Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
potyi23
üzenetére
LOL?
Azt inkább ne. Belerakod a drótot, aztán a procit a foglalatba és szépen majd beleszorul a drót mikor ki akarod venni. Rosszabb esetben meg zárlatot okoz. Nem nagyon értek hozzá, de nem drótozgatnék egy processzort. Azt mondod működik rendesen, akkor lehet nem is kell oda az a láb
. -
LiteCross91
aktív tag
válasz
LiteCross91
üzenetére
Megoldottam. Ennek a lapnak a cpu fregvenciáját kézzel kell állítani, un. jumperrel. Magyarul volt két fehér pöcök amit ellenkezőleg kellett felrakni, ezt nem megamtól
. A kézikönyvbe volt leírva
. Ettől 100 Mhz-ről 133 ra nőtt a freki. -
LiteCross91
aktív tag
Hi. Szóval betettem a procit. Fel is ismeri, de a Cpu-z szerint 2100 Mhz-n pörög csak. Nem lehet, hogy vmit a biosban kell állítani?
-
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
kriszbon
üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen az infókat. Amúgy vaterát ismerem már sokszor vásároltam ott és jelenleg is árulok. Gondolom mivel ez a proci oem, nem jár hozzá semmi, akkor elég beszereznem egy kis hűtőpasztát meg ugye a proci, és kész?
Gabesz bocs, hogy közbeszóltam, nem azért, mert bunkó vagyok csak simán nem tudom
. -
LiteCross91
aktív tag
Helló!
Kis proci helpet kérnék. Szeretnék egy olcsó pentium 4-es processzort szerezni. Nekem most egy Intel Celeron 2 Ghz van (478, Northwood), 2 fő tényező miatt kellene egy P4 3 GHz körüli proci, 1. neten nem megy akadozás nélkül egy flash játék se, 2. Counter Strike Source gépigényének megfelelne és tudnék vele játszani, (3. 720p-s videók, de ehez nem tudom milyen proci kell, van egy pár .mkv filmem, a laptop [Dual-Core] szépen viszi). Szóval az a két-három tényező megérne nekem 5-6 ezer forintos "beruházást". 3 információt írnak a procik után persze a tokozáson kívül, mert azt tudom, hogy 478-as kell. Pl.: itt egy Vaterás "P4-2.8ghz/1m/533 478-as processzor+új hűtő". A frekvenciát értem, 1m az a cach lehet, de nem tudom, hogy az alaplapnak ez mind1-e, hogy mekkora, majd az 533, utána olvastam és az a frontside bus sebessége, kinyitottam az alaplapom kiskönyvét és azt írja, hogy 400/533 Mhz a támogatott. Elméletileg, akkor ez a proci jó a lapomba. Az a baj, hogy 3 Ghz-es processzorok szinte mind 800 Mhz busosak, szóval attól nem lehet beletenni az alaplapomba, hogy 800-as? A másik a hűtés, ezeknek a nagyobb processzoroknak kell vmi erősebb hűtés vagy jó a régi. A harmadik pedig a magtípus, hogy prescott vagy northwood, a kiskönyvben ilyet nem találtam, hogy melyik a támogatott.
Kérlek benneteke, ha nem nagy kérés és persze van egy kis időtök írja le vki, hogy is van ez, mi az amit jól gondolok és mit nem, mert nem szeretnék úgy járni, hogy el se indul a gép vele. Alaplap pontos neve: ECS P4VMM2.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
3 húzás azt teljesen lejött minden
.
Azt inkább ne. Belerakod a drótot, aztán a procit a foglalatba és szépen majd beleszorul a drót mikor ki akarod venni. Rosszabb esetben meg zárlatot okoz. Nem nagyon értek hozzá, de nem drótozgatnék egy processzort. Azt mondod működik rendesen, akkor lehet nem is kell oda az a láb
.
. A kézikönyvbe volt leírva
. Majd, ahogy megígértem megírom.