksideos mindenféle akkus gép, köszi a bátorító hsz-okat, mikor először érdeklődtem a topicban.
Nagyon jó volt belevágni akksikat, meg töltőt venni, meg ezt a sokféle gépet. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #604 üzenetére
Persze de van ahol nem szempont a kisebb súly.
-
j.bravo
addikt
válasz
Thunderzolee #597 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #597 üzenetére
Megy az egyedül is csak drágábban
koronafúrás is megoldhtó vele pormentesen - mindenféle méret van belőle.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #587 üzenetére
Vannak helyi akciók, főleg ilyen böhöm sok helyet foglaló termékek esetén.
-
válasz
Thunderzolee #587 üzenetére
Ezt így passzolom, nem tudtam volna megmondani, de ezek szerint szoktak leárazni még a bent ragadt akciós cuccok közül is. Amúgy igen, jó a magassági sövényvágó.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #548 üzenetére
Gondolom a nagy áramfelvétel miatt túlmelegedhet?
Pl ebben a reflektorban látnám értelmét, vagy a BT rádióval végtelen üzemóra
Kéziszerszámhoz szerintem kicsit overkill, mert azt is emelgetni kell vele. Odaverés miatt (nagy súly) jobban sérülhet a sarka. -
Speed®
titán
válasz
Thunderzolee #548 üzenetére
Pl. az 1356nm ütvecsavarozóhoz vagy az 5.8J ütvekúróhoz vagy nagyflexhez..én személy szerint a merülőfűrészre vettem.. nyilván kisebb gépekre nincs értelme.
-
hzsolee
őstag
válasz
Thunderzolee #536 üzenetére
Na jó...de ki az a Judit? 🤣
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
AI generált képnek nézem.
-
válasz
Lehetséges, bár elvileg van Parkside fűnyírótraktor, de ettől azért kisebb.
-
válasz
Thunderzolee #529 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Közben én is megtaláltam.
Ha másra nem is jó ez a parksidegepek.hu, legalább a termékek szépen fel vannak sorolva rajta, kategóriák szerint. Rá lehet keresni a cuccokra.A sövényvágóból van prémium, de az két akksis, vagyis szerintem nekem már nehéz, mittudomén, két négyes akksival, pláne két nyolcassal.
A láncfűrész az van nekem is, a kétakkus prémium.
A kis kézi láncfűrészből nincs prémium.
A kétakksis prémium fűkasza meg szintén akciós lesz szombattól, csak a másik oldalán van a katalógusnak. Rákerestem, azt olvastam róla, h egész jól használható, veszek azt is egyet.
Köszi azért.
-
válasz
Akkus sövényvágó van performance, PPHSA 40-Li néven, illetve nem szegélynyíró, de fűkasza van még PPFSA 40-Li néven. Ágvágó láncfűrész szerintem nincs.
-
hzsolee
őstag
válasz
Sövényvágó van csak. Láncfűrész is csak nagy, kicsi nincs....
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #527 üzenetére
Ekkora: 5Ah
Van még 2,5Ah Performance és a sima 2Ah -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #493 üzenetére
Drágát és jót kapni máshol, az nem lenne biznisz Lidl-nek ha ott állna hegyekben a cucc és nem kéne senkinek. (raktározni sem olcsó a cuccokat)
Helyette inkább adják olcsón az átlagfelhasználásra valót és örülnek neki, hogy 2 nap alatt üresek a polcok.
Én speciel már csak Performance cuccokat veszek. Egyikkel se volt gondom. -
válasz
Az is belejátszik, hogy sokan céges munkához veszik meg a háztartási termékeket. Amit nyilván nem ilyen igénybevételre terveztek.
Másfelől pedig jóval többet hallasz egy-egy elégedetlenkedőről, mint ezernyi elégedett használóval.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Cserébe viszont egyszerű a garanciát intézni, akár visszafizetés, akár csere esetén.
Nem elhanyagolható szempont! -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #487 üzenetére
Asszem' 30 volt az ára.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #449 üzenetére
Az okostöltő olyan 14-15 körül szokott lenni. A 8Ah-s smart akku pedig 20e darabja.
Külföldön ezek némileg olcsóbbak, szóval a 45e ár ezért a pakkért jó, főleg ha itthoni garancia él ráPár szóban az okostöltőről és okosakkuról: azért éri meg ezeket párban használni, mert ha nem fontos neked a gyorstöltés, akkor eco módban is tudod tölteni az akkut kímélendő.
Maga az akku szerintem Performance szériás szerszámokkal való használatnál hozza ki az előnyét, pl be tudod állítani hogy mekkora teljesítményfelvételt engedjen a szerszámnak.
A sima zöld szerszámok nem sok előnyét élvezik a smart akkunak, max annyit hogy a 8Ah-s nagyobb áram leadására képes, mint a 4Ah-s. -
válasz
Thunderzolee #448 üzenetére
Találtam egy ilyet is közben:
https://www.jofogas.hu/pest/Parkside_2db_8ah_okostolto__154589267.htm
Mennyi szokott ez lenni Lidlben, ha néha lehet kapni belőle?
(Ez nekem itt van az egyik szomszéd városban.)Vicces, h ehhez már csak maga a fűszegélynyíró kellene, amit ha jól láttam, 10ezerért árultak a Lidlben; de mindehol máshol inkább a 20ezerhez közelít az ára.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #438 üzenetére
Ennyire szerintem csak a leghardcoreabb egyének tudják minden típusról, hogy melyik milyen.
Én azt szoktam megvenni, amire szükség van és épp lehet kapni Lidl-ben.Amúgy ezek a revíziók jelenthetnek beszállító váltást is. Ha tudsz németül lépj be a Parkside-os Facebook csoportba ott szerintem tudnak neked válaszolni.
Az akkus kérdésre: általában megy mindegyik ugyanazzal az akkuval csak a 10 éves Parkside-oknak volt másik akkuja. De ezt lehet látni a termék képen, hogy másfajta akku jár hozzá.
-
válasz
Thunderzolee #438 üzenetére
Szia!
Bár nincs vele személyes tapasztalatom, de nem hinném, hogy a webshoppal különösebb gond lenne, ha csak az nem, hogy elég drága a LIDL-s árakhoz képest, és a garancia mindenre csak egy év.
Ilyen összefoglalóról nem tudok, szerintem nincs is, de mint minden más terméknél, itt is változtatnak apróságokon, időről időre. Ez lehet valami típushiba miatt, de ugyanúgy olcsósítás is lehet az oka.
Az akkuk kompatibilisek egymással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Monitor hiba topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged