Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• [Mike]

tag

Elég régóta paintballozok. Valaki írta hogy 15-20.000HUF egy játék. Hát az nagyon rambo módon játszhatja a játékot, mert én pl 5.000-6.000HUF-ból bőven és kényelmesen kijövök. A markerek (fegyverek) ha valami komolyat akarsz 100.000HUF-nál kezdődnek, alatta nem éri meg venni, még ha csak ritkán játszol is. Ha csak ritkán játszol elég neked a bérmarker (többnyire Tippman M'98 és az újabb Custom) amit adnak. A lőszer ára 13-15HUF-ig terjed. Ez sokkal drágább mint az Airsoft, de én játszottam airsoftot is és...A fegyverek reálisak, de ha nem félmesztelenül játszol észre sem veszued, ha eltalálnak. Nagyon gyege. A marker 7J-ra van leszabályozva. ettől magasabb, lehet, de nem érdemes, mert csak szétmegy a golyó a csőben. Az amerikai markerek sem erősebbek. Használtan már lehet pumpás, félautómata markereket venni elfogadható áron, de kérdem én minek? Ha már játszol vegyél félprofit amivel eltalálod az ellent, ha meg csak hobby (ahogy én is) minek erre kiadni pénzt? Summa summarum elmész 5.000HUF-ért játazol egy kellemeset és kész.

Tanács: arra figyelj mikor kiválasztod a pályát ahol játszani akartok, hogy: vannak helyek pl Target Paintball(Győr), Survive-All ahol bemehetsz 3 órát játszol és fizetsz a lőszerért is. Ezek qwa drágák ha utánaszámolsz és időkeretesek is. DE vannak helyek pl Paintballfarm (Albertírsa) Paintball Eldorado(Iklad), ahol előre lefoglalod az egész páylát (célszerű legalább 10-10 embernek menni ilyenkor) és egész nap a Tiétek, felszerelést kaptok (Maszak, ruha, marker) és a lőszert fiztetitek. Egy ilyen játék 2000HUF a pálya és 200 lőszer (200*15HUF) = 5.000HUF és egész nap ottlehetsz. Szal szét kell nézni.

Tippem: Bővebben: link
    Bővebben: link
    Bővebben: link EZT nagyon ajánlom!!! Szovjet lőszergyárban van a páyla többekközt!:DD

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák