Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Hatalmas
Odaáll a kamionnal a falhoz, odalő egy képet és elmegy onnan. -
LOTR
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék, van ötlet, hogy kinti pályára (játszatós élménypálya) kellene venni fütsgépet, milyet érdemes ilyen 30ezer ft körüli árkategóriában?
vajon van egyáltalán értelme a cuccnak?
esetleg tudtok ajánlani alternatívákat?köszi
és egy kis video future shorts
-
Eastman
addikt
Szinte már művészet: [link]
-
Eddig 1* voltam játszani, idén nyáron a PH! tábor keretein belül, de azt nagyon élveztem. Adrenalin jó magas volt, de jó volt, csak az volt a baj, h a mask mindig bepárásodott
Jah, egy gyárépületben voltunk. -
BITBOYS
addikt
szó mi szó én is. a meghírdetett kellékek és pl. a pólók sem léteztek....
alaphangon egy játékos felszerelése átlagban megütötte a 100K-t.
megbeszéltük a barátokkal, hogy mi is belevágunk a paintballba és veszünk komolyabb fegyvereket, felszerelést, ruházatot. nekem nagyon bejön ez az egész...a paprikáskrumpli ehető volt, már nagyon éhes voltam. ja és a legjobb! 2 liter kóla 1 ezres volt

-
LOTR
addikt
én nagyon hiányoltam egy olyan játékot, hogy pl zászló a puszta közepén, legalábbis kevésbé védett helyen, majd az egyik csapat az egyik sarokból, a másik a másikból indul, aztán lopd el, majd védd meg x ideig jellegű feladatot
hiányoztak a beígért csapatszálíltó járművek is, meg az hogy welcome drinket is hirdettek, azt sem sokan kaptak, a meleg kaja is kb 100főre volt elég, pedig 300 fölötti regisztráció volt, tehát igen, volt egy kis fejetlenség
viszont az, hogy egyeseknek (sőt, elég sok mindenkinek) mennyire profi cucca volt, alig bírtam nézelődni
-
LOTR
addikt
azt írtad, hogy veletek 2 lány is ment, ha jól emlékszem, abban a sorban csak 1 lány volt
mi a sorban a 3-6. helyeken álltunk szintén kék fegyverrel zöld+terepszínű cuccokban - mint kb a társaság 95%-a
ja, igen rajtam volt egy sötétkék hátizsák, abban volt csoki, meg golyó
, többieknek zöld táskája volt -
BITBOYS
addikt
Nekem az első 30 másodpercben kibicsaklott a bokám és beszart a fegyverem
De különben jó volt nagyon. Narancs voltam
-
LOTR
addikt
na vége lett
309 fő - kemény volt
bár voltak szervezésbeli hiányosságok, meg hiányzott nekem az is amikor az összes játékos egymásnak esik (az ellenkező csapatok), de így is nagyon jó volt, megérte a pénzét
remélem itt Kaposváron is lesz minél előbb egy hasonló paintball háború, az majd még ennél is jobb lesz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
azt kifelejtettem, hogy ha nem vágják meg nagyon a videoanyagot, akkor elég sokat szerepelek majd benne

-
LOTR
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Cream Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Odaáll a kamionnal a falhoz, odalő egy képet és elmegy onnan.

Jah, egy gyárépületben voltunk.

, többieknek zöld táskája volt
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)