Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarPet
tag
Ilyennel én is találkoztam az előző konfigomnál... alapból 100mV-val többet adott a procinak, de legalább 5 éve stabilan megy a gép még most is
. Talán így akarta a gyártó stabilizálni a feszellátást... legalább is én erre következtettem (nekem egy ASUS P4S8X-X lapom volt 2.4-es celeronnal, és a hőmérséklet is a gyári hűtővel max 55 volt minden más hűtő nélkül...).A BIOS-ban vmi ilyesminél kéne lennie, hogy "VCore", vagy hasonlók. A haladó beállítások a lapok egy részénél a Ctrl + F1 kombinációval hívhatók elő, lehet, hogy ott lesz. Én a helyedben hagynám gyári beállításon, biztosan tudták a gyártónál, hogy miért van úgy...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android szakmai topik
- Subaru topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Talán így akarta a gyártó stabilizálni a feszellátást... legalább is én erre következtettem (nekem egy ASUS P4S8X-X lapom volt 2.4-es celeronnal, és a hőmérséklet is a gyári hűtővel max 55 volt minden más hűtő nélkül...).