Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Üdv! Az a helyzet, hogy nekem sem az 533MHz-es nem kell sem a te 600MHz-es procid. van itt a procitálcán néhány régebbi bentragadt proci, amiről sem listát nem készítek, de el sem adom, de nem is kellenek
egyszerűen nem akarok foglalkozni vele
Azthittem olyan lapod van, amelyik nem kezeli az fcpga procit csak a ppga-t. Gondoltam eljössz, elviszed a másikat, hozol egy túrórudit és örülsz. Erre kiderül, hogy te teszel nekem szívességet
Érted?
Én nem szoktam boltolni már ilyen kaliberű cuccokkal, mert amint meglátja valami sügér, azonnal rámtol egy raklap lószart, hogy szia láttam a topikban, hogy beszámítottál egy 233MMX-et és gondoltam itt van az a sok bizbasz, amivel a hosszú évek folyamán már én sem tudtam mit kezdeni, de már pénzt sem adnak érte. Becserélnéd A64-re
Egyszerű, gyere el, Mc kapod a procit ingyen és a tied sem kell, de többet nem szeretnék sem kérdésekre, sem mailokra válaszolni azoknak, akik ezt elolvasták -
guga
Közösségépítő
Hja van egy bibi, ha azt a 600MHz-es fcpga procit PII. ppga tokozású lapban indítottad el, akkor annak lőttek
1.65V helyett nem szereti a 2 voltot.
-
guga
Közösségépítő
Tudok adni egy 533MHz-es PPGA Mendocino magos processzort. Ugyanaz a fekete, ugyanúgy elmegy benne, mint az 500MHz, nincs különbség.
Egyébként létezik 500/128/66-os ppga és a 466MHz után jön
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen program, ami...?
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Laptop kijelző FullHD IPS 15,6" eladó 6db
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- Horror Teddy, Videokártya támasz! 70-110MM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Asztali PC , i7 6700K , RX 5700 XT , 16GB RAM , 480GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Note 10 Plus 12/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest