Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarPet
tag
-
DarPet
tag
válasz
Weetjoue
üzenetére
Biosfrissítés volt?
Esetleg nem adtak valamlyen tuningprogit a laphoz (CD-n), mint amilyeneket az újakhoz szoktak (mint pl. az EasyTune a gigánál)?
Esetleg kerre valami olyat, hogy AUTO órajelen van-e a proci, ha igen, akkor tedd manualra.
Mindjárt belenézek a kézikönyvbe, aztán visszaírok... Kül. a szorzót nem is fogod tudni változtatni sztem... Bár lehet, hogy a 775-ösöknél már lehet...MmDorian: a P4-ekre a hatalmas hőtermelés miatt kell a jó hűtő... mondjuk nekem prescott-os procim volt, az fűtött, mint egy kazán... Kül. ált. tuningnál megfelelő lap is kell a tuninghoz, de a hűtés sem elhanyagolható a stabilitás miatt... Kül. egy asrockban is jól lehet tuningolni, pl. egyik ismerősöm 150%-on hajtotta az e2xxx prociját gyári hűtővel...

-
DarPet
tag
válasz
Weetjoue
üzenetére
Üdv!
Nem olyan elavult ez a deszka, főleg, mert megnéztem az ABIT honlapján a CPU kompatibilitást, és van mit belerakni

Annyi, hogy max egy 1066-os FSB-vel rendelkező procit tud kezelni. Így pl. egy E7200-as (vagy E7300-as a féllel nagyobb szorzó miatt
) esetleg jó megoldásnak tűnhet, főleg, ha jól kifogja az ember itt, ph-n. Ezek a tuningképességeikről is ismert procik, mint a core2 Duo széria általában. Véleményem szerint még egy E2xxx-es szériás proci is jelentős sebességjavulást okozhat, de a legjobb természetesen egy 7xxx-es (vagy az egyedüli extrém ami belemegy, az x6800.
Érdemes csemegézni, és feltenni a legújabb biost. Kül. lehet, hogy az alt+F1 kombinációra ennél a lapnál is előjönnek a haladó beállítások...Én is egymagos 3ghz-s p4-ről álltam át dualcore-ra (igaz, h AMD oldalon, de nekem nem volt más választásom, mert lap is kellett...) és jelentősen megnőtt a sebessége a gépnek.
Tuningnál a lényeg: a nagyon jó procihűtő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Programozás topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest