- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
az 1.7. pontban jelzett időtartamon belül vásárolnia kell legalább egy új (nem használt) Televíziót valamely hivatalos Panasonic márkakereskedő Területen található üzletében, és meg kell őriznie az eredeti vásárlási bizonylatot (nyugtát vagy számlát), mely tartalmazza a Televízió modellszámát és a vásárlás időpontját is, és
a 2014.11.01. és 2015.02.28 közötti időtartam alatt és legfeljebb a vásárlás időpontjától számított 30 napon belül regisztrálnia kell a megvásárolt Televíziót a következő honlapon: www.panasonic5Y.com (a továbbiakban: „Akciós Honlap”).
-de-
Az Akcióban csak azokat Televíziók vehetnek részt, melyeket a gyártó a Területen történő értékesítésre szánt, azokat a Szervező hozza forgalomba, és amelyeket a Területen székhellyel bíró valamely hivatalos Panasonic márkakereskedőtől vásároltak. Ennek megfelelően mindazon Televíziók, melyek nem a Területen kerültek forgalomba, azaz amelyeket külföldön (pl. interneten keresztül), vagy olyan természetes személytől vásároltak, aki azt nem üzleti tevékenysége körében értékesítette (hanem pl. online aukció keretében), nem jogosítják fel a Résztvevőket (definícióját lásd lejjebb) az Akcióban történő részvételre.
Nomármost én az emagon vettem, és egy ADIV Consulting nevű brigádtól kaptam Etyekről, aki azt írja magáról, hogy a Pana importőre, ami viszont nemtom mennyire hivatalos partner.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest