- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Amazon Kindle JailBreak
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szaboi6512 #348 üzenetére
Sajnos nem biztos, hogy az rtorrent-es összeállításból lesz valami, mert tegnap éjjel fordítottam egyet, majd a végén közölte, hogy csak 20MB lehet az fw max. mérete, és abba nem fért bele, pedig már "mindent" kivettem, transmission, aria2, skinekből is csak a szürkéket hagytam meg, szóval elég csupasz volt. Még annyit megnézek majd, hogy egy régebbi entware repo-s telepítés mennyivel lenne kisebb.
-
válasz
szaboi6512 #348 üzenetére
OK. Annyit elöljáróban - mivel azért kell valami fix pont -, hogy fog kelleni egy háttértár, vagy akár csak egy partíció, aminek a kötetcímkéje DATA, hogy a /media/DATA mappa alá csatolódjon automatikusan. A rajta lévő filerendszer típusa már mindegy, bármi jó amit a padavan támogat. Oda teszem majd a konfigokat, hogy azért az módosítható legyen tetszőlegesen, illetve oda fognak menni a letöltések is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest