Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
toeri
aktív tag
Királyul ki lehet purcanni ennyi idő alatt is, a játékmódtól függ.

(Ha üldögélsz egy szobában, fedezékben akkor persze nem, de ha kúszol-mászol a susnyásban és állandó ''átkaroló hadműveleteknek'' hol végrehajtója, hol elszenvedője vagy, akkor fog az menni. Épp azért én általánosságban azt ajánlom, ahol van viszonylag durva terep sok aljnövényzettel és van valami romház is. Azok a jó pályák!)
Ha valaki markert venne mégis, itt a képe, meg a hirdetés szövege:
''Eladó két paintball-fegyver, ZXS600-E ill. SpiderFlash típusúak. 2db 12 + 2db 9 OZ palackkal, kb. 1500 db profi tölténnyel együtt. (A SpiderFlash gyorstárral.)
Érdeklődni a (+36/20)945-21-86 telefonon!
(Az eladó a szomszédom, ezért nem tudok további felvilágosítást adni E-mailben.) Irányár: 120.000 Ft''
Ui. A szöveg így jó, mert oda is én tettem fel a hirdetést, ugyanis a szomszéd srác kicsit antitalentum számítógépes téren. (Viszont jó autószerelő!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /32",4K TrueBlack Glossy, Dual mode,G-Sync/ új, 3év IPon gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest