Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
Csabeeweb
üzenetére
DE LEHET csak valami nincs beallitva. Most jut eszembe hogy van meg valami beallitas, most nem tudom hogy mi ami tenyelg meggatolja hogy barmit is allits rajta. Nem ottvan ahol az fsb-t lehet allitani. Ezt meg kell tallanod. Remelm jol emlexem. De vlami ilyesmi dereng, hogy nekem is vot ilyen hogy bar atallitottam megis mindg alapon futott.
Nemtudja valaki hogy a jóöreg 2.8-as prescottot meddig lehet huzni ?
Azta budos ******** eddig ez a tetves program azt irta hogy az agp frekije maszik fentebb pedig akkor is az volt beallitva hogy fix 66/33 es most valamiert ott tudja tartani. De hogy miert azt nemtom. Hat ez a szamitastechnika valami nagy feketeluk !!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- EAFC 26
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs