Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Megírom ide is, hogy elkezdtem szervezni a ph!-s paintball csatát, gyertek minél többen jelentkezni, ide: Bővebben: link
-
Gambit
őstag
-
Gambit
őstag
Jó, akkor holnap ezt elintézem, egyenlőre csak megkérdezem, hogy lehetséges-e akkor a játék, és ha igen, akkor megnyitom a topicot, és ha összegyűlik 25 ember, akkor lefoglaljuk a helyet. A probléma ott van, hogy 1000 forintot előre be kéne fizetni. Azt mindenki küldje el csekken?
-
Gambit
őstag
Azért jó lenne még ősszel szerintem, nem kéne nagyon hidegben ugrálnunk. Megizzadunk, aztán utána egy pillanat alatt jól megfázunk. Ez nagyon szülői szöveg, de nekem tényleg nincs kedvem ágynak esni.
Szerk: Most olvasom, hogy a szülinap +/-3 nap! Akkor okt 23. szombat még pont beleesik!
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
hobizoli
üzenetére
Akkor találjunk ki egy időpontot, ami megfelelő távolságban van ahhoz, hogy összegyűljön a létszám. Megnéztem, a lan-party-t 1,5 hónappal előtte kezdik szervezni. Mondjuk nekünk szerintem nem kell annyi idő,mert kevesebb technikai kérdés van.
Szerk: Akkor engem majd vigyen vki, please!
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Az a közel egészen pontosan hol van? És mit kell tudni a pályáról? Mert akár szervezhetnénk oda is, ha ajánlod. De akkor légyszi írj le mindent részletesen. (Pálya, fegyverek, árak, stb...)
hobizoli: Nem nagyon figyeltem a csapatokat, én mindig magányos farkas voltam.
Nem éppen eredményes, de szórakoztató! 
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Jó, de én azt sem tudom, hogy milyen fajta játékmódok vannak, milyenre melyik pálya a legjobb, melyik felszerelés jobb, mint a másik. Mert a neten persze utána tudok nézni, de közel sem biztos, hogy a legolcsóbb éri meg a legjobban. Azt sem tudom, hogy mennyi ideig jó játszani. Ha én kezdenék el szervezkedni, akkor pillanatok alatt megjelennének az okosok, hogy az a pálya sz@r, mert gány cuccokat adnak, meg annyira nem is olcsó, mert a haver fatejának az öccse olcsóbb pályát szerez, és különben is, messze van. Erre én ideges lennék, és az meg nem jó senkinek. Egy tapasztalt ember meg lazán leugatja az okoskdókat, mert ért hozzá. Szerintem.
-
Gambit
őstag
Hol vannak ilyenkor a tapasztalt játékosok? Ajánlhatnának néhány alternatívát, hogy hol lenne megoldható, és akkor meg tudnánk szavazni, meg össze tudnánk gyűjteni az embereket. Én, mint az ötletgazda, sajnos alkalmatlan vagyok, mert semmilyen tapasztalatom sincs a témában.

-
Gambit
őstag
válasz
hobizoli
üzenetére
Na jó, de ahhoz gondolom olyan ellenfelek is kellettek, meg egy olyan csapat is. Mert én mindig úgy játszottam, hogy csak odamentem, és beálltam. Így nagyon nehéz volt csapatjátékot alakítani, ami miatt meg nem lehetett annyi pontot elérni. Pl. nem volt rendes védelem, vissza kellett fordulni támadás közben, stb. A pontokra én is emléxem, azért írtam külön a bázisfoglalást.
Mindenesetre gratulálok, az rengeteg pont, én már a 30k-nak is nagyon örültem. -
Gambit
őstag
Sziasztok! Én is szívesen kipróbálnám a paintballt. Nem szervezünk egy ph!-s paintball meccset? Mondjuk mehetne egy Intel - AMD, vagy nvidia - ati csata!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- Hobby rádiós topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Fedora Linux
- Diablo IV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- POTENSIC ATOM SE 4K ÚJ Drón
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - vadonatúj, garanciális
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Esetleg nektek?