- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabika0001
senior tag
válasz
rabbitfriend #299 üzenetére
Én is csak lestem most mire gondol, itt lentebb van egy iromány, hogy HDMI-n tud 3D 1080p lejátszást. Gondolom valami ilyesmi lehet. Jól hangzik. Lehet hogy veszek hozzá egy miniHDMI-HDMI kábelt.
-
rabbitfriend
tag
válasz
csabika0001 #297 üzenetére
amNem, nem...A 2160 arra utal, hogy az ekkora felbontású anyagot is képes lejátszani. Full HD-s kijelző még nem szerepel az Overmax kínálatában. Erre picit várni kell. ( Az MM-ben láttam 4 magos CPU, GPU-s, Tegrás Ssungot Full HD-s kijelzővel. 399.000 ft az ára.)
-
rabbitfriend
tag
válasz
csabika0001 #297 üzenetére
Nem, nem...A 2160 arra utal, hogy az ekkora felbontású anyagot is képes lejátszani. Full HD-s kijelző még nem szerepel az Overmax kínálatában. Erre picit várni kell. ( Az MM-ben láttam 4 magos CPU, GPU-s, Tegrás Samsungot Full HD-s kijelzővel. 399.000 ft az ára.)
-
csabika0001
senior tag
[link]
Ez már fullHD-s -
Osynho
addikt
válasz
csabika0001 #295 üzenetére
Na erre vagyok a legkíváncsibb.
Egy tulaj tapasztalata kellene nekem.
-
Osynho
addikt
Üdv!
A steelcore 8-ról van valami infó? Esetleg van ilyen tabja valakinek? papíron ígéretesnek tűnik. -
csabika0001
senior tag
Itt egy promó videó lengyel
[link] -
rozsahegyir3
csendes tag
válasz
rozsahegyir3 #219 üzenetére
Regen jartam itt.
2.-an Le adtam szervizbe a kutyut...
Tegnap be mentem, mert telefonon nem sokra jutottam.
Alaplapos lett alitolag. Ra fizetessel ki hoztam a 10+-t.
Amit eszre vettem, hogy sokkal lasabb :'( 7752pont antutuban 4.1 android van rajta es nem megy a vatera, angri birds appok meg kitudja mik... -
Tomasman1985
csendes tag
válasz
csabika0001 #290 üzenetére
Hali! Overmax mo. Facebook-on azt irták hgy updatettel megfog oldódni a kompatibilitási dolog elvileg, figyeljem a overmax.pl oldalt ami hamarosan lesz magyar nyelven is!
-
csabika0001
senior tag
válasz
Drapador #289 üzenetére
Köszönjük hogy ezt elmondtad nekünk!
Azért szerintem nem annyira rossz gép ez mint ahogy lefested(főleg hogy teleraktad egy rahedli játékkal). Arra amire te használod semmilyen tablet nem jó, arra ott az asztali gép.
Szerintem egyáltalán nem lassú és nem akad igaz a 4.1 még lökött rajta egy bazi lapáttal.
Gondolok itt a menüre , a böngészésre , tanulás közben , filmnézés és persze minden olyan funkció amire való!
A steelcore 10+-al szoftveres gondok vannak főképp ami egy szoftverfrissítéssel könnyen orvosolható. -
Drapador
csendes tag
Sziasztok!
Aki az overmax steelcoret akar az megfogja bánni!
Elöszőr is maga a tablet:
Az euronicsba azt mondták hogy karácsonyra sokat vettek belőle mert árban megfelel és sokat tud, de sok hibája van és ezért is vitték vissza sokan.
Énis vettem egy ilyen tabot és megis bántam 2 hét múlva.
Az volt a bajom hogy sokszór beakadt és lassú is volt néha.
Aztán vissza vittem a boltba és +15000ft-ot rászántam és így vettem meg a Prestigio PMP7100D duot ami nagyon bejött.
10 inches és külsőre nagyon jó! A hátlapja gumiszerű így nem csúszik.
Képek a gépről!
[link]
[link]Így néz ki elől, hátúl van kamera, az első és a hátsó 2,0 MP.
Gépigény:
Android 4.1 van a dobozán de 4.0.4 van a gépen(Ice Cream Sandwich és Jelly Beans keverék vana dobozán amit nem nagyon értem hogy hogyan lehet összekeverni
CPU: Dual Core ARM Cortex-A9 proccesszor 1.60 Ghz
CPU Internal Clock Rate 2x1.60 GHz
lenyűgöző grafika-Mail-400 MP4 Quad Core GPU & 1GB DDR3 Ram
Kijelző méret 10.1"
Kijelző felbontás: 1280x800pixel
Wifi 802.11 b/g/n
Belső memória 16GB
bluetooth van benne
A játékokról:
kipróbáltam rajta a:
N.O.V.A 3--Akadás mentesen fut
Modern Combat 4--ez is akadás mentesen fut
GTA Vice City-- akadás mentesen fut(de ha csalást írok be akkor kidob a játék)
Modern Combat 3-- Nem kompatibilis sajnos
Dead Trigger--Nagyon jól viszi ezt isAmit szeretnék vele csinálni:
Elöszőr is kifogom rootolni mert videót szeretnék venni úgy mintha frapsel venném a képernyőt de ehez root jogosúltságok kellene!Én 65 ért vettem az euronicsba úgyhogy visszavittem az overmaxot az 50k-ft volt és 65k-ért vettem ezt a gépet.
Akinek kérdése van az írjon nyugodtan!
És azért ide irom mert nemszeretnék topikot csinálni neki. -
Tomasman1985
csendes tag
Megnéztem kernel 3.0.8
Build: Steelcore10.2012.12.19
Chek updatebe nincs új -
hamikike
tag
válasz
csabika0001 #283 üzenetére
csabika0001
Ezt már megpróbáltam korábban is és most is, sajna gyári visszaállítás után is kezdte ugyanezt a tilitolit. És ez már a második steelcore.
Nem mondok rá semmit (nem fikázom), de van egy olyan érzésem, hogy ez inkább oprendszer hiba, mint hardver.
Most már eljutott odáig, hogy gyári visszaállítás után egyenlőre nem hajlandó elindulni. 3 nap alatt vissza lesz belőle, de már nem cserélek semmire, nem kell, várok valami másra.
Milyen lehet a Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 16GB (PMP7100D_DUO). Hardveresen van eltérés, de paramétereiben ua., kicsit drágább, de hogy milyen az oprendszere (jó-rossz) az kérdés. Ha jól néztem JB 4.0.4 van rajta és frissíthető 4.1.1 -re. De az milyen lehet??
Tomasman 1985
Már nem tudom kipróbálni, de az elsőn vagy 10-15 játékot telepítettem a playről, simán ment, és sok mást is látott, igaz komoly hardver igényűt nem próbáltam, mert nem érdekel.
Vagy kétszer találkoztam olyan üzenettel, ami inkompatibilitást jelzett, de az érthető volt, mert pl. concorde tab magazint próbáltam telepíteni.
Egyébként én már egy másik gépen belakott alkalmazás együttest telepítettem, 90 %-ban play nélkül, sima másolással. Meg kell próbálni így beszerezni az appokat, akkor talán nem ódzkodik tőle. -
leone510es2
csendes tag
Szóval! Itt az a probléma, hogy a ROM ami alapból rajta van most a SteelCore 10+ tabon valószínűleg ugyanaz a ROM lesz mint amit az "első" SteelCore-hoz adtak ki. Azzal pont ez volt a baj, hogy már az Angry Birds sem települt, pedig az azért eléggé alap játék. Vagyis vagy várni kell itt is egy hivatalos frissítésre, vagy egy vállalkozó szellemű személy felrakja a sima SteelCore legfrissebb ROM-ját. A System info-ban amúgy mit ír pontosan? Milyen verziójú a ROM? Nem arra vagyok kíváncsi hogy 4.1, hanem kell lennie még ott olyannak ami utal a kiadás dátumára, vagyis egy dátum igazából
Egy frissítés után már elvileg megoldódnak ezek a problémák. Nekem is volt alapból NFS Most Wanted, meg is vettem, mert akciósan egy ideig csak 200 HUF volt. Valóban szaggatós volt, bár nem mondom hogy játszhatatlan. Az első ROM frissítés után nem is látta a Play Store, pedig ugye megvettem, de a későbbi frissítés után már szépen ment megint.
Ettől függetlenül előfordulhat majd néhány olyan alkalmazás, amit továbbra sem fog látni, vagy nem kompatibilis, de azok már nem a ROM hibájából lesznek, hanem tényleg valami speckó hardvert igénylő alkalmazások. -
Tomasman1985
csendes tag
válasz
csabika0001 #283 üzenetére
Hali! Nekem nem indulnak el most wantedet a play áruházban sem látja! Semmi xtra app nincs fent, kivéve az atorrent a lehet a gáz? Bár ugy rémlik előtte sem voltak!
-
csabika0001
senior tag
válasz
Tomasman1985 #280 üzenetére
Minden játék elindul rajta ! De amik nagyon 3d-sek pl : az új most wanted , vagy van ez a lövöldözős nem is tudom a nevét annyira benne vagyok
szóval ezek már szépen szaggatnak rajta. A normál játékok indulnak futnak.
-
hamikike
tag
válasz
Tomasman1985 #280 üzenetére
Nem tudok mit mondani,pár napja van csak meg a fenti nyűgeimmel. Játékot nem szoktam telepíteni.
-
Tomasman1985
csendes tag
válasz
hamikike #279 üzenetére
Hali!
Vettem egy ilyen Overmax Steelcore 10+ a kérdésem az lenne ez milyen játékokat támogat? Youtube-on láttam androidos játékokat és a Play áruházban nem is mutatja őket! Ha rákeresek googlebe akkor megvannak, de az eszköz nem támogatott! Ilyen játék volt pl a dead dome.....stb vagy annyira gyenge a gpu hogy ezek felejtősek? Köszi a választ -
hamikike
tag
válasz
csabika0001 #278 üzenetére
Ez nem online kapcsolatnál is elő jön, ha nincs netkapcsolat akkor is. Pl. filekezelővel belépek egy mappába, vagy bármit teszek, vagy filmnézés közben hangerőt állítok, vagy telepíteni akarok egy felmásolt appot, vagy át akarok helyezni egy alkalmazást sd-re, vagy pl. csak simán munkalap felületet váltok az ujjammal.
Azaz kiszámíthatatlan, mikor jön elő. Az ideiglenes lefagyás is zavaró, de az meg végképp, ha egyben végleg lefagy, vagy újraindul, de a lakatnál lemerevedik. Ilyenkor resett.
A baj az, hogy ez már a második gép.
Most vagy rám háklis, vagy valamilyen alkalmazást nem szeret, vagy nem jók a szokásaim, DE van a családban egy SG Note, ugyanilyen appokkal, ugyanígy használva, csak az telefon is egyben, ott minden simán megy gond nélkül, igaz az duplája ennek (árban).
Még ha ezt a JB okozza is, abnormális, mert mikor lesz rá frissítés.
Ki mit használ (alkalmazások), milyen módon. Mindenkinek minden tökéletes, vagy csak nem meri beismerni. -
hamikike
tag
SteelCore 10+
Mi az oka (találkozott-e valaki ezzel) annak, hogy nem meghatározható időben és helyzetben (nincs benne logika) lefagy és 1-2 percig áll, majd feléled. Néhányszor előfordult, hogy ha túl "zavarba jön", akkor újraindul!
Igazából zavaró mert várni kell: olyan a jelenség, mint amikor túl sok program fut és belassul, de nics csak 4-5 futó alkalmazás a háttérben (widget, víruskereső, billentyűzet, stb.). Tehát normális az üzemmenet. -
Loituma69
őstag
válasz
rabbitfriend #273 üzenetére
5 óra kemény használat simán műxik.
-
csabika0001
senior tag
Sziasztok
Akinek akkumulátor státuszos problémája van "állandóan 100% ot mutat". Az frissítse a rendszert megoldja(4.1). Egyébként csatlakozva a jóval előttem szólókhoz tényleg sokkal gyorsabb. És stabilabbnak tűnik a rendszer. -
törölt tag
Attól függ, hogy mi az igény. Van egy External Keyboard Helper nevű program. Ezzel sztem bármelyik usb / 2,4Ghz vez. nélküli billentyűzetet lekezeli. Csak akkor kiáll egy adapter és oda a port. A bluetooth bill. ebből a szempontból jobb. Bármelyik HID profilos eszközhöz tud csatlakozni. Itt a gond a Magyar kiosztás. Ha jó úgy, hogy egy Angol billentyűzetet az External Keyboard Helperrel Magyarítasz, vagyis nem használt gombokhoz (pl. F1-F12) hozzárendeled az ékezetes karaktereket, akkor van választási lehetőséged. Pl. a Concorde árul a tabjaihoz bt. bill -t. Ha viszont ragaszkodsz a magyar kiosztáshoz (én nem tudok átkevert billen hatékonyan gépelni), akkor nem sok választásod van. Én ilyenből csak Apple bt. bill -t találtam. Zsebbenyúlós.
-
kandi32
csendes tag
Sziasztok!
Ma szeretnék venni egy ilyet,és az lenne a a kérdésem,hogy billentyűzetet ehhez hol tudok venni.Az auchan-ban csak tokot adnak hozzá. -
törölt tag
válasz
barbaron99 #269 üzenetére
Én használok tabot navira és sztem jobb, mint a PNA. Nekem egy CNS GlobeHD -m van, ami kb. megfelel az x960 képességeinek. Viszont a Tab kijelzője kapacitív, míg a PNA -ké rezisztív, a számítási és grafikus teljesítményben pedig utcahosszal győz a tab. A 3betűs navi újabb verziói támogatják a multitouch nagyítást, ami a tab kijelzőjén sokkal kényelmesebb. Én wifivel küldöm át a jelet. Hogy mennyire zavaró egy tab a kocsiban, az csak a szélvédőmérettől függ. Nálam a kamionban fel sem tűnik.
-
barbaron99
tag
válasz
Loituma69 #268 üzenetére
ok, köszi. X960-am van nekem is navira, a legjobb céleszköz. (szépen is nézne ki egy 10"-os cseszés a konzolon, mint egy repülőgép) gps másért kell(ett) volna, alkalmazásokhoz, nem navigálásra, de arra ott a GPStoBt app. Nekem Nexus 4-em van, ami minden igényt kielégít, a létező legjobb telefon sztem. Amire nem optimális a kijelzője végett mérete, a többire keresem a táblát. Mennyire jók a betekintési szögek, színhűség? Láttál már IPS panelt, ahhoz viszonyítva kérdezem, nem feltétlen a fórum alanyához mérten és nem NTfilm-hez viszonyítva nyilván. Burkolata nem nyaklik, recseg, gombok jók? WIFI jel mennyire erős? Bocs mindenkitől itt az off-ért, nem szándékoztam senkit sem eltéríteni, nem lesz több OFF, a többit privátban, köszönöm. Köszönöm a válaszod ezúton is!
-
Loituma69
őstag
válasz
barbaron99 #267 üzenetére
Root nem néztem még nem volt rá szükségem. GPS van winmo rendszerrel wayteq x960 ezt használom navigálásra, , ez tablet számomra teljesen felesleges lenne a gps megléte. 3G megint csak felesleges számomra van telefonom és netelérés. Tabletet csak wifivel használom! Led kijelző még jobb színek és betekintési szög, kevesebb fogyasztás! Részletes külömségről fogalmam sincs, Overmax SteelCore tabletem sosem volt!
-
barbaron99
tag
válasz
Loituma69 #266 üzenetére
a fórum alanya és a te tableted között az alapvető különbségek:
nagyobb tárhely: 16GB
nem fém, hanem műanyag burkolat?
Többi paraméterezés azonos, vagy van más eltérés is?
GPS ebbe sem került, még a 3g variánsban sem látom feltüntetve, ami azért elég gáz, ha tényleg lemaradt.Az MVA LED-es kijelző jobb, miben másabb alapvetően használhatóságra, mint az IPS panel?
Root van már hozzá? usb lan bővítés lehetséges? Nekem szempont lenne a munkámhoz esetenként az RJ45, mert dolgozom olyan helyen, ahol wifi tiltott és 3g térerő sem sok van, max EDGE.
Én a te tabletednek a 3G-s változatát néztem ki, PRESTIGIO MultiPad 10.1 Ultimate 3G (PMP7100D3G_DUO) mert minimális a felár, ezért szeretnék közelebbi képet kapni a vásárlás előtt. Szimpatikus, hogy OTA-n megjön a 4.1 frissítés erre.
-
Loituma69
őstag
válasz
rabbitfriend #265 üzenetére
árgép.hu 62.000ft vettem 5 napja! Jelenleg 66.000ft a legolcsóbb helyen, 80.000ft nem adtam volna érte. 4.1 androiddal, ezidáig tökéletesen működik, semmi sd kártya dobálás, aksi merülés, sipolás stb, jó a wifi jelerősség usb otg kábellel tökéletesen kezeli a külső winyómat stb.
6400 mAh. -
Loituma69
őstag
válasz
rabbitfriend #263 üzenetére
Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 16GB
-
Loituma69
őstag
Aki myaudio 1016dcc ről rosszat ír és ki meri jelenteni, hogy nem ajánlott vétel azt kitiltják ez van ez egy ilyen forum! Volt asus tf300 tabletem random újraindult, volt nexus 7 tabletem gyárilag recsegett a hangszorója, tehát nem igaz az a kijelentés sem, hogy a 100,000 ft-os vagy márkás tabletek hibátlanok. A myaudio szoftvertámogatása pedig nulla sose vegyetek ilyen tabletet! Megint lehet törölni a hozzászólásomat és ki lehet tiltani, a véleményem és tapasztalatom akkor sem fog változni!
-
-
horsand2
csendes tag
Sziasztok,
Ma vettem egy Overmax SteelCore 10+ tabletet a miskolci Auchanban. Első benyomások nagyon kellemesek voltak, de kb másfél óra használat után az érintőképernyő semmire sem reagál
. Újraindítás, reset sem segített rajta, töltés 50%-on. Volt már valakinek hasonló effektel tapasztalata?
-
Departed
őstag
válasz
csabika0001 #256 üzenetére
Attól tartok akkor hogy nem négymagos Mali GPU van benne ha ez nem változott...Meg gondolom kiírnák a specifikációkhoz mert büszkék lennének rá.
Lehet inkább megvárom az Archos Titaniumot, azokban négymagos - időtállóbb - a GPU. -
rabbitfriend
tag
válasz
csabika0001 #256 üzenetére
Szia! Köszi! De konkrét adatokat kérnék! ( Am i meglepő, hogy mobil stick-kel max.2-4 óróig bírja túl kevés,,,Várom tapasztalataidat! ( fényerő kn.35%-on van) Háttérben nem fut semmilyen alkalmazás!+
-
csabika0001
senior tag
válasz
rabbitfriend #255 üzenetére
Ez az új SteelCore teljesen ugyanaz mint a normál tehát aksi stb minden . Az ,hogy 16GB a memória semmit nem változat. Egyébként szerintem aksi tökéletes.
-
rabbitfriend
tag
válasz
leone510es2 #234 üzenetére
Szia! Te az előző "sima" StelCore akkujával mennyire vagy elégedett? Tudnál konkrét, tesztelt valós üzemidőkről beszámolni? A kijelzett %-ra értékeket komolyan lehet venni?
-
rabbitfriend
tag
válasz
rabbitfriend #253 üzenetére
Nekem tegnap érkezett meg!
-
Italy30
csendes tag
válasz
csabika0001 #250 üzenetére
Az első tapasztalataim jók.Net tökéletesen megy Wifi-ről és DIGI mobilstck-ről (ZTE MF190) ,gyors és a videók,filmek jó minőségben nézhetőek.
ModellszámV-SteelCore 10+
Android:4.1.1
Kernel verzió:3.0.8
Cikk a gépről:[link]
A DIGI-nél kézzel kell kell a fentiek alapján beállítani a netet,csak ekkor fog működni.
Videót is fogok majd csinálni és felteszem a youtubra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest