Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
gyári hűtővel annyit lehet max. elérni, amennyit eddig sikerült neked. (mert 70C fölé nem érdemes melegiteni a CPU-d) én kapcsiból inkább felsőkategóriát ajánlok, mert ez hosszú távú befektetés, mivel a procik hőtermelése ugy nézz ki csökkenőben van és az LGA775 és az AM2 is hosszabb ideig velünk fog maradni. pl: Zalman CNPS9500 vagy CNPS9700 és nagyon jó az Asus hűtőtornyai ASUS Silent Square PRO. A lényeg hogy alulról is legyen felfogatás, a nyomó erő miatt az a hatékonyabb és az alaplapot se teszi ki hajlító erőnek, én zalman rajongó vagyok, mert annál proci cserénél nem szükséges kiszerelni az alaplapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- AKCIÓ! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- 27% - ACEmagic S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest