Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BaLee

addikt

Mi a jó taktikátok arra az esetre, ha rankeden összerak titeket idegenekkel egy jó csapat ellen és még 2 perc nem telt el, már téged szidnak dps-ként. Soldierrel voltam és nyögött mindenki, hogy kill Phara. Ami addig rendben is lenne, ha nem lett volna Mercy mindig a seggében meg nem játszott volna az egész csapat nagyon összehangoltan. 0:1 után kaptam az oltást, hogy váltsak, mert miattam fogunk kikapni (nem másra, hanem adjam oda nekik soldiert). Én inkább kötöttem az ebet a karóhoz mert ahányszor ilyenkor odaadtam soldiert akkor még annyit sem tudtak elérni vele, mint én...
    Na 2. körben már tényleg semmi mással nem voltak elfoglalva, mint velem, ha épp lelőttem Pharát akkor sem történt semmi természetesen.
    Végül ezt a kört még véginyomtam, majd 3. kör elején váltottam, és odaadtam a kis 13 éves nagyszájúnak Soldiert aki egész 3. körben talán 1x tudott ölni vele, majd mikor a végén jólesően megjegyeztem volna, hogy nem igazán láttam azt a profizmust amit ígért, addigra természetesen lelépett ő is meg a fél csapat, aki engem szidott. :)

Nem tudom ilyenkor mi a jó taktika. Még bronz teteje felé, ha megkértek, hogy adjam át Soldiert, az elején mindig átadtam, aztán legtöbbször maradt a support szerep aminek az volt a vége általában, hogy healeltem és supportáltam a csapatomat akik nem nagyon tudtak lelőni senkit szóval ezt meguntam. Viszonylag jól játszok soldierrel ezért már nem szoktam leadni, ráadásul gyors a gépem is így mindig én tudok elsőként pickelni, de ha neked esik a csapat szerintem annak a meccsnek már vége akár váltasz akár nem. Vagy?

Új hozzászólás Aktív témák