Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weetjoue
csendes tag
Én nem találtam OCGuru menüpontot se uGuru utility-t...
Az F8 akárhol megnyomom a BIOS rendszerben az a Best performance settings és beállítja azt.De tuning sajnos ettől nekem nincs.Dehát ez van, ez a lap nem erre van kitalálva.
Kösz a segítséget, de szerintem a lapban lévő feszültségemelés is csak néphülyítés úgyhogy mindegy.
-
Weetjoue
csendes tag
Nem volt, de nem is nagyon látom értelmét mert az abit honlapján a bios-frissítéstől azt írja hogy támogat vmilyen celeront meg vista kompatibilitás, de hogy bármilyen tuninglehetőséget engedne az új verzió nem írja.
Tuningprogit nem adtak.
Biosban freki és szorzó szürke csak bámulni lehet, tehát nem tudok autoról manualra állni.
Azért kösz, hogy utánanéztél.
-
DarPet
tag
Hát az abit honlapján találtam vmi interaktív biosmatatós részt, a lényeg, hogy nyomd meg az OCGuru menüpontban az uGuru utillity-n belül az F8-at (OC On The Fly), így hozzáférsz majd a lezárt beállításokhoz (remélhetőleg
).Szerk: bioshoz link
Ha jól láttam akkor dos-os felület, tehát csak floppy-ról fog menni (vagy ppendrive-ról, de az komplikáltabb, hogy elfogadja... egyszerűbb a floppy) -
Weetjoue
csendes tag
Kösz a választ de én igazából új proci vételét majd csak karácsonykor tervezem és addig szerettem volna ebből kihajtani amit lehet.Alt F1-et néztem, semmi...
A fura az hogy frekit vagy szorzót nem lehet állítani viszont a feszültségeket igen. Csak nem műkődik...A cpu-z utána továbbra is az eredeti magfeszültséget jelzi ki.
1magos procik 4eva

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).