Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Namost probalgattam a super pi-t majd lekezdtem huzni az fsb-t winfosbol. Csak elfelejtettem hogy a ram nics visszarakva 320-ra es igy mikor felrantottam 220-ra az fsb-t ugy rebottolt hogy csak lestem

Nade azt a beallitast hogy 66/33 mar en is beraktam de mint ezt nemto hanyadszor iro le a programok azt mutatjak hogy ennek ellenere emeli a frekit. Ket lehetoseg van. Vagy a program szar es nemtudja hogy valojaban mennyin van, vagy nemszar es valoban emelkedik. Nemtom hogy meddig lehet huzni az agp-t. De a teszt alapjan ugytunik hogy csak a program nemtudja jol kiolvasni. Hat akkor megnezem mit si bir szegeny para
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel Core i5 9600K
- Intel Core i7-13700 vennék!
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Audio-Technika ATH-M40x monitor fejhallgató
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én tuningolni akarok! Van egy brugál hűtőm is, de biosba egyáltalán nemlehet állítani semmit:@