Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
smc_
tag
Az MMX-ben én sem vagyok biztos, utánanéztem az valószínűleg hülyeség. Eddig 150-et sikerült kipréselni belőle (2x75, 3.5V), ha ennél magasabbra akarom állítani (a lap max 3.5x75-öt tud) csak kisebb órajelen indul. Bios Agent 200 MHz-et írt ki max órajelre (szvsz ez kicsit irreális...
). Már minden lehetséges variációt kipróbáltam fsb, szorzó tekintetében. Szerinted érdemes még megpróbálni valamit (pl.
IOS frissítés, bár ilyen régi lapnál ez nem hiszem, hogy segítene), vagy ennyi, azt hagyjam porosodni???? 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Már minden lehetséges variációt kipróbáltam fsb, szorzó tekintetében. Szerinted érdemes még megpróbálni valamit (pl.
IOS frissítés, bár ilyen régi lapnál ez nem hiszem, hogy segítene), vagy ennyi, azt hagyjam porosodni????