- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazuma921
aktív tag
Van aki még tolja a játékot?

Én kb. két hete kezdtem el. Elég nehéz volt a vajúdás mire megszoktam az egészet, mivel eléggé lutri volt a matchmaking. Ha nyertem 2-3 meccset, utána tuti 2-3 megnyerhetetlent adott be, és ez így ment egészen tegnap előttig. Már tökre megszoktam/megszoktuk (4-en játszottunk) hogy ilyen, majd egyik pillanatról a másikra gondolta magát a matchmaking, és úgy döntött berak minket Platinumosok, Grandmasterek közé. Hozzátenném, abszolút nem vagyok jó játékos, csak egy sima natúr casual, aki leül elé, és élvezni próbálja. Vannak menetek ahol ritka rossz vagyok, de akad ahol miattam nyerjük az egészet, ilyen ez.
Hát jó, 2-3 perc alatt ledaráltak minket.. majd jött még egy ilyen.. még egy ilyen.. még egy ilyen... ki se tudtunk jönni a spawning pontról, mert ledaráltak a profik. Ez addig ment, hogy 13 pontosan ilyen meccs után barátnőm és haverom otthagyta az egészet a francba. 14-es defeat streak után elfáradtam én is (ez nem folyamatosan volt, kiléptünk a mérkőzések között). A 4 emberből két illető Silver rangot kapott, én és haverom nem foglalkozunk a rankeddal, bronze/silver fölé úgy se mennénk, meg mi csak rosszabbul teljesítünk ha súlya van a dolognak.És ez így van most is. Mai napig játszhatatlan számomunkra a Paladins. Minden egyes meccsnél bedob a grandmasterek közé, mintha nem is létezne a matchmaking, mindenféle rangú játékost összedobál. Értem én hogy MMR van és nem számít a rang, de.. ez nem igaz. Szétdarálnak a francba pillanatok alatt. Olyan mintha egy játékot játszanál, amiben nem lehet nyerni, sehogy. Bebuggolt a matchmaking? Vagy ez mostantól ilyen lesz? 30-40 közötti szintűek vagyunk még csak. Nem igazán értem mit keresek a legjobbak között, amikor teljesen nyilvánvaló hogy hozzájuk érni se tudok. Történt valami a játékkal?
(Utóirat: Tegnap hívtunk egy új embert játszani. Elérte a lvl5-öt, és Platinumosok ellen volt az első meccse.
Azért furcsállom, mert amikor én toltam újoncként, abszolút nem adott be ilyeneket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mini-ITX
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Elektromos cigaretta 🔞
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért furcsállom, mert amikor én toltam újoncként, abszolút nem adott be ilyeneket...