Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lopertpeter #3117 üzenetére
Hát én most tesztelem, az első benyomás nem túl jó, egy szelessav.net tesztelésbe a feltöltésnél belefagyott a router, újra kellett indítani
Az alapértelemezett IP a 192.168.0.1 lett, asus helyett Xiaomi logó van, az is szarul méretezveA feliratok nem férnek ki.
Restart után mértem sebességet ismét szelessav.net -en ~700mbit, speedtesten a bajanet kft szerverével hozta a ~900mbit-et, míg a digi saját szerverével csak ~700mbit jött össze.
Az alapértelmezett SSID-k is a xiaomi-ra utalnak, lehet valami kókányolás ez a Mahtab féle repo ?
Intruder, próbálsz egyet forgatni 1200GU-ra transmission és egyéb "felesleges" kellékek nélkül, hátha úgy lefordul ? A logót lecserélhetnéd Asus-ra, akár a te mediatek logósodra. Lopertpeter, milyen build környezetben forgattad ? Natív linux, WSL, Virtualbox prometheus image ? Milyen linuxon? -
válasz
lopertpeter #3117 üzenetére
Ja igen, én szokás szerint, az Aria2 kivételével mindent belepakoltam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás+játék DVD: Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest