Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mycso
veterán
Talán itt keresgélj:
[link]
Hoffer: 200Mhz-et ír, de mivel DDR ezért 400MHz-en megy a ramod!!!!!
Húzni a ramot a biosban tudod. / már egy pár oldallal előrébb teljesen kiveséztük a biosod és a tuninglehetőségeket/opciókat --> kicsit olvas vissza és próbáld feldolgozni az ott leírtakat./ Mondjuk konkrétan erre gondolok: [link]
lacka1111:Talán átlagosnak mondható, bár nemtom melyik everest verzióval készültek.
[Szerkesztve] -
nem tudom a te kingmax ramjaid mit tudnak, de én elcsodálkoztam, amikor a v-data-im(400mhz) még bírták a 460-at...
meg kellene neked is próbálni, hogy auto beállítások mellett mennyit viselnek el a ramok...
feszemeléssel akár...
a helyedben először csak fesz nélkül...auto beállításokkal emelném addig, amíg nem ütközik hibába.
ezután emelnék feszt neki és újra tesztelném.
aztán a legvégső esetben visszavenném a latency-ket és társait.
Elég tökölős melő, de így kiderítheted, hogy milyen beállítások és feszültségi értékek mellett stabil a ram, illetve a géped.
A nagy ramos topicban sok infó ad útmutatást, ez ügyben. -
-
mycso
veterán
Kiemelem a lényeget:
Ennél a lapnál a PAT-ot kétféleképp lehet aktiválni :
1. Manuális aktiváláskor a BIOS SoftMenu Setup ablakában a CPU Operating Speed-et át kell állítani User Defined-re
majd az N/B Strap CPU As-t By CPU-ról 667-re kell állítani és máris működik a PAT.
2. A második lehetőségnél a Game Accelerator automatikusan kapcsolja be a PAT-ot.
Ennek megvalósításához kikerülhetetlenül szükséges a kimondottan jó minőségű memóriák használása! Minden olyan
memória megfelel ami 400MHz (200FSB)-n és felette, minimum 2-3-3-6 időzítéssel képesek működni, de ilyen értékekkel
nagy valószínűséggel csak a Turbo és az Street Racer beállítások fognak működni.
Akkor te használd at 1. lehetőséget
-
Zull
senior tag
En ebbol: ''Prescott 3066'' a ''szoparbol'' indultam ki meg hogy s478... de megvizslathatod itt is: [link] Amugy meg nem letezik oan hogy celeron 1mb cache-el, valamit elirsz... a masik meg hogy 800-as fsb-vel rendelkezo celeron szinten nem letezik... ajanlom neked a cpu-z nevezetu programot [link] ezt toltsd le es csinalj egy printscreent majd toltsd efl vhova pls...
-
Zull
senior tag
Huhh vazz jot kerdeztel... hat na lassuk csak...
P4 3.066Ghz, socket 478, 533fsb, 512kb L2 cache, +HT:
Stepping: (stepping alatt az ''SSPEC number''-ek talalhatoak)
-C1
SL6JJ
SL6K7
SL6S5
SL6SM
-D1
SL6PG
SL6QC
Na kb ennyi van, ha kiderited nekem meik van neked akkor tudok bovebb infot adni.
Amugy a nevedben javitanam azt hogy Intel celeron, mert prescott magos celeron sztem nem letezik, de akkor cafojlatok meg, nem akarok hujesegeket beszelni :S -
Zull
senior tag
775, amugy a regebbi haaat, sztem kb ugyanugy melegszik, ha nagyon regi 478-as akkor jobban, ha ujabb akkor kozel azonos szinten... A forrosag attol fugg mihez kepest
, ha alapfeszen elmegy 4ghz, akkor tokmind1, nem lesz melegebb... csak ha feszeled... Stepping haaat varj megnem...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AMD Ryzen 3 PRO 2100GE 3.2GHz + GYÁRI HŰTŐ
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)