Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
xlaci
senior tag
Na, elkezdtem húzni az FSB-t úgy hogy mindent auto-n hagytam.
210-ig maradt a 8:6-os megosztás, 215-nél pedig magátol visszarakta 1:1-re, az időzítéseket pedig átálította magának 4-4-4-11 -ről 5-5-5-15 -re. Ekkor 430 mhz-s ramnál az everest benchmarkokban az írásnál és olvasásnál is jobb eredmények jöttek ki mint 580 4-4-4-11 -nél! Nemnagyon értem hogy miért de ok. Viszont másolás és a várakozási idő valamivel rosszabb lett.
Aztán a másik: 215-ös fsb-nél a rendszerbelépés után, amikor nyomtam egy újraindítást, akkor úgy indult újra a gép, hogy kb 5 másudpercre kikapcsolódott, aztán indult.
És ugyanez történt akkor is amikor fsb-t 220-ra állítottam, és rányomtam a mentés/kilépésre a biosban. Ugyanúgy megállt, 5 másodperc, és indul normálisan. Miért lehet ez?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest