- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=MrLF=-
senior tag
válasz
Panthera #498 üzenetére
Ez biztos? Én úgy tudom AS640-től felfelé mind backlight-os. [Itt is azt írják!]
Hang témához (42AS650): Nekem kb. 30-35cm-re van a faltól, átlagos TV nézéshez elviselhető kategória, mély hang nem sok van, régi Pana CRT jobb volt. Filmnézéshez stereo erősítőt használok.
-
Panthera
őstag
Akinek 640-es van: mennyire feltűnő a felhősödés? Korábban elsiklottam afelett, hogy az nem háttérvilágításos, hanem edge led...
-
Panthera
őstag
válasz
Picturemaker #495 üzenetére
Egy CRT tv-hez képest is rossz a hangja?
-
Zahire
tag
válasz
Picturemaker #495 üzenetére
Most akartam egy 650 - eset rendelni, de ez most megállított.
-
truefx
aktív tag
válasz
Picturemaker #488 üzenetére
Azt kifejtenéd, hogy a hang vállalhatatlan? Én a 650-es szérián gondolkodom, de ez simán meglövi, 5 év ide vagy oda.
-
Picturemaker
őstag
válasz
#94529552 #492 üzenetére
Igen. Egy W828-as Sony-nál (800Hz, de nyilván ez nem számít mert máshogy csinálják) Tv adásnál kapcsoltattam ki az eladóval, ott sem volt igazán különbség. Ez a "technika" cask arra jó, hogy nagyobb "hercekkel" jobban eladható a cucc, mint fényképezőgépeknél (bizonyos szint felett) a megapikszel.
-
törölt tag
válasz
Picturemaker #490 üzenetére
Kikapcsolva már rendben van a kép?
-
rsf
senior tag
válasz
Picturemaker #490 üzenetére
Az összes képjavító baromságot érdemes kikapcsolni, mert csak ront a képen. Ez minden TV-re igaz és minden teszben ki is emelik.
Üdv. -
törölt tag
válasz
Picturemaker #488 üzenetére
Nincsenek fokozatai hogy beállítsd, Tru Motion vagy ilyesmi? Keresned kellene egy tesztoldalt, az ajánlott beállításokkal.
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Vetten egy 48as640e, még csak ismerkedem vele, de egy biztos, a hangja teljességgel vállalhatatlan!
Az 1200Hz-es úgymond képjavító, a többi márkáéhoz hasonlóan, súlyos parasztvakítás, nagyban rontja a kép élvezhetőségét. Sima DivX-es anyagnál (ami szódával elmegy elég messziről nézve) elcseszi a mozgást, "furán" sétálnak az emberek a filmen. A FHD-s anyag, pedig olyan lesz, mint egy brazil sorozat, minden olyan éles és mesterkélt, elveszik a "mozis feeling" tőle.
-
|AP|
veterán
én nem látok összefüggést a szerelési hiba és sz edigital között, hacsak nem visszavitt készüléket adtak el újra, amit meg kétlek.
Panasonicot hazai forgalmazótól érdemes venni, most 5év garral (bizonyos típusok). Itt egy viszonteladói lista, de például az MM-es készülékekre is érvényesíthető az 5 év, pedig nincs rajta a listán. -
Zahire
tag
Panasonic készüléket hol érdemesebb vásárolni. Magától a Panasonictól, vagy egyéb forgalmazótól ? MM, edigital, stb ? Azért érdekel, mert e másik fórumon egy kolléga Philipset vásárolt edigitaltól, mint kiderült komoly szerelési hibával.
-
korfa
aktív tag
Vettem egy TX-32AS600E tv-t és nemtudok rájönni hogy lehet lementeni a csatornasorrendet amit utánna pcn tudnék szerkeszteni. Valakinek sikerült ilyent?
Köszi
Korfa -
törölt tag
Képileg hasonló lehet, mert kb. ugyanolyan panel van bennük. Még mindig jobb a Pana gyári 5 év garija 180-ért, mint a H6400-as 2 év gyári garija 190-ért. Mert azt gondolom tudod, hogy Samuhoz 1 év gyári garit adnak, a 2. évet regisztráció esetén kapod, hivatalos forgalmazó esetén.
-
superg
senior tag
válasz
Panthera #473 üzenetére
AVVA panel= Vertical Alignment(#467) Stafni bár én csak F6500 és F7000-es Samut láttam és kicsi AS640-et(a panel gyátója ugyanaz és valószínű azelektronika ugyanaz mint a nagyban) de nekem tetszett a pana.Képminőségben én legalábbis a Samu 6 szériához közel vagy fölé raknám,szerény tapasztalataim alapján,okosságban azért a samu a jobb
-
sfefe
addikt
Szia!
Bocsi a zavarasert.
Latom as640et vettel ez ugye AV paneles nem IPS.
Milyen eddig mennyire vagy vele megelegedve?
Mondjuk en az as800ast neztem ki igaz az ips paneles , haaten me tudok donteni.640el kapcsolatban irtak vmi rosszat is kulfoldi oldalon bar az lehet a 650 volt mar nem emlekszem.
-
Stafni
aktív tag
-
|AP|
veterán
hőszivattyúkhoz még nem volt szerencsém
Nálam ez a VESA szabványos válasz és az HBO Go-s történet tette be egy kicsit a kaput, de majd feldolgozom
(Arról nem is beszélve, hogy tavasszal vettem egy Pana fényképezőt 200k-ért és a vásárlás utáni héten indítottak ugyanilyen 5 év garis akciót. Nem tudtak volna kicsit jobban kapkodni azzal is
)
-
Attici
őstag
Megjött a Panasonic válasza:
"Köszönjük a Panasonic márka iránti érdeklődését, valamint azt, hogy a kérdésével az Ügyfélszolgálatunkhoz fordult.
Igen, az Ön által említett viszonteladónál vásárolt TX-50AS600E készülék regisztrálható az 5 év jótállás promóciónkban."
Vincent örülünk!
-
|AP|
veterán
A listán nincs rajta, erről már korábban ment az eszmecsere itt feljebb. Ennek ellenére én azt gondolom, hogy a MM nem szürkeimportos készülékeket árul. Ha igen, az nagyon csúnya dolog lenne
A Panasonic hivatalos válaszát már most látom előre: "csak és kizárólag a listán szereplő, hivatalos forgalmazók vesznek részt az akciókban" - ugyanakkor én nem tartom sokra ezeket a válaszokat, miután nekem is képesek voltak megírni, hogy a Pana tévék nem rendelkeznek szabványos VESA fali rögzítéssel, ezért vegyek egyet az általuk forgalmazott Vogels állványokból (30-40ezerért).
Aztán túrtam kicsit a netet, kerestem videókat a TV-ről és kiderült, hogy rendes 100x100-as VESA szabvánnyal érkezik.Szóval magát a márkát szeretem, de ez a hozzáállás (az HBO GO szándékos elutasításával együtt) nem nevezhető túl ügyfélbarátnak.
Összegezve: szerintem(!!) nem lehet gond a MM-es 5 éves garanciával sem, de teljesen megnyugtatni ez ügyben nem tudlak. Nálam mindenesetre ott figyel a tanúsítvány az 5 év garanciáról, kérdés ér-e valamit
-
-
|AP|
veterán
ahogy beírod az adatokat már tölthető is le az 5 év garancia. Én MM-es vásárlással csináltam végig.
A papír tehát megvan, a kérdés, hogy történt-e valami automatikus ellenőrzés gyári szám alapján (és nem engedte volna a regisztrációt, ha nem stimmel), vagy majd csak 3 év múlva derül fény arra, hogy az MM nem hivatalos forrásból szerzi be a TV-ket -
Attici
őstag
Valaki próbálta már a Media Marktos vásárláshoz regisztrálni az 5 éves garanciát?
Furcsa lenne, ha nem működne, és szomorú is lennék.
Engem is nagyon érdekelne, mert sürgősen vennem kellene egy TV-t, De ha a z MM nem jó, akkor már nem lesz meg a héten. -
fkv
újonc
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok, egy TH 37PV80PH plazma Panasonic után.
Két versenyző van: SONY 42W828B és Panasonic 47AS650E, árban egyformák.
Szeretnék 1-2 nagyon konkrét érvet, miért jobb az egyik, mint a másik?(főleg TV nézésre kell, természethű képet, elmosódás nélküli focit szeretnék kapni, lesz netezés, kevés játék, kevés 3D)
Digi TV satelitem van.Köszönöm!
UI: ugyanezt a Sony fórumban is megkérdeztem.
-
|AP|
veterán
válasz
-=MrLF=- #454 üzenetére
"Ez az android kijelző tükrözés érdekelne majd hétvégén utánanézek még erről írhatna valaki, hogy hogyan kell beállítani, esetleg link."
Én már próbáltam, tökéletesen működik. Viszont olyan eszköz (telefon/tablet) kell hozzá, ami támogatja a Miracast szabványt. Huawei Ascend P6 és Nexus 7 (2012) tablet ezt nem tudta, feleségem Alcatel Idol S-e viszont simán. Szépen küldte ki a képet (igaz kis késéssel), ami a telefonon megjelent.
A beállítás semmi különös: TV-n elindítod a "képernyő tükrözése" appot, majd a telefonon is menüből a "képernyő megosztása" parancsot (általában a megjelenítés menüpont alatt van, de telefononként változik, hogy hol van és hogy hívják), és már csatlakoznak is egymáshoz.
Egy a lényeg: a mobil eszköznek tudnia kell a Miracast szabványt, enélkül nem fog menni.
-
-=MrLF=-
senior tag
TX-42AS650E tapasztalatok:
Egy 1x éves 28" Panasonic CRT váltott, egyenlőre a UPC boxból kapja a jelet Scarton, a boxon nincs HDMI, mediacardot intézek majd hozzá. A TV szoftvere egyből frissült, a menürendszere gyorsan reagál az SD adások jól néznek ki rajta. Meg vagyok elégedve vele. Hálózatról (vezetékest használom), DNS-320 NAS/notebookról viszi a filmeket avi, mkv, lehet hangsávot/feliratot váltani az options menüben. Tabról egy mozdulat filmeket/képeket átküldeni a TV-re [Panasonic TV Remote 2] alkalmazással, távirányítani is lehet vele azonnal reagál.
Amit eddig nem tud, az a DVD iso és DVD video TS struktúra lejátszás, iso-t nem találja meg video TS könyvtárba belépve vob fileokat viszi de azért ez mégsem ugyanaz. Erre megoldás lehet a DLNA (UPnP AV) szerveren keresztüli lejátszás azon keresztül biztos menne, majd kipróbálom. Blu-ray iso-t nem próbáltam szerintem azt sem vinné következtetve az előbbiekből. Ezekre megtartom az Asus O!Play HDP-R1 az visz minden ilyesmit.
Ez az android kijelző tükrözés érdekelne majd hétvégén utánanézek még erről írhatna valaki, hogy hogyan kell beállítani, esetleg link. -
rsf
senior tag
válasz
Panthera #452 üzenetére
Nekem 650-esem van.
Teljesen elégedett vagyok a média lejátszójával. Én még nem találkoztam olyan 2D-s anyaggal amit ne játszott volna le. Az LG 1080p-s 3D demó szaggat de talán azért, mert ott egymás mellett vannak a képek nem egymás felett, de ez csak ötlet. Pedig én 4 éve NAS-t és média lejátszót használok. A NAS-ról a külső feliratot is DLNA-n lejátsza míg a WDTV streaming-em nem. Ilyenkor át kell kapcsolnom a WD-t, hogy hálózati hozzáférés módban érje el a NAS-t. Mióta megvan ez a TV nem is használtam a média lejátszómat.
Üdv. -
Panthera
őstag
válasz
xcvbxcvb #450 üzenetére
Másoknak mi a tapasztalata a belső lejátszóval? Az mkv különféle hangkódolásaival elboldogul? Úgy vettem észre, manapság ezzel van többnyire a gond tv és médialejátszó esetén is.
Én inkább ezekre szavaznék, ha van külső hdd.
Olyan hosszú kábelnél már erősítés is kellhet...nem értek hozzá, de ha van is olyan, akkor normális minőségben biztosan drága is. -
xcvbxcvb
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyen tv-t TX-40AS640E .
Mivel a számítógép és a tv a szoba két végében lesz kellene min. 15 de lehet hogy 20 méteres hdmi kábel. Ilyen hossú vezetéknél nem jelentkezik jelveszteség ?
Vagy ha Wi-fi -n vagy lan-on keresztül kötöm össze, úgy is le tud játszani 1080p filmet ? -
moczo
csendes tag
Ez marhaság, utána néztem máshol
-
moczo
csendes tag
A Panasonic - TX-48AS640E hogy csatlakozik a nettre, mert úgy olvastam nincs Wi-Fi-je.
Az Ethernet kábel meg nincs behúzva oda, ahol lenne majd -
Valószínűleg a médiaszerver lesz a gond, mert ha simán tallózok a NAS-on levő filmek között a "Média lejátszó" appal, akkor mennek a feliratok is.
Illetve az egyik fórumban találtam egy megoldást: az "MKVToolNix" progival egy mkv konténerbe lehet becsomizni az avi-t és az srt-t, utána pedig az mkv-ből már képes a "Média kiszolgáló" app is lejátszani a feliratot
-
Nah közben sikerült a filmeket lejátszani a tv-vel, ez megoldódott.
Viszont a feliratot nem sikerül a képernyőre bűvölni, amikor külön avi-ban van a film és külön srt-ben a felirat.
Ekkor az "options" menüben azt írja nincs felirat...
(az AVI és az SRT neve természetesen ugyanaz)Ha MKV file-t játszok le, amiben már be van csomizva a felirat is, akkor látja a feliratot és le is játsza.
Erre esetleg megoldást valaki ?
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Itt is megkerdezem hatha erre jar egy pana szaki.
Ez a tv [link] tudom arban nem vami olcso sajna de van ennyiert ehhez hasonlo tudasu vagy jobb tv?
Vagy pl nem er ennyit ez a tv es inkabb a 740/750 es is van eleg jo? -
Sziasztok !
Beállítottam a hálózatot a tv-n. (youtube megy, szoftvert is frissített - hogy ne unatkozzunk)
A hálózaton van egy NAS, amin filmek heverésznek.
Mi a legegyszerűbb módja, hogy a tv-n tudjak a NAS-on levő filmek között böngészni/lejátszani ?Nem találok közvetlenül olyan menüt/appot, ahol a hálón levő cumókban tudnék turkálni
-
lazioforever
tag
Sziasztok.
Kinéztem egy alap szintű Panasonic tv-t:
Panasonic TX-32A300E
Ő lenne az: [link]Most MM-ből 68 ezerért elhozható. Tud esetleg valaki valamit erről a tv-ről? Megéri az árát? Esetleg személyes tapasztalatok?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
|AP|
veterán
Tegnap megjött a TX32-AS500E, az MM-ből (regisztrációt az 5 év garra még nem csináltam meg, de remélem nem lesz vele gond).
Először is megörültem, mert kiderült, hogy amit korábban írt nekem a Pana (" Panasonic televíziók nem Vesa szabványos felfogatással rendelkeznek. Ezért csak olyan fali állványt javasolnak, aminél a magasság és széllesség is állítható (univerzális állvány) Ilyenek a mi általunk is forgalmazott Vogels állványok.") az egy hatalmas marketing bullshit, hogy el tudják adni a 30-40 ezres Vogels konzolaikat.
Egy sima, szabványos VESA 100x100-as rögzítési lehetőséggel érkezett, így fel tudtam szerelni a már meglévő fali konzolra. Beállítás, csatornahangolás, hálózatra csatlakozás simán ment, egyből látja is a megosztott mappákat a PC-n, pár gyors fájlformátum próba is volt, vitte mindet. A feliratok méretének állítását még nem találtam meg, kicsit kicsi, de nem vészes. UPC CI+ kártyát is egyből felismerte.Szóval a benyomások eddig nagyrészt pozitívak. Ami viszont kicsit bánt az a szegényes alkalmazáslista. Nem életbevágó, de LG és Samsung TV-ken sokkal több az elérhető magyar tartalom, és ha már az ember Smart TV-t vesz, akkor minél jobban kihasználná. Ami különösen fájó az az HBO GO hiánya, LG és Samsung tv-ken már elérhető, a Panasonic álláspontja viszont az HBO szerint a következő: "tárgyaltunk a Panasonic-kal, ők nem kívánnak velünk együttműködni, nem engedik TV készülékükbe az HBO GO applikációt."
Hát ez nagyon baráti a Panától, mondhatom...
Ha hazaértem melóból megpróbálom, hogy működik-e a képernyő tükrözése tabletről, ha ez menni fog, akkor benyelem ezt a dolgot.
Mondjuk ha nem, akkor is, mert egyébként nem rossz TV, az 5 év garancia nekem sokat jelent, csak hát ez a szegényes alkalmazáskínálat fáj egy kicsit. -
Ha valaki Digi-nél szeretné használni a Panasonic tv-jét CI+ "Smart CAM" kártyával, és tipródik, hogy megy-e vele, akkor jelentem igen !
Sajna a Digi oldalán a kompatibilitási listában csak régebbi Pana tv-k vannak benne, így nekem nem volt egyértelmű a dolog - de beraktam és műxik
-
|AP|
veterán
válasz
krysztyan #428 üzenetére
felszereltem a konzolra a tévét, mielőtt megnéztem volna a gyári számot
Persze le is vehetném, de megkímélhetem magam ettől, ha valaki segít. Szóval a dobozon is rajta van, de nem vagyok benne biztos, hogy jó helyen keresgélek.
Szóval: a gyári szám az így néz ki? "XC4626xxx"? -
krysztyan
tag
Körbenéztem, de vagy nem jó helyen nézem vagy nem tudom mi van. Mert a "regisztrált termékeim"-nél ott van a termékkategória, modellszám, vásárlás dátuma, valamint a végén az hogy törlés. Valamint tudnék új terméket is regisztrálni. Ennyi van ott, semmi pdf letöltés vagy ilyesmi.
Üdv
-
krysztyan
tag
Sziasztok
Én az edigitalnál vettem az AS650E-s tévém, és regisztráltam a pana oldalán, de nem emlékszem, hogy pdf-et tölthettem le róla, hogy megtörtént, de ha belépek a mypanasonic oldalon ott látom a regisztrált terméket. Valamint ha jól emlékszem, ott be tudtam választani a legördülő listából pl hogy hol és mikor vettem.
Üdv
-
|AP|
veterán
válasz
#94529552 #422 üzenetére
feljebb már ment róla az eszmefuttatás, szerintem az MM-ben vásároltra is kell, hogy legyen 5 év garancia, de persze semmi sem szentírás
-
moczo
csendes tag
Ki néztem 2 tv-t, szerintetek melyik lenne jobb választás?
3,5-4m.-röl néznénk 3-4.-en.
Digitális adás,usb-ről hd, és 3d filmek.
-
skathy
csendes tag
és #419 superg:
TX-42AS650E 159.990,- [panashop.hu]
-
gtr8
csendes tag
Ha ez a 650 -es párja akkor jó ára van.
http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/PANASONIC-TX-42ASM651E-3D-Smart-LED-telev%C3%ADzi%C3%B3,103952,505022,1318793.html?langId=-19 -
truefx
aktív tag
Mit jelent az hogy "Érintőpados távirányító"? Ezt adják a tv-khez? (Pl. AS650). Tud valaki mutatni egy ilyenről képet? Köszi.
-
*Tata*
senior tag
Erre valaki akinek van ilyen típusú tv-je
[link]
-
|AP|
veterán
HBO GO szolgáltatás továbbra sem érhető el a Pana okostévéken? Ez az utolsó infóm az ügyben. Egyszerűen nem értem a Panát, hogy miért megy mindennel szembe. (ez is, meg a VESA szabvánnyal kapcsolatban is volt velük kalandom)
-
|AP|
veterán
válasz
Panthera #405 üzenetére
hát, annál többet nem tudok tenni, mint hogy végigcsinálom a regisztrációt, lementem a gépemre ezt az oldalt és ha 4 és fél év múlva kiderül, hogy átverés volt, akkor megpróbálom jobb belátásra bírni a MM-t.
Ettől persze még elhajthatnak jó messzireSőt, semmi sem garantálja, hogy akkor lesz még egyáltalán MM
-
szemcso1
csendes tag
Sziasztok !
Tudja valaki, hogy milyen panel van / típus és gyártmány / a TX-48AS640E modellben?
Előre is köszönöm! -
Mondjuk a legkorrektebb az lenne, hogy ha a regisztrációs oldalon ki tudnád választani az eladó céget egy listából, és csak utána engedne tovább.
Ergo ha nincs benne a listában, akkor be sem tudnád reggelni.Másrészt a szériaszámot be kell írni, mikor bereggeled a tv-t, az alapján is le tudná a Pana csekkolni, hogy vajon az adott tv-t "ide szánták"-e, és ha nem akkor sikítson.
Hiszen a szabályzatban is ez szerepel: "Az Akcióban csak azokat Televíziók vehetnek részt, melyeket a gyártó a Területen történő értékesítésre szánt"Mert így azért elég cink, hogy simán végigmegy a regisztráció, letöltöd/kinyomtatod a pdf-et, elrakod a fiókba, majd 4 év múlva mikor tönkremegy a tv, majd közlik, hogy "jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bocs de akitől te vetted az nem hivatalos kereskedő" ???
Jah és a sluszpoén, idézek a garancia szabályaiból:
"A Szervező jogosult a Kiegészítő Jótállás feltételeit bármikor módosítani. E
Kiegészítő Jótállás feltételeinek bármilyen módosítását, vagy kiegészítését a
Szervező a honlapján közéteszi."Ergo, ha holnap úgy gondolja mégsem akarja megadni az 5 év gart, mert nincs kedve, akkor joga van egyoldalúan módosítani - és utána a weben is közzéteszi, hogy örüljél
-
Panthera
őstag
Ezzel kapcsolatban tudok egy kellemetlen sztorit (ráadásul nevesebb helyen történt), ugyanis gyári szám nélkül adtak el egy nem is annyira olcsó terméket. Ez garanciás ügyintézéskor derült ki és nem is cserélték.
rsf: nézd meg te is, de szerintem nincs rajta, több helységet is megnéztem, nehogy véletlen a főváros alá listázza őket.
-
rsf
senior tag
4 éve amikor az első Pana TV-met vettem akkor is volt ez az 5év kiterjesztett garancia akció.
Akkor egy pdf-et lehetett letölteni a Pana magyar oldaláról, hogy kik a hivatalos viszonteladók.
Ebben a pdf-ben a MediaMarkt biztosan benne volt.
Mondjuk én akkor is az edigitalnal vettem a TV-t, de csak azért, mert az közelebb volt mint a MM.
Elég érdekes számomra, hogy miért nincs a MM a Pana listáján.
Üdv -
Panthera
őstag
Más eset, de pl. samsung telefon regisztrációjánál se figyeli az oldal a gyári számot, akármit be lehet írni...csak majd később lesz bukta - legalábbis ez téma volt korábban és valaki direkt kipróbálta.
-
Ahogy írtam a regisztrálásnál tuti nem lesz gond, mert nulla ellenőrzésen megy át, amit felviszel...
Én ahogy beírtam az adatokat, és elküldtem a bescannelt számlát az "elküld" gomb megnyomása után már rögtön letölthetővé vált a pdf.
Mondjuk az elég cink lenne ha a MM is "kéz alatt" hozná be a tv-ket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest