Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
-
Elég régi hsz-ek vannak, azért kiírom ide, hogy az EAC probléma megoldódott Linux alatt.
Nyugodt szívvel lehet használni akár Mint alatt is, a legfrissebb experimental-lal. -
ƵøŁĭ
veterán
-
Shaza
senior tag
Magyar bajnokság indul ,jelentkezhetsz egyedül is nem feltétel a csapat.Jelentkezni a Paladins Hungary discord szerverén lehet.
-
Shaza
senior tag
Hello!
Akinek van kedve csatlakozni a legnagyobb magyar Paladins közösséghez, csatlakozzon a Paladins Hungary discord szerveréhez.
Köszi!
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Szerintem csak a saját preferenciáid a lényegesek ebből a szempontból. pl. Hol gyűjtöd a barátaid. Én nem tudok Epic store-os előnyökről. Ellenben a Mixer-rel van öszefonódás, de az meg mindegyik store-tól független.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Hol erdemes leszedni a jatekot? Latom, lehet Steam, Epic... Nincs sajat kliens? -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Amíg ki lehet farmolni az árát addig nincs gond.
-
ƵøŁĭ
veterán
Ez a Battle Pass elég gyengére sikerült most.
-
Aprósólyom
addikt
PC-n elég jól működik és ráadásul szinte bármilyen öreg vason elfut. Egyedül a botok alkalmankénti előnye idegesítő. Pl. Mikor Moji fél másodperc alatt öl meg. Legalább is nekem itt kliens oldalon így zajlik le...

Most nézem, hogy elfelejtettem megnézni a dátumokat.
Jó reggelt?!
-
Aprósólyom
addikt
Quick Play és Ranked. Ha quick playt játszol és épp nincsen elég online játékos, akkor tesz be botokat.
Az új update óta arra figyelj, hogy van crossplay a platformok között, ami azt jelenti, hogy a konzolos/gamepad és PC-s játékosokat mixeli a játék. Ezt a beállítások menüben tudod állítani controls fül alatt: crossplayre, only gamepadre vagy only keyboardra.
Training módban AI-k ellen viszont már csak crossplay működik, de quick playt játszhatsz only keyboard vagy only gamepad módban, akár crossplayben is, ahogy tetszik. -
Aprósólyom
addikt
válasz
Bigiboy77
üzenetére
Szerintem nem itt fogjuk megmondani. Javaslom, hogy itt belépsz: [https://my.hirezstudios.com] A profil oldalon tudsz írni a supportnak, vagy egyből ezzel a linkkel jelentkezel be: [https://www.hirezstudios.com/submit-support-ticket/]
Sok sikert.
-
saelin
veterán
Jó bugos ez a játék ps4-en. Pl pc voice chat-et csak úgy tudtuk megoldani, hogy a játék hangja a monitoron, míg a chat fülesen ment. Ps-ek között meg megy simán fejessel is a chat. Kifagy a karakter választóban, kinyomhatatlan lesz a reward notification stb. Mégis mire költik ezek a befolyt pénzt? Mert hogy nem a játék polírozására az biztos. Két barátom le is törölte, mert annyi komplikáció volt vele egy 2 órás játék alatt. Technikailag nincs a toppon, pedig a gameplay tök jó és a sok, változatos karakterek is az előnyére válnak (a gagyi hangokat és szinkronokat leszámítva). Jó nagy csalódás az egész.
-
tiborv
aktív tag
Jatszik meg valaki a jatekkal? Nemreg kezdtem, eddig valahogy fel sem tunt pedig xboxon is ingyenes
-
savior
őstag
PvE van még a játékban, mert nem találom?
-
Bigiboy77
tag
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy a legutóbbi frissítés óta a steam fiókomból próbálok belépni a Paladins ba az elején elfogadja a kódot, de majd amikor elindul akkor viszont azt írja hogy nem jó . Hiába változtatom meg a kódom a internetes felületen és ott is betudok lépni. A játékba akkor sem tudok belépni.
Mi lehet a gond? -
Shaza
senior tag
Hello!
Keresek normális játékosokat ,mert a competitive játékos keresés egy rossz vicc.
Ha van kedved jelölj be ,Shaza6 néven vagyok fent. -
wjbhbdux
veterán
játszható a battle royale változat [link]
-
Üdv,
Hogy is van most ez a frissítés?
Azt olvastam, hogy átálltak valami 6 hetes frissítésre, ez igaz? Mikor esedékes a következő? -
Shaza
senior tag
Esetleg ha valaki szeretne nyomhatnánk együtt ,jelenleg gold 1-ben vagyok.
-
Shaza
senior tag
Nálad nincs ilyen probléma?
-
Shaza
senior tag
Hello!
Másnál is jelentkezik fps drop?
Nem nagy ,60-ról mindig 58 -ra csökken ,de elég idegesítő tud lenni pláne 1070.nel.
Abban az esetben ,ha kikapcsolom a V-syncet 150 fps-em lesz akkor meg 145 körülire esik vissza .de azt is ugyanúgy megérzem.Köszi!
-
mrmegtette
tag
Most kezdtem a jatekot par napja, nagyon elvezem, egyenlore.
Jo lenne csapatban tolni mert az a pug neha nem gyere be. Nem vagyok pro de van nemi lovesem a hasonlo szosszenetekhez.
Egyenlore support, mert Ying-hez makoltam skint ladakbol, es amugy is kezre all. Kesobb flank lesz mert Evie is tetszik.
Mic / Adult ON. Nincs siras meg nyavogas, stoner friendly.

add mrmegtette
-
eeXaa
addikt
ja
-
savior
őstag
Már játszható a battle royal mód?
-
eeXaa
addikt
...van vkinek infója mikor állnak vissza a szerverek?
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Keresünk Paladinsba értelmes dmg és flank jatékosokat.
Privátban minden egyebet megbeszélünk.
Üdv,
P. -
kazuma921
aktív tag
A Battlegrounds kijött már? Tudtommal még nem. Így nekem arról még nincs véleményem.
Nekem szórakozást nyújt, de jelenleg a matchmaking abszolút tönkreteszi az egészet. Overwatch után jöttem Paladinsozni, és nekem jobban tetszene, ha hozzám hasonló játékosok ellen kellene játszani, nem esportolók, meg 1 éve ez előtt ülők ellen..
-
kazuma921
aktív tag
Van aki még tolja a játékot?

Én kb. két hete kezdtem el. Elég nehéz volt a vajúdás mire megszoktam az egészet, mivel eléggé lutri volt a matchmaking. Ha nyertem 2-3 meccset, utána tuti 2-3 megnyerhetetlent adott be, és ez így ment egészen tegnap előttig. Már tökre megszoktam/megszoktuk (4-en játszottunk) hogy ilyen, majd egyik pillanatról a másikra gondolta magát a matchmaking, és úgy döntött berak minket Platinumosok, Grandmasterek közé. Hozzátenném, abszolút nem vagyok jó játékos, csak egy sima natúr casual, aki leül elé, és élvezni próbálja. Vannak menetek ahol ritka rossz vagyok, de akad ahol miattam nyerjük az egészet, ilyen ez.
Hát jó, 2-3 perc alatt ledaráltak minket.. majd jött még egy ilyen.. még egy ilyen.. még egy ilyen... ki se tudtunk jönni a spawning pontról, mert ledaráltak a profik. Ez addig ment, hogy 13 pontosan ilyen meccs után barátnőm és haverom otthagyta az egészet a francba. 14-es defeat streak után elfáradtam én is (ez nem folyamatosan volt, kiléptünk a mérkőzések között). A 4 emberből két illető Silver rangot kapott, én és haverom nem foglalkozunk a rankeddal, bronze/silver fölé úgy se mennénk, meg mi csak rosszabbul teljesítünk ha súlya van a dolognak.És ez így van most is. Mai napig játszhatatlan számomunkra a Paladins. Minden egyes meccsnél bedob a grandmasterek közé, mintha nem is létezne a matchmaking, mindenféle rangú játékost összedobál. Értem én hogy MMR van és nem számít a rang, de.. ez nem igaz. Szétdarálnak a francba pillanatok alatt. Olyan mintha egy játékot játszanál, amiben nem lehet nyerni, sehogy. Bebuggolt a matchmaking? Vagy ez mostantól ilyen lesz? 30-40 közötti szintűek vagyunk még csak. Nem igazán értem mit keresek a legjobbak között, amikor teljesen nyilvánvaló hogy hozzájuk érni se tudok. Történt valami a játékkal?
(Utóirat: Tegnap hívtunk egy új embert játszani. Elérte a lvl5-öt, és Platinumosok ellen volt az első meccse.
Azért furcsállom, mert amikor én toltam újoncként, abszolút nem adott be ilyeneket... -
Pangelus
tag
A Vip részen vannak a Rewards-ok Tier 1-5-ig ha ezeket feloldogatom gondolom fixen megmaradnak a %-os bonusok de ennyi Vip pontot fizetés és kristályozás nélkül csak gammel gondolom nem nagyon lehet összeszedni még a Tier 1 sincs meg hiába tolom kisebb nagyobb megszakításokkal 127 lvl igy is csak 28k vip pontom van..
-
Amartus
senior tag
Ha valakinek lenne kedve csapatban menni, akkor társulhatnánk. Amartus-ként vagyok bent.
-
Amartus
senior tag
A patch-ről tudni valami időpontot? Utolsó infóm, hogy halasztottak egy hetet, de mintha az is letelt volna...
-
Polllen
félisten
Az mennyire normális, hogy perceket kell várni a queue-ban, hogy legyen valami játék?
-
.DLL
veterán
-
WaterWawe
őstag
Üdv!
Játszik valaki a játékkal PS4-en? Nem rég kezdtem el és jól jönne valami csapat féle, meg pár jó tanács.

-
-
.DLL
veterán
Na ha már így felvettük egymást akkor itt beszélgethetünk is.

Miért a ranked? Nekem csak rossz tapasztalatom van vele. Lassú, nem ügyesebbek, mint Casual-on, és mindenki jobban tudja, hogy kinek mit kellett volna csinálni... nekem ez volt a tapasztalatom, és ez mostanra sem változott, amint ismét láthattam. Úgyhogy pár competitive után elengedtem ezt a részét, Casual-on is jót szórakozom.
(és vannak payload only map-ok amik szintén szépek, és test map-ok; ezek comp-ban ha jól tudom nincsenek)Viszont érdekelnének a vélemények, hogy ki miért szereti a Comp-ot.
-
.DLL
veterán
válasz
redhunter
üzenetére
Akkor 21:9 esetén állítsák be úgy a látószöget, hogy széltében ne kerüljön bele sok plusz látnivaló a képbe, alul felül pedig ezzel arányosan vágja le. Tehát ne a függőleges látószög maradjon fix és vízszintesen kiszélesedjen, hanem ellenkezőleg. És akkor kihasználásra kerülhetne a monitor teljes felülete.
-
redhunter
senior tag
válasz
üzenetére
Utána néztem a fórumon,és azt irták hogy már ez a hxd editoros megoldás sem müködik,mert v-melyik patchben a hi rez megoldotta hogy ne lehessen igy házilag elintézni.De a legjobb az álláspontjuk, miszerint a 21:9-es monitor és az azon adott plusz kép felület szerintük csalás,ezért nem támogatják.
-
törölt tag
Tudtok valami sufni tuning megoldást arra, hogy eltüntessem a két fekete csíkot a 21:9-es képarányú monitoromról?
-
törölt tag
Nekem is!
-
.DLL
veterán
Jelentem, jelenleg múkodik! ^^
-
.DLL
veterán
Kezd elvonási tünetem lenni, de lehet csak túl kell esni rajta, aztán törlöm az egészet, ha nem oldják meg. Majd VPN-nel fogok szórakozni...

A Dagi oldalán láttam, hogy 10-11-én karbantartás Egerben, pont akkortájt kezdett nem működni a belépés, bár nem hiszem, hogy sok összefüggés lenne, mert más országokból jelentettek felhasználók hibát.
-
redhunter
senior tag
Akinek diginél van előfizetése csak az nem tud.Viszont az a baj hogy sem a hi rez ,sem a digi nem ismeri el hogy v.mi baj van .A hi rez azt irta hogy aki nem tud csatlakozni az használjon vpn-t.Ennyivel elintézték.A digi pedig nem ismeri el magát a hibát.
-
törölt tag
Valaki nem tudja megmondani, hogy mért nem tudok belépni már két napja a paladinsba?
A kis ablak a windowsban feljön de utána amikor fullscreenbe elkezdené betölteni a játékot azt írja, hogy "unable to login to server". Kéri a jelszót meg a felhasználónevet de nem lép be... -
Krisszer
aktív tag
úgy általában, a toxic playerek cseszik szét a játékot.
elég megnézni a Paladins Community FB-csoportot, van pár normális tag, akik segítőkészek, és ha nem is abszolút prok, de tisztában vannak a játék működésével, és nem f*szok (mint például én
), de a java nem ilyen.
(lvl4 Grover compba..nemár.) -
ƵøŁĭ
veterán
Ukrán/orosz felhasználók totálisan tönkreteszik a játékot .
-
redhunter
senior tag
Sziasztok ,azt szeretném kérdezni hogy az uproar oldalt használja v.ki?Ahol nyerni lehet cuccokat a játékhoz.
-
Pangelus
tag
Hát ez nekem kész, hogy Drogoz ultit Zhinnel blockolni lehet....
-
Krisszer
aktív tag
gyerekek..
Lexnek az az autoaimes az utca sarkán a legősibb foglalkozást űző, sok kapcsolatba keveredett, többféle nemibetegségtől szenvedő nőági felmenőjét!
ennyit akartam, köszi
-
.DLL
veterán
válasz
redhunter
üzenetére
Velem is volt ilyen, nem is játszom Ranked-et
úgyis csak tovább kell várni, és nem garancia semmire... én sem vagyok elég jó főleg ezzel a régi DELL IPS monitorral, a kitudja mekkora input lagjával, és amúgy is alávaló kazuár gémer vagyok.
Erre pont jó a Pala, de azért amit tudok megteszek a győzelemért. -
redhunter
senior tag
De én pl azt vettem észre hogy mostanában már rankeden is ilyen idióták vannak .Elindulnának simán support nélkül vagy éppenséggel tank nélkül.Ez tényleg az a fajta játék amit random csak akkor játszon az ember ha kötélből vannak az idegei.Csapat nélkül és kommunikáció nélkül kész káosz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- LEGO klub
- sziku69: Szólánc.
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Házimozi haladó szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó reggelt?!