Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem dobnak be Lidl szórólapot, így nem vagyok naprakészen a Parkside termékekről, vagy azok árazásáról. Csak ha Lidlbe megyek, végig szoktam sétálni a Parkside soron is, de nincsenek ilyen akksis gépeink, ez lenne az első.
Apunak Stihl fűkaszája van, meg valami nemtudommilyen fűnyíró traktor, és azt mondja, kéne valami kisebb szegélynyíró, mert a kis szegélyeknél a "nagy" damilossal nem fér hozzá; lehajolgatni, kitépkedni meg már nem akar (70 múlt).
(Nekem munkámból kifolyólag kék Bosch cuccaim vannak, így nem volt szükségem eddig Parksideos gépekre; ettől függetlenül ismerem a márkát - inkább csak jókat hallottam róla, mint rosszat.)
És a minap mutatott egy ilyet, azt alig tudtam lebeszélni róla. Azt mondja, ha netán "gagyi", akkor se gond, mert 25ezer az nem sok veszteség..
Hát igen, van pénz lóvéra..
És rémlett, h mintha nemrég láttam volna a Lidlben valami akksis szegélynyírót, alighanem ez volt az:
https://parksidegepek.hu/termek/akkus-funyiro-20-v-4-ah-akkumulator/Gondoltam, h a 2Ah-s akksi az kevés hozzá, ha érdemben használni is akarjuk a gépet valamire. Itt meg láttam 4Ah-s akksival.
Nem tudom, ez így rendben lenne? Vagy ez nem éri meg ennyiért?
Amúgy miért jobb a Smart akksi?
Én nekem nem kell, h a telefonon nézegessem, h hány %-ot merült.
Viszont az tény, h a Bluetooth chip az merítheti az akksit, akkor is, ha nincs használva.
Meg van ez a töltő, amivel még gyorsabban fel lehet tölteni:
Igen ám, de miért jobb, ha gyorsabban tölt?
A gyorstöltők nagyobb árammal töltenek, hamarabb elhasználódik az akksi, nem?
Vagy be lehet állítani a csoda töltőn, h ne töltsön olyan nagy árammal? - mert gondolom nem.
Ha beválik ez a szegélynyíró, még egy magassági ágvágót, magassági sövényvágót is vennék, esetleg egy kézi ágvágó-láncfűrészt, de lehet mást is, szoktam nézegetni a Parkside akksis gépeket, csak mivel különösebben nincs szükségem rájuk, így nem gondoltam még bele.
Egyébként a hozzáadott töltővel (20 V/4,5 A PLG 20 C3) lehet tölteni 8, 12Ah-s akksikat is, vagy csak a 4Ah-st viszi, és a nagyobbakhoz a fenti képen levő Smart töltő kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest