Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Ilyen flameszagú - vs. - topikokat nem hagyunk nyitva.
-
mindenképpen A64:)
-
ha van egy P4-ed 3 GHz- körül szerintem akkor még legalább 1 évig felethető a csere mert nem lessz annyival gyorsabb géped hogy megérje eladni s kicsit ráfizetni.
-
Kraptor
őstag
Nos, ez igazabol nem foleg CADre lenne, hanem jatekokra es CADre. A masik, hogy mar van az emlitett P4 es csak kivancsi voltam az AMD tulajoktol, hogy megerne e lecserelni vagy felejtos az egesz.
-
pintyesz
senior tag
+1 szavazat az A64-re!:P
-
Sir Pocok
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
A64-del mi lett? :)
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Az eredeti kerdesemet meg altalanossakban ertem. Nem akarok videot encodolni csak CAD munka foleg 2D, jatek meg hasonlok. Sokkal tobbet adnanak a fennt emlitett AMDk mint a P4 3@3.4/3.5?
-
Sir Pocok
őstag
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Itt van már pár napja a PH!-n tudja ő is....
-
Kraptor
őstag
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Nos mivel azokban senki nem volt hajlando valaszolni azert nyitottam, de mondjuk ezt baratsagosabban is lehetett volna kozolni.
-
Vadászmenyét
aktív tag
Üdv. Az Athlon64 játékban jobb,de mondjuk elöbb ird le mire akarod használni. Egyépként meg teljességgel felesleges volt uj topicot nyitni emiatt hisz ott van az Intel vagy AMD topic meg a p4 procitunning és az athlon64 topic is. Gondolkodj mielött uj topicot nyitsz vagy használd a ph keresőt.
-
Kraptor
őstag
Melyik a jobb? Egy P4 3@3.4 GHz vagy egy 64 3200+/3400+?
Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest