Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazuma921
aktív tag
Van aki még tolja a játékot?

Én kb. két hete kezdtem el. Elég nehéz volt a vajúdás mire megszoktam az egészet, mivel eléggé lutri volt a matchmaking. Ha nyertem 2-3 meccset, utána tuti 2-3 megnyerhetetlent adott be, és ez így ment egészen tegnap előttig. Már tökre megszoktam/megszoktuk (4-en játszottunk) hogy ilyen, majd egyik pillanatról a másikra gondolta magát a matchmaking, és úgy döntött berak minket Platinumosok, Grandmasterek közé. Hozzátenném, abszolút nem vagyok jó játékos, csak egy sima natúr casual, aki leül elé, és élvezni próbálja. Vannak menetek ahol ritka rossz vagyok, de akad ahol miattam nyerjük az egészet, ilyen ez.
Hát jó, 2-3 perc alatt ledaráltak minket.. majd jött még egy ilyen.. még egy ilyen.. még egy ilyen... ki se tudtunk jönni a spawning pontról, mert ledaráltak a profik. Ez addig ment, hogy 13 pontosan ilyen meccs után barátnőm és haverom otthagyta az egészet a francba. 14-es defeat streak után elfáradtam én is (ez nem folyamatosan volt, kiléptünk a mérkőzések között). A 4 emberből két illető Silver rangot kapott, én és haverom nem foglalkozunk a rankeddal, bronze/silver fölé úgy se mennénk, meg mi csak rosszabbul teljesítünk ha súlya van a dolognak.És ez így van most is. Mai napig játszhatatlan számomunkra a Paladins. Minden egyes meccsnél bedob a grandmasterek közé, mintha nem is létezne a matchmaking, mindenféle rangú játékost összedobál. Értem én hogy MMR van és nem számít a rang, de.. ez nem igaz. Szétdarálnak a francba pillanatok alatt. Olyan mintha egy játékot játszanál, amiben nem lehet nyerni, sehogy. Bebuggolt a matchmaking? Vagy ez mostantól ilyen lesz? 30-40 közötti szintűek vagyunk még csak. Nem igazán értem mit keresek a legjobbak között, amikor teljesen nyilvánvaló hogy hozzájuk érni se tudok. Történt valami a játékkal?
(Utóirat: Tegnap hívtunk egy új embert játszani. Elérte a lvl5-öt, és Platinumosok ellen volt az első meccse.
Azért furcsállom, mert amikor én toltam újoncként, abszolút nem adott be ilyeneket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Drón topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért furcsállom, mert amikor én toltam újoncként, abszolút nem adott be ilyeneket...