Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
Csabeeweb
üzenetére
DE LEHET csak valami nincs beallitva. Most jut eszembe hogy van meg valami beallitas, most nem tudom hogy mi ami tenyelg meggatolja hogy barmit is allits rajta. Nem ottvan ahol az fsb-t lehet allitani. Ezt meg kell tallanod. Remelm jol emlexem. De vlami ilyesmi dereng, hogy nekem is vot ilyen hogy bar atallitottam megis mindg alapon futott.
Nemtudja valaki hogy a jóöreg 2.8-as prescottot meddig lehet huzni ?
Azta budos ******** eddig ez a tetves program azt irta hogy az agp frekije maszik fentebb pedig akkor is az volt beallitva hogy fix 66/33 es most valamiert ott tudja tartani. De hogy miert azt nemtom. Hat ez a szamitastechnika valami nagy feketeluk !!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- További aktív témák...
- Logitech z5500 5.1
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest