Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LiteCross91
aktív tag
Helló!
Kis proci helpet kérnék. Szeretnék egy olcsó pentium 4-es processzort szerezni. Nekem most egy Intel Celeron 2 Ghz van (478, Northwood), 2 fő tényező miatt kellene egy P4 3 GHz körüli proci, 1. neten nem megy akadozás nélkül egy flash játék se, 2. Counter Strike Source gépigényének megfelelne és tudnék vele játszani, (3. 720p-s videók, de ehez nem tudom milyen proci kell, van egy pár .mkv filmem, a laptop [Dual-Core] szépen viszi). Szóval az a két-három tényező megérne nekem 5-6 ezer forintos "beruházást". 3 információt írnak a procik után persze a tokozáson kívül, mert azt tudom, hogy 478-as kell. Pl.: itt egy Vaterás "P4-2.8ghz/1m/533 478-as processzor+új hűtő". A frekvenciát értem, 1m az a cach lehet, de nem tudom, hogy az alaplapnak ez mind1-e, hogy mekkora, majd az 533, utána olvastam és az a frontside bus sebessége, kinyitottam az alaplapom kiskönyvét és azt írja, hogy 400/533 Mhz a támogatott. Elméletileg, akkor ez a proci jó a lapomba. Az a baj, hogy 3 Ghz-es processzorok szinte mind 800 Mhz busosak, szóval attól nem lehet beletenni az alaplapomba, hogy 800-as? A másik a hűtés, ezeknek a nagyobb processzoroknak kell vmi erősebb hűtés vagy jó a régi. A harmadik pedig a magtípus, hogy prescott vagy northwood, a kiskönyvben ilyet nem találtam, hogy melyik a támogatott.
Kérlek benneteke, ha nem nagy kérés és persze van egy kis időtök írja le vki, hogy is van ez, mi az amit jól gondolok és mit nem, mert nem szeretnék úgy járni, hogy el se indul a gép vele. Alaplap pontos neve: ECS P4VMM2.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 8. nap: Disco Elysium
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest