Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
Temesvari
üzenetére
Szerintem örülj annak hogy annyit megy stabilan ekkora fesszel. Annó az enyémnek is kb. itt volt vége értelmes feszültségen. Egyébként nem sokat dob már rajta pl. ha 3.6 vagy 3.8Ghz-en használod (talán 0.x Fps)

A fesz az lehet hogy a dropp véget változik állandóan, vagy az energia takarékossági funkciók végett. Nem hiszem hogy problémázni kellene rajta, esetleg everest stab. teszt alatt nézd meg, de szerintem ott stabil lesz.
Gyári adat szerint 65°C körül ajánlott a max hőfok(nem pontos, nem néztem utána)+házventi sokat segíthet.
Ezzel a procival mindenképpen procilimites leszel a 3850-el akárhova húzod is! Most nem keresgélek képet, de trémárkban Prescott 3.65Ghz/3850 6000 pont, E5200 alapon 2.5Ghz/3850 10500 pont.
A ramokkal nem szórakoznék, mert nem nyersz vele semmit játékoknál, esetleg sok kékhalál a jutalom, vagy fagyás.
A biosz általában igazat szokott írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest