- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csalafinta65
senior tag
Ma sikerült végre dűlőrejutnom a 640 vs. 650.illetően. A 640 megy végül a levesbe...A Ferenc krt-i Pana üzletben mégnéztem élőben a 40"-os 640-et. Kicsinek tűnt, és nem győzött meg a képe....a tesztek által írt kivételes mély feketét sem láttam..650 nem volt kirakva. Átmentem a közeli Euronics-ba. Na ott a a 42-es 650 -et megnézhettem. Ami érdekes, hogy az általatok favorizált LG42LB670 pont mellette volt. Én bizony most nem láttam semmilyen szürkés feketét. Szép fekete, abszolút színhelyesség, éles, természetes képe van. Az M1HD ment rajta, futball meccsel. A mellette lévő LG semmivel nem adott szebb képet, és jobb feketét....sőt a talpazata marha hülyén van megcsinálva, vagy 95 centi van a két talp között..lehet jó drága állvány után kajtatni...a Pana állványa 4900 ft-os ikeás lesz, a legolcsóbb szerintem. Edigitalnál valszeg holnap veszem át, 159.900. Reális ár. Kivételesen most nem hiszek a teszteknek..a magyar, külföldi tulajoknak tettszik, nekem is..Az SD adások meg gyalázatosak minden televízión....én elfogadhatót semmilyen lapos megjelenítőnnem láttam még Kizárólag CRT TV-én..arra is találták ki...szégyen, hogy egyáltalan vannak SD adások....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest