Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iwu
addikt
egy spanomnak van egy kafa eladó fegyvere, a fentebb említett spidert 10x weri...
nitrós minimag, ha valakit érdekel, írjon mélt a címemre.
ÜdW!
az árakról meg annyit, hogy a screnarió volt 30K, ami egész napos 150 fős csata volt...
5-6K ból, ha okosan, taktikusan jáccik az ember, L lehet parádézni! CS fanok előnyben
) -
sai
aktív tag
te most milyen igazi paintballról beszél???itt nem a virtuálisról van szó..
és miaz h nem lenne rá pénze?? most irtam h 6000ft ból 1egész napot játszottam
Gambit: ahól én voltam létszámtól függetelen volt.. volt 1alap dij (5000ft ebbe benne volt a pálya bérlése + a felszerlés és 200db golyó) és akkor ezen kivül annyi volt a költség amennyit pluszba vettél. azt szem 14ft/golyó
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
Elolvastam... Az volt a ''kac...(LOL)'' az elején...
Igazi paiballra nem lenne pénzed. Virtuálisan meg már a tököm tele van vele:
Global OP-32szer végigjátszva
Project IGI -még nem sikerült végigjátszani, ezen dühödtem fel...
GTA 1-2-3 : sokszor ( )
Stb...
Élőben (painball) akarom csinálni
-
sai
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
én multkor 6000ft ot hagytam ott egész napra de ebbe még benne volt 1kola is

szóval annyira azért nem volt vészesen drága. -
sai
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
mi is nemsokára... +int össze gyülik 1 kis zsé + a haverok és megyünk!!

nagyon bejön nekem..
-
sai
aktív tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
én nemsokára +int megyek!!
mondjuk nekem nem volt izomlázam.. csak azért 1-2helyen elég szép foltocskám volt!!
de pár napon belül eltünt! 
egyébként én még ajánlom a sálat is
(tapasztalatból mondom h jó ha van sál rajtad!!!)
és ja üditö az kell!!! és nem csak másfél liter!!!
-
Mazlee
aktív tag
a Paintballcenterben vannak Custom pack ajánlatok. most pl:
Tippmann 98 Custom Pack
Tippmann 98 Custom
200 Loader
12Oz palack + on/off valve
JT Elite Radar maszk
2000db White Box lőszer
75,000Ft helyett, most csak 68,000Ft
Minden felszerelés új!Megtakarítás: 14,000Ft
vagy
VL Avanger2 pack
Vl Avanger 2 semi marker
VL Flip-top 200 loader
12Oz palack + on/off valve
Brass Eagle X-Shield maszk
2000db Attack lőszer
53,900Ft helyett, most csak 42,900Ft
Megtakarítás: 11,000Ft -
Ergil
aktív tag
Nem tudom látta-e valaki tegnap a Discovery-n a Scrapheap - Challenge sorozatot (amikor a roncstelepen található alkatrészekből építenek csapatok) Tegnap Paintball tankot kellett építeni
Vagyis egy járművet, amiből több meghajtott fegyverrel lőnek a csapatagok 
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
Én is voltam a hétvégén paintballozni, és most olyan izomlázam van, hogy alig tudok menni
(a leülésről nem is beszélve...
). Hihetetlen nagy élmény volt, valószínűleg én is rendszeres (már amennyire anyagi lehetőségeim engedni fogják) paintballozóvá válok.
Mi Szentendrén voltunk (nem tudom a hely nevét, a Bp.-hez közelebbi végén, a benzinkútnál levő volt katonai laktanya vagy mifene). Nagyon jó fejek akik ott voltak, tényleg fantasztikus volt.
Aki csak most megy, pár dologgal készüljön:
- ruha, cipő evidens
- ajánlott kesztyű ill. kötött sapka is a kellemetlenségek elkerülése érdekében
- _nagyon_ ajánlott térd- ill. könyökvédők beszerzése
- ásványvíz, üdítő (és ne felejtsd otthon, mint én tettem
)
- kitartás, kitartás, kitartás. -
Gambit
őstag
Sziasztok! Én is szívesen kipróbálnám a paintballt. Nem szervezünk egy ph!-s paintball meccset? Mondjuk mehetne egy Intel - AMD, vagy nvidia - ati csata!

-
EG0
aktív tag
Csak pest eléggé tele van, vidéken meg egy 20-50e-es városba nem tudom, van-e értelme. Na majd utánanézek, hol lehetne jó pályát találni.
-
EG0
aktív tag
Gondolkozom azon, hogy kellene csinálni egy paintball pályát.. van még ebben biznisz? Nincs valakinek befektetni való 2-3 milliója?

-
qpakcovboy
őstag
Srácok van eladó markerem, akit érdekel, az hívjon, vagy írjon, árat megbeszéljük. Ja és nem csak a marker eladó, hanem teljes felszerelés.
-
sai
aktív tag
hát szerintem ha elmész akkor nem csak 1órát fogsz játszani!

én is ugy voltam hogy 11től max 2öig fogok játszani.. 5kor elisjöttünk onnan!
de nekem is iszonyuan bejött!!
toeri: Ikaldi paintball pályát nem tom hogy ismered e?!mind1 nekem is az a része nagyon tetszett amikor volt 1 romos épület!
azon a pályán játszottunk a legtöbbet!
ott lehetett jó taktikokat csinálni! 
[Szerkesztve] -
toeri
aktív tag
Királyul ki lehet purcanni ennyi idő alatt is, a játékmódtól függ.

(Ha üldögélsz egy szobában, fedezékben akkor persze nem, de ha kúszol-mászol a susnyásban és állandó ''átkaroló hadműveleteknek'' hol végrehajtója, hol elszenvedője vagy, akkor fog az menni. Épp azért én általánosságban azt ajánlom, ahol van viszonylag durva terep sok aljnövényzettel és van valami romház is. Azok a jó pályák!)
Ha valaki markert venne mégis, itt a képe, meg a hirdetés szövege:
''Eladó két paintball-fegyver, ZXS600-E ill. SpiderFlash típusúak. 2db 12 + 2db 9 OZ palackkal, kb. 1500 db profi tölténnyel együtt. (A SpiderFlash gyorstárral.)
Érdeklődni a (+36/20)945-21-86 telefonon!
(Az eladó a szomszédom, ezért nem tudok további felvilágosítást adni E-mailben.) Irányár: 120.000 Ft''
Ui. A szöveg így jó, mert oda is én tettem fel a hirdetést, ugyanis a szomszéd srác kicsit antitalentum számítógépes téren. (Viszont jó autószerelő!)
-
simonzé
addikt
Jövő héten az egyik délután végre el fogunk menni egy kis paintballozásra. Egy óra mire elég? Le lehet fáradni ennyi idő alatt? Most kezdem, de máris érzem, hogy tetszeni fog.

-
sai
aktív tag
na voltam Paintball ozni!!

nagyon ZSIR volt!!
aa rohadtúl bejön ez a game!!!
aaa kész.. ezentúl fogok járni!!
olyanokat nyomtunk.. nagyon kira volt!!
(igaz van rajtam 1-2 folt de +érte)
én is okztam jópár embernek foltokat! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
[Mike]
tag
Ha diák vagy úgy 5000 bocs ezt nem vettem figyelembe, ha netán már nem jársz suleeba akkor igen annyi amit te számoltál én a duiákkedvezményt számoltam. De régen volt olyan, hogy ha 23-an asszem mentek akkor a szervező kap ajándékba 50 vagy 100 golyót (persze én voltam a szervező
) -
[Mike]
tag
Elég régóta paintballozok. Valaki írta hogy 15-20.000HUF egy játék. Hát az nagyon rambo módon játszhatja a játékot, mert én pl 5.000-6.000HUF-ból bőven és kényelmesen kijövök. A markerek (fegyverek) ha valami komolyat akarsz 100.000HUF-nál kezdődnek, alatta nem éri meg venni, még ha csak ritkán játszol is. Ha csak ritkán játszol elég neked a bérmarker (többnyire Tippman M'98 és az újabb Custom) amit adnak. A lőszer ára 13-15HUF-ig terjed. Ez sokkal drágább mint az Airsoft, de én játszottam airsoftot is és...A fegyverek reálisak, de ha nem félmesztelenül játszol észre sem veszued, ha eltalálnak. Nagyon gyege. A marker 7J-ra van leszabályozva. ettől magasabb, lehet, de nem érdemes, mert csak szétmegy a golyó a csőben. Az amerikai markerek sem erősebbek. Használtan már lehet pumpás, félautómata markereket venni elfogadható áron, de kérdem én minek? Ha már játszol vegyél félprofit amivel eltalálod az ellent, ha meg csak hobby (ahogy én is) minek erre kiadni pénzt? Summa summarum elmész 5.000HUF-ért játazol egy kellemeset és kész.
Tanács: arra figyelj mikor kiválasztod a pályát ahol játszani akartok, hogy: vannak helyek pl Target Paintball(Győr), Survive-All ahol bemehetsz 3 órát játszol és fizetsz a lőszerért is. Ezek qwa drágák ha utánaszámolsz és időkeretesek is. DE vannak helyek pl Paintballfarm (Albertírsa) Paintball Eldorado(Iklad), ahol előre lefoglalod az egész páylát (célszerű legalább 10-10 embernek menni ilyenkor) és egész nap a Tiétek, felszerelést kaptok (Maszak, ruha, marker) és a lőszert fiztetitek. Egy ilyen játék 2000HUF a pálya és 200 lőszer (200*15HUF) = 5.000HUF és egész nap ottlehetsz. Szal szét kell nézni.
Tippem: Bővebben: link
Bővebben: link
Bővebben: link EZT nagyon ajánlom!!! Szovjet lőszergyárban van a páyla többekközt!
[Szerkesztve] -
sai
aktív tag
huh gyerekek!!holnap megyek paintball ozni!!
aa már nagyon várom!! 
életemben elöször!!!
200golyó az elég lesz valamire nem!? többre nem nagyon van pénzem
-
sai
aktív tag
mi haverokkal tod hogy paintball oztunk?!

tod vannak azok a kis müanyag golyót kilövö pisztolyok... piacon nagyon olcson hozzá jutsz. nah vettünk olyanokat és a volt sulimban van valami fa aminek ilyen pici kis piros bogyói vannak.. (pont akkorák mint a müanyag golyók) azt raktuk a fegyverbe és csak akkor plascsant szét ha hozzánk ért vagy falhoz..
szóval tök olyan volt mint 1paintball (és még csipett is) pályának + ott volt az egész suli 
-
Bencom
senior tag
És hogyha mondjuk így közösen vennénk pár fegyvert, nyitnánk egy kissebb ''painball köztársaságot'' és ebből próbálnánk pénzt szerezni, majd hogyha már van elég, akkor játszunk együtt, és lesz egy kiló fegyver, meg pénz és hely is a játékhoz.
Na? Mitszósz? -
gro0ms
aktív tag
Én csirke vagyok. Jólmegy, csak néha kicsit fáj.

-
sai
aktív tag
oki!! meg jegyeztem

mondjuk gondolom ott ugyis elmondják a szabályokat.de hasonló mint a cs ben nem?! ha eltaláltak akkor felteszem a stukit és kijövök és addig megy amig az 1ik csapatból el nem fogy mindenki.. és akkor utána uj kör lesz. -
rATdrAgOn
senior tag
... es nagyon figyeljel arra, hogy a fejed ha lehet, ne nagyon latsszon ki...
Engem mar soroztak meg a maszkon levo fulvedon - automataval. Vicces volt, utana mentem a fuleszetre, mert atszakadt kicsit a dobhartyam.
Sz'al, ilyen szerkoban csak egymas ellen, profik ellen kiallni halal.
Amugy a 14ft/skulo az kicsit draga, szvsz.
-
sai
aktív tag
hi all
jövö 7 szerdán megyek paintball ozni haverokkal (életemben elöször)
és azt szeretném kérdezni hogy az 5e ft os felszerelés és a 14ft/golyós ár az jó???vagy nagyon drága helyre megyünk?
egyébként valakinek valami jótanácsa?
-
törölt tag
Ja az airsoft a király.
6000 db golyó = 800 Huf
Szemben a Paintballal ahol 1 golyó 2.5 Ft.....
Szal sokkal jobb. Egy olyan közepes fegyvert 30 Huf-ért kapsz
airsoft.kerekperec.hu -
Integra
titán
de az airsoft varázsa pontosan az hogy nagyon megközelíti a valóságot.
ugyanannyi töltényt tudsz csak tárolni, ugyanúgy utántöltened kell és ugyanúgy célzol és ugyanúgy viselkedsz.
paintballnál meg csak bekapcsolod a tárban a motoros adagolót, aztán csak lősz ezerrel és kész.
ráadásul mivel az airsoftok szinte teljesen fémből vannak, szinte ugyanolyan súlyúak mint az igazi fegyverek, ez jelentősen változtat a mozgáson és a stratégián is.
szerintem a kettő között iszonyatosan nagy különbség van. -
Integra
titán
a profi paintball cuccok mindenképpen, de amúgy az airsoft utána olcsóbb
nincsen gázpatron, csak az akksit töltöd újra fel
és a töltények is asszem olcsóbbak, de nem merek rá megesküdni
otthon vannak azok az airsoft linkjeim ahol elmagyarázzák hogy hogy működnek meg mi mennyiért van
-
Bencom
senior tag
F 1!

Mellesleg azok is ilyen drágák, amik nem hasonlítanak egy fegyverre sem ,csak a régi hagyományos painball fegyvertárból kerülnek elő?
Gondolok azokra, amelyek csak egy csőből álltak, meg ravaszból, és egy tartályból (sorry kettőből: egyikben a sűritett levegő, másikvan a töltények...)
Azok is ilyen drágák?
-
toeri
aktív tag
-
Integra
titán
itt az alien-ből a navy gépkarabély airsoft változata

-
Integra
titán
egy másik kisebb airsoft cég.
Bővebben: link -
Integra
titán
csekkit
Bővebben: link
egy példa:
Classic Army M15A4 R.I.S. USD400
-
Integra
titán
itt van pár tippman
a tippman 98-at használtam, és bőven elég amatőr szinte, ráadásul amit én használtam az már gyorstüzelésre is tuningolva volt és borzalmasan pontos már gyárilag is.
Bővebben: link -
Bencom
senior tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Na, végre bejött a link, de nem tom, hogy mi köze van a kérdéshez(azon kívül, hogy Painball honlap)
-
Bencom
senior tag
Cseszed!
Igaz, hogy nem vagyok otthon a Painball fegyverek áraiban, de hubazz:100K?!
900ft-ért lehet venni a piacon olyan rugós pisztojt, ami ilyen gagyi múanyag szarokat lődöz, ha a golyókat festékbe mártod, akkor már Painball fegyvernek számít.
Annyi ,hogy minden lövés után fel kell húzni... -
Bencom
senior tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Vazz, nekem be sem jön az a link
...
Én is akarok Painballozni!
Nyíregy környékén lehet? -
toeri
aktív tag
Ha valakit érdekel, szomszéd srác éppen megválna a készletétől.
Két puska, sokezer töltény stb. 100eFt körüli irányáron, de szerintem erősen alkudható...
(Puskák amerikaiak, erősebbek az itthoniaknál.) -
lol
senior tag
nyugi, elrontotta, át lett rakva,,, písz + ne legyünk má ennyire rangfüggők
-
zsommi
senior tag
Integra :
ez a topic az egyéb hardverben indult ezért szóltam közbe, mert én a fáradt gőz-t nem is szoktam olvasni, csak hát a hardvereknél azért kitűnik hogy Paintball.
-
baliii
senior tag
amugy engem is erdekelne a téma, csak nem tudom hogy : hol mennyiert es mikor...
-
zsommi
senior tag
nekem nem a topicnyitással van bajom, hanem azzal hogy hol....
most már jó helyen van, hála moderátorainknak
én nem kötekedni akarok...mégis azt teszem
-
Grass
aktív tag
Mit fáj neked hogy ha valaki nyit egy topicot? Mi se ugatunk be neked. Ha nem tetszik ne gyere ide,de legalább ne írj a topicba.
-
zsommi
senior tag
én jól értem hogy paintball-ozni akarsz??
mert akkor sztem azt rossz helyen kérdezted....
vagy a paintball is egy hardver lett??
biztos a vinyók alá kell tenni és akkor színesek lesznek
vagy a gép elejébe és ha rossz billentyűt nyomsz akkor kapsz az arcodra
-
qpakcovboy
őstag
Érdekelne a dolog nagyon, csak az a baj, hogy elég keveset tudok róla. Aki ért hozzá kérem segítsen. ilyen markerem van:Bővebben: link
Aki tudna esetleg szerelési útmutatást adni hozzá, azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- RAM topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 10a – évismétlés
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

(+ én is kaptam
) ugyhogy jó volt!!

Most hívott a haver, hogy okt. 24-én újra összecsapunk.

). Hihetetlen nagy élmény volt, valószínűleg én is rendszeres (már amennyire anyagi lehetőségeim engedni fogják) paintballozóvá válok.
)