Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attilav2
üzenetére
A logó csere szándékos, de kókányolva oldotta meg, simán csak felülírta az asuslogo.png file-t a xiaomi logóval. Én külön, új file-okat hoztam éltre, a hozzájuk tartozó kofiggal, mert pl. TP-LINK-hez nem is volt saját logó Padavan-ban, de a többit is megoldottam normálisan, tehát felismeri a rendszer a router típusát, és annak megfelelő logót tölt be. Szerintem Xiaomi routere van a tagnak, és ezt akarta alapértelmezett logónak. Ennyi... A hibás megjelenés oka, hogy az asuslogo.png mérete teljesen más, eltér az összes többi logóétól, így a sima file felülírás ezt eredményezte. A konfigot is hozzá kellett volna igazítani. Ez tréül sikerült neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest