Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
MeghaL0L
addikt
Persze, akkor semmi gond nem volt, beszéltem is veled. Nem is mondott két mondatnál az életbe többet , így gondoltam most csak rossz passzba van! Na de akkor mondogassa ezt, amikor érdemben válaszolni is tudok rá, tehát meccs közben/után, beszéd formájában. Miután kimondta az említett mondatot, olyan csendben volt mint a sötét éjszaka. Pedig szívesen meghallgattam volna és hallgattam volna is rá. No de így? Elég alattomos... Akkor kell beszélni amikor aktuális, utána már mindegy.
Te meg teljesen más vagy, veled tényleg rohadt sokat toltam megjelenés óta és láttam azt is mikor nevetgélünk és jól elvagyunk. ( Többnyire ez jellemző ) Persze, hogy tőled nem veszem rossz néven ha kifakadsz (mondjuk volt rá példa, de megneveltelek!)

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

TBT