- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panthera
őstag
válasz
Picturemaker #898 üzenetére
Divx alatt 2GB-nál kisebb filmeket kell érteni, azok vállalhatók még akkora a képátmérőben?
-
Almost01
csendes tag
válasz
Picturemaker #898 üzenetére
Amit most játszottam le, az például nem akadt amíg néztem. Az érdekelne még, hogy az miért van, hogy a PC-n megosztott videókat (avi) a TV media playerével simán elindítja, viszont a Serviio-val DLNA-n megosztott ugyanezen avi fájlokat nem ismeri fel?
-
ht42
senior tag
válasz
Almost01 #896 üzenetére
Én a helyedben a következőket csinálnám
1. wifi kilövése a TVn.
2. ethernet kábel cseréje
3. szerver és router összekábelezéseHa így se jó akkor gond van
A szerver aszondod wifis. Torrentezel rajta? Egy másik gépről meg kéne nézni a pingjét. A TV pingjét is meg kéne nézni.
Az IP címek egy tartományban vannak? -
Almost01
csendes tag
Miért baj ha az is megy közben? Az lassíthatja?
Tegnap már sikerült a TV media playerével nézni egy filmet a megosztottakból, viszont elég sokszor bekockásodott a kép. Sima divx, mégcsak nem is DVD vagy BluRay. A számítógép amiről megosztogatok, egyelőre wifin csatlakozik a nethez, lehet emiatt? Amúgy 60 megás a net, wifin azért ennél kevesebb. Most nézem 15 M, azért ennek elégnek kéne lenni nem? -
ht42
senior tag
válasz
Picturemaker #889 üzenetére
Hát ahol 3 centis utánhúzás van.
-
Almost01
csendes tag
Erre tud valaki valami megoldást?
DLNA-val próbálom beolvasni a megosztott mappákat, mint már írtam, nagyon lassan olvassa be a TV. Viszont, ha a TV-ből az ethernet kábelt kihúzom és rögtön visszadugom, azonnal észrevesz mindent. Erre van valakinek ötlete, hogy megoldható legyen kábel húzkodás nélkül is? Keressek jobb minőségű kábelt?
-
ht42
senior tag
válasz
Picturemaker #885 üzenetére
Az milyen kütyü?
-
Picturemaker
őstag
válasz
Panthera #883 üzenetére
Üdv!
Én most próbáltam ki. A fekete négyzeteknél és a fekete csíkoknál van egy kb. 3 centis után húzás.
Amúgy nem tudom, hogy minek vagy minek nem kellene történnie a "teszt" közben.Szerk.: EIZO monitoron nincs után húzás. PC-n sok függ a médialejátszó programtól. Nálam a MP-en jó, a VLC-n katasztrofális.
-
ht42
senior tag
válasz
Panthera #883 üzenetére
Ja.
A 640-esen a vízszintes rövid csíkoknál van egy kis motion blur, de egyébként rendben van.
A fiam plazma Pana VT20-asán pici szineződés, de a kép tűéles.
A munkahelyi Philips 19 collos crt-n katasztrófa van, pl. a függőleges vonalak cikcakkosak lesznek (nagyon).
Egy VA paneles méregdrága Dell monitoron brutális motion blur. -
ht42
senior tag
válasz
Aprilia81 #878 üzenetére
A szem felbontóképessége 1 ívperc. Tehát 1 m-ről 0.4 mm távolságú pontokat képes megkülönböztetni. Egy 48 collos képátlójú HD kép szélessége 106 cm, van rajta 1920 pixel egy sorban, a pixelek távolsága 0.55 mm.
0.55/0.4 = 1.375 m, ez az ideális távolság. UHD-nél kétszer annyi a pixel, fele akkora a távolság természetesen. -
Darvascapone
csendes tag
-
Aprilia81
újonc
válasz
#94529552 #847 üzenetére
Pumma köszi a táblázatot.
Elég érdekes dolog az az utolsó sor ami a 4K-ra vonatkozik, már-már vicces is.
Egy 98"-es 4K-s tv-t is 194 centiről kellene nézni?!
A Panának van egy 40"-es 4K-s belépő szintű tv-je amit 79 centiről kellene nézni.Ezen jót mosolyogtam
Ilyen javasolt távolságokat én 3D-nél olvastam és ott minimum távolság volt megadva, hogy annál közelebb ne nézzen senki 3D-t csak inkább távolabb.
40" 1,5m
48" 1,8m
55" 2,1mMeg volt egy olyan még hogy a kép magasságának legalább háromszorosáról kell nézni, ez lenne a minimum távolság.
Mindenesetre érdekes adatok ezek, kíváncsi lennék ki az aki centire pontosan betartja ezeket az értékeket, főleg 4K-nál. -
ht42
senior tag
-
Panthera
őstag
válasz
csalafinta65 #874 üzenetére
40"-es méretben nem drágább a Sony, ha megveszem hozzá a garancia kiterjesztést. A csatlakozásokban nincs nagy különbség, 3d nem izgat, médialejátszó is hasonló képességű. Egyedül a képminőség az, ami döntő lehet. Meg az, hogy az utolsó pillanatig vártam, most már nehéz lesz beszerezni Panát vidéki kiszállítással.
-
Panthera
őstag
Valaki volt/van hasonló helyzetben?
Nem tudok dönteni: Pana 640 vs Sony W605Üzletben nagyon jó feketéje van az utóbbinak. Ha jól tudom az is VA paneles, tehát nem véletlen. Viszont Sonyban ki lehet fogni ugyanúgy problémásat. Az egyik fórumtársnak a 3. W805 lett tökéletes.
-
ht42
senior tag
Bakker, a médialejátszóban nektek is csak a fényképnézőben van mappa nézet?
-
Technoman
őstag
válasz
liana_87 #869 üzenetére
liana_87
Természetesen -mint minden- ez is erősen szubjektív. A felhasználási területedet figyelembe véve én még mindig az aktív 3D-s AS640-est javasolnám, mert:
1. jó képe van (számtalan teszt tanúsítja, sehol sem kapott kevesebbet mint "ajánlott vételt"
2. filmnézésre kell a fekete. És azt -hála a VA panelnak- maradéktalanul teljesíti
3. bőven 300 e alatt van (280 e)Viszont cserébe:
1. Aktív, ma passzív helyett
2. no szemüveg a dobozban, a legolcsóbban cca 2 és fél - 3ezerért tudsz venni -
romerozoli
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítsék kellene: mi okozza, hogy Panasonic E6-os tvn Asus oplay mini lejátszóval a 24 fps számmal rendelkező filmek időnként átugranak fél másodpercet? 23.976-os mkv-nál semmi gond, az asztali bluray lejátszón is tökéletesek a gyári bd lemezek, csak az a nagyon kevés 24 fps-es mkv vacakol. A tv hibája ez, vagy a media playeré? 1080p/24 hz-re be van állítva. Van valami különbség egyébként a 23.976 és a 24 fps között? Köszi a választ!
-
liana_87
csendes tag
Sziasztok,
Véleményetek szerint melyik Panasonic tipus lenne megfelelö ezen kritériumok szerint:- 55"-os képernyö
- full hd (nem igazán érdekel az ultraHD)
- 3D passziv
- olyan készüléket szeretnék, aminek gyönyörü képe van, a hang tudàs mellékes, mivel házimozi rendszerben használjuk mindig, azaz az esetek 80%-Ban filmeket, sorozatokat és a maradék 20%-Ban sportot nézünk, rendes tv adàsból csak nagyon kevered, de azt is hd csatornákon keresztül.
- nem szeretnék 300.000-nél többet költeni.Elöre is köszi!
-
-
Technoman
őstag
válasz
Panthera #862 üzenetére
A számlán szereplő dátum a fontos! Mivel a regisztráció a dátum, a típus és a gyári szám alapján történik. (nem tudsz beütni 2015 jan 19.-ét, mert legördülő sávba írod be a fenti hármas adatot) + fel kell töltened a kapott számlát (amin ugyi ott virít a vásárlási dátum)
A cserénél -egy érdekes dolog- folyamatosságot veszi a cég figyelembe (neked ugyebár van egy számlád a hibás készülékről, ergo te bizonyítani tudod a vásárlásodat) -
-=MrLF=-
senior tag
válasz
Panthera #862 üzenetére
[5 év garancia szabályai és feltételei]
részlet:1.7. Az Akcióban részvételre jogosító Televíziók értékesítésére 2014.11.01 és 2015.02.18
közötti időtartam alatt kerül sor.2.1. Az Akcióban történő részvétel érdekében Önnek teljesítenie kell az alábbi feltételeket:
a) az 1.7. pontban jelzett időtartamon belül vásárolnia kell legalább egy új (nem
használt) Televíziót valamely hivatalos Panasonic márkakereskedő Területen található üzletében, és meg kell őriznie az eredeti vásárlási bizonylatot (nyugtát vagy számlát), mely tartalmazza a Televízió modellszámát és a vásárlás időpontját is, és
b) a 2014.11.01. és 2015.01.18 közötti időtartam alatt és legfeljebb a
vásárlás időpontjától számított 30 napon belül regisztrálnia kell a megvásárolt
Televíziót a következő honlapon: www.panasonic5Y.com (a továbbiakban:
„Akciós Honlap”).Én úgy értelmezem, hogy 01.18. számlát, 30napon belül regisztrálhatsz.
-
Almost01
csendes tag
válasz
Almost01 #859 üzenetére
Na aki erre tudja a megoldást....:
DLNA-val próbálom beolvasni a megosztott mappákat, mint már írtam, nagyon lassan olvassa be a TV. Viszont, ha a TV-ből az ethernet kábelt kihúzom, visszadugom, azonnal észrevesz mindent. Erre van valakinek ötlete, hogy megoldható legyen kábel húzkodás nélkül is? -
Panthera
őstag
Azt tudjátok, hogy a január 18-ig tartó akciónál mi számít: a rendelés vagy a kiszállítás dátuma (pl. mi van ha csak hétfőn hozzák ki). Illetve ha valamiért cserélni kell, akkor buktam szerintetek az 5 éves garit?
-
Technoman
őstag
Pumma ebben igazat adok, ki az a hülye, aki egy 47"-os 4K-s TV-t 93 cm-rő (!)l fog nézni? Szétesne a szemem.
Ezeket a távolságokat én inkább "feeling távolságnak" értelmezem. Tehát, hogy azért kell nevetségesen közel ülni egy böszme nagy TV-hez (pld egy 216 cm-es Tv-hez 160 centire kell ülni) hogy a teljes látótartalmat kitöltse a képernyő és így egy filmvászon hatást lehessen otthon elérni.
Persze ne felejtsük el azt a fontos tényt sem, hogy a bombasztikust felbontást nem lehet kilométerekről látni
(és a leendő 4K-s filmjeimnél, igen is igénylem, Angelina Jolie paplanszájának a teljes mikróterületeit is látni -
törölt tag
Nem is kötelez rá senki, mert ezek ajánlások, és azt jelzik, hogy milyen távolságról tudja az emberi szem érzékelni a kisebb, vagy nagyobb felbontást. Szóval nem arról van szó, hogy így látja egy valaki. Amúgy meg magánügy, hogy 1 méterről nézed, vagy 5 méterről. De itt van a cikk is [link], és még továbbiakat találsz a keresővel, ha érdekel a téma.
-
Almost01
csendes tag
válasz
-=MrLF=- #858 üzenetére
Köszi, tényleg eltűntek. Az előnézet nincs beállítva, illetve csak mappákat látok, de nem is találom, hol lehetne letiltani. Csak kis mappák vannak, de így is rohadtul gondolkozik néha.
Valami listanézetet nem lehet kihozni belőle? Mint pl ahogy a DLNA-snál mutatja a listát. -
válasz
#94529552 #847 üzenetére
Nem sok értelme van ezeknek a táblázatoknak,ugyanis mindenkinek saját preferenciái vannak a nézési távolságokról. Az egy dolog,hogy aki ezt összeállította az így látja. Majd én eldöntöm,hogy milyen messziről érdemes néznem a kijelzőt,hogy megfelelően tudjak szórakozni.
-
Almost01
csendes tag
Kábellel csatlakozik a TV közvetlenül az internethez, illetve egy switchen keresztül. A megosztásoknál a Mindenki nem volt hozzáadva. Most így elvileg működik ez a verzió is, meg a DLNA-s is, csak mindegyik elég lassú mire betölti. És még nem is osztottam meg olyan sok mindent, pedig szeretnék...
-
Technoman
őstag
válasz
-=MrLF=- #844 üzenetére
MrLF
Rossz hírem van, a TV Anywhere jelenleg csak a DVB-T-nél, annál is csak a szabad hozzáférésű (az a 8 progról van szó) adóinál müxik. Tehát a te esetedbe (ha jól olvasom DVB-C-t használsz) NEM MÜXIK!
Hogy ne dőlj azért rögtön a kardodba, ezt is meg lehet kerülni. A TV-re kötött vinyó tartalmát elvben tudod így tükrözni
(a fentiek Pana infók és ki lett -állítólag- próbálva) -
Panthera
őstag
A tv-ben lévő CI kártyahelybe, egyből be lehet tenni a kártyákat (nekem mindig tv-s van)? Vagy kell külön valami még hozzá?
-
-=MrLF=-
senior tag
Sziasztok!
Valakinek sikerült működésre bírnia a TV-je [TV Anywhere] funkcióját? Már lassan feladom...
TV: 42AS650E, Tablet: [ASUS TF300T], Net: ADSL 20/1, UPC mediacard a TV-ben. (HD adóktól oda vagyok, már néha csak azért nézem a eurosportHD, hogy gyönyörködjek)
Regisztráltam [Panasonic ID-t itt], belépek a TV-n is meg a Tabon is ([TV Remote 2]-be) de nem akarja megjelenteni az adást, még a mediacard nélkül fogható M1-M2-et se.Várom az ötleteket, köszönöm.
(#843) Almost01: Hálózathoz: esetleg windows otthoni hálózat/otthoni csoport vagy hogyan hívják, letiltása ha engedélyezve van. Nekem minden megosztott könyvtárat lát: PC, laptop, NAS
-
ht42
senior tag
Teljesen...
Ha pl. a TV regisztrálod a youtubeodon (ha van fiókod) akkor nem a TV-n kell baszakodni a youtube böngészővel, hanem a PCn kikeresed ami kell, és ha elindítod a lejátszást (PCn) választhatsz, hogy a TVn, vagy a PCn játssza.
A wifije jobb mint a fostalicska laptopomé, UHD videókat akadásmentesen tölti. -
Technoman
őstag
válasz
Aprilia81 #826 üzenetére
Aprilia81
A 48"-asomat 3,5 m-ről nézem. A 4K-hoz szerintem ennél a méretnél ez már túl távoli.
Szintén plazmáról váltottam, de alapról (TH-42PX8 alap plazma, no Neo PDP panel) így fordulhat elő, hogy az AS640-esemnek mélyebb feketéje van, mint a volt plazmámnak
Nekem otthon nincs az aktívnál vibrálás (boltokban megint más a helyzet) a titok nyitva: minden "neonszerű" fényforrás kikapcs (pld energiatakarékos izzók), a röhej az, hogy múltkor a vakító januári kék ég is vibráló hatással volt a 3D-zésemre (erre jó a függöny) Ezt ki kell tapasztalni.Almost01
Csatlakozom ht42-hez. Nem DLNA-zok ém sem (feltettem egy Nero DLNA progot a sok közül), de megőszültem míg felállt, meg mindent betallózott (Win 8.1, Core i3, 4GB lapitop)
Kijelöltem Win alatt az adott vinyót/vinyókat hálózati meghajtóként és mindet látja a "média lejátszó" Így néztem Gandalfékat, tegnap 3D-ben
A dolog érdekessége, hogy egy 4 terkás "egybe particiós" (GPT) vinyóról is szó van, amit eddig egyetlen egy TV/Media Player sem tudott kezelni a speckó, winFOS partició miatt. Sőt, tovább menve, nem csak azt látja a az AS640-es TV-m, hanem a szintán hálóba kötött Dune Media Player-re kötött össz vinyóimat. -
ht42
senior tag
válasz
Almost01 #831 üzenetére
Ki kell kapcsolni a jelszavas megosztást a hálózati lözpontban. Aztán célszerű újraindítani a gépet. Ha ez sem segít, akkor újra meg kell osztani a mappát amiben a filmek(?) vannak én olyankor fel szoktam venni egy "Mindenki" nevű felhasználót és teljes hozzáférést adok neki a mappához. Így nekem működik.
-
Atapi
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje játszadozom a gondolattal, hogy beszerezzek egy smart tv-t. Első sorban a smart része érdekelne, azon belül is, hogy leginkább külföldi netes médiatartalmakat lehessen fogyasztani (mondjuk youtube, hasonló online stream dolgok). Hosszas nézelődés után a pana 640es sorozata fogott meg, legfőképpen mert most még 5év gar van rá, illetve a képminőségét mindenki dicséri, ami azért egy tv esetén nem hátrány, biztos időnként filmekkel is lenne etetve. Szóval elsősorban 640 tulajoktól szeretném kérdezni, hogy online tartalomfogyasztásra mennyire alkalmas a készülék?
A válaszokat előre is köszi!
-
Almost01
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek Panasonic 50AS650 típusú TV-je, vagy tapasztalta vele kapcsolatban? Számítógépen megosztott dolgokat szeretném a TV-ről elérni, eddig még sajnos csak kisebb-nagyobb sikerrel.
Serviio nevű DLNA szerver programmal már sikerült nagy nehezen észrevetetni a TV-vel a megosztott mappákat, viszont a TV-nek ezeknek a beolvasásához kell legalább 5 perc. Ez normális, vagy lehet valahogy segíteni rajta, hogy ne kelljen ennyit várni?Köszönöm
-
Aprilia81
újonc
válasz
Technoman #825 üzenetére
Jó dolgokat írtak róla a tesztben, már olvastam korábban, csak a 40"-es méretet kifogásolta, hogy van -e értelme ekkora méretben a 4K-nak.
Pont ezért gondoltam hogy 48"-es az talán megfelelő lenne, olyan 3.5 méterről lenne nézve a tv.
Egy komoly 42"-es Pana plazmát váltana.
Nagy dilemma volt még az aktív vagy passzív 3D-kérdése is, de itt a fórumon jókat írtatok az aktív VA paneles Panákról, én is ezek mellett tenném le a voksomat.Így hát ebben minden megtalálható ami nekem szempont a 3D + aktív + a 4K hogy egy kicsit a jövőbe is tekintsünk és ebben minden megvan aránylag megfizethető áron most akciósan 279.989 HUF a panashop-ban, és persze az 5 év gari már csak hab a tortán.
Rendelek is egyet még ma hogy le ne csússzak az 5 év gariról.Vagyok akkora Panasonic fan hogy nálam más márka tv-ben szóba se jöhet.
Ha érdekel valakit esetleg írhatok róla pár dolgot, miután megjött és tesztelgettem kicsit.
Köszönöm a választ Technoman
-
Technoman
őstag
válasz
Aprilia81 #815 üzenetére
Aprilia81
Aktív , VA paneles TV (gyakorlatilag a 640-es 4K-ban)
Itt egy prohardveres teszt a 40"-osról [link] A teszter sráccal beszéltem "Nagyon tetszett a sok unalmas Samsung egyen müa. kép után után" (ő mondta)
Igazából nem tudok rá rosszat mondani Egyedüli mínusz:: USB-n nem fogad 4K-t, csak HDMI-ről (jelenlegi forrásként, egy bika PC-ről) (ezt talán később egy fw-vel orvosolni lehetne)Megjegyzés: Tévesen Edge LED megvilágítást van a ph tesztnél írva, a típusnál. Szerintem meg Backlight-os (hál' istennek)
. -
Tsunami73
tag
válasz
csalafinta65 #822 üzenetére
Köszi, egy fali fix konzolon van a tv, a hmozi meg egy 10 éves sony kompakt dav sc8.
-
Technoman
őstag
válasz
csalafinta65 #816 üzenetére
csalafinta65
Megnyugtatlak, nem erre a márkára gondoltam (jóval gagyibb az a"márka") -
Tsunami73
tag
válasz
csalafinta65 #818 üzenetére
Pont as650-t néztél ki, amit már minden topicban lehúztál a felhősödő lg panelja miatt?
(I)Egészségedre.Egyébként hogy jön ebbe a topikba, hogy Philips készüléket veszel? Ott az anyatopik, ott oszd meg!.
(/I)[/OFF] -
csalafinta65
senior tag
Odafigyel. Holnap után lesz meg a Philips 47TPS7109. A legszebb, legélesebb képe ennek a készüléknek van.( lekopogtam!! ) A Pana AS650 versenyzett még 47"-on. Ha vmi gebasz lenne, akkor ő a 2 jelölt. Az MM-ben veszem, így elállhatok a vásárlástól is. Igaz pár napom marad az 5 év garihoz. A Philips-nél 01.31.-ig van garancia kiterjesztés. ( A TPV az AUO-val gyárt közösen.És az AUO nagyon ott van a szeren.)
-
válasz
csalafinta65 #816 üzenetére
Meglehet,ha a Taiwani TP Vision nem figyel eléggé oda a panelek gyártására.
-
Aprilia81
újonc
Sziasztok!
Kinéztem egy Panasonic TX-48AX630E tv-t ami ugye 4K-s, meg ha jól tudom, akkor aktív 3D-s.
Van valami tapasztalata róla valakinek esetleg?
Még az 5 év garanciaidőn belül szeretnék egy ilyet vásárolni, jó lenne pár infó róla, esetleg pozitív vagy negatív kritika. köszönöm
-
Tsunami73
tag
-
kgyuri
tag
válasz
Tsunami73 #809 üzenetére
Gratula a tv-hez.
Te milyen fali konzolt használtál?
Párom ragaszkodik a fali konzolhoz, ami forgatható legyen.
Eddig ezeket néztem ki:VOGELS M42030 32-55" 1 karos forgatható fali konzol
SUNNE TV fali konzol 37"-63" (37-63-EA)
Igaz ez a Sunne már egy kicsit túlzás szerintem a 48AS640 tv-hez, ami "csak" 14kg lenne.
Ki, milyen fali konzolt használt a tv rögzítésére?
Gyuri
-
Tsunami73
tag
Nekem az 50as650e így néz ki fekete és világos háttérnél.
A sarkoknál van egy kis felhősödés világos háttérnél, de nem vészes.
Sat SD adás megy rajta, a képével elégedett vagyok. -
kgyuri
tag
Szia,
Köszi az infókat.
Én is tervezek 2015.01.18-ig beszerezni egy 48AS640 panasonic led tévét.
Van valami amire figyelni kell tv személyes átvételkor?
A Panashoptól venném személyes átvétellel, akkor lehet tesztelni még a boltban?Vannak teszt videók/képek, amikkel lehet ellenőrizni a kijelzőt?
Köszi a segítséget/tanácsot.
Üdv.: Gyuri
-
ht42
senior tag
A 640-esnél nincs különösebb probléma a feketével ha oldalról nézzük, kicsit világosodik (nagyon kicsit).
Viszont a színek már 10 foktól fakulnak. De ez a fakulás igen kismértékű.
Azt hiszem igen jól választottam
Találtam egy mpeg-et, ami egészen elképesztő módon szivatja a különböző tv-ket, a 640-esen egész jó:
[link]
Esetleg kiprószálhatjátok... -
junior11
veterán
Sziasztok, az idei új FullHD sorozatról van már vmi infó, mert eddig csak a 4K modelleket mutatták be ha jól tudom...
-
Technoman
őstag
válasz
#94529552 #801 üzenetére
YxVs
Most értem haza , lőtem pár képet neked, íme (TX-48AS640)szemben (90 fok)
[link]
oldalt (cca 140 fok)
[link]
nagyon oldalt (cca 170-176 fok)
[link]Azt hiszem, no comment
Nem vagyok egy Andre Kertész, ezt előre mondom. A képeket szemmagasságból csináltam, ahogy a TV-t nézni szoktam/szoktuk)
(expozíció 0) de ha valakinek exif adat kell.....
ÉS ha valaki elmondaná, hogy milyen helyre töltsem fel, hogy normálisan megelenjen, azt megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest